26.05.06
19:00
как да предотварта появата на стридите ?
и нещо за растегнато сухожилие на рамото ...някакво мазило да ми препоръ4ате и нещо др
Петко К - оправено заглавие.
26.05.06
19:10
Амммммммм с голямо мазутно петно в океана :roll:
Поне в единия въпрос да нямаше грешка... :roll: .Има много теми по въпроса,не се учудвам,че не си ги намерил,пиши в търсачката СТРИИ и чети.
[quote author=“dj-coco”]как да предотварта появата на стридите ?
и нещо за растегнато сухожилие на рамото ...някакво мазило да ми препоръ4ате и нещо др
Направо ни засипа с информация, незнам как ще я храносмелим просто... :lol:
И се замисли дали рамото те боли от сухожилия или нещо друго<
27.05.06
00:31
[quote author=“Obitax”]Пич пишесе СТРИЙ !!! а не стриди !
Пише се СТРИИ.
За стридите, много готино са ти го написали - мазутно петно в океана и нямаме грижи :P
За рамото - мазила и др., не оправят сухожилия. :x
И все пак, при травми разни(главно ставни, но и за отоци и др.) има едно, което смея да кажа, че е много добро - Traumill - S (не е загряващо) - на няколко пъти ми е спестявало седмици куцане след повторено и потретено изкълчване и навехване на глезен.
ПП Ама много е гадно, като си изкълчиш глезените и на двата крака..в интервал от 2-3 дни. :(
ххх много смешно аре стига вече с базиците
за СТРИИ вече прочетох ко трабва да се прави,че да се спре появата
за рамото нз дали имам растегнато сухожилие или е нещо др ма ме боли повреме на трен и немога да си я дигна догоре
[quote author=“dj-coco”]ххх много смешно аре стига вече с базиците
за СТРИИ вече прочетох ко трабва да се прави,че да се спре появата
за рамото нз дали имам растегнато сухожилие или е нещо др ма ме боли повреме на трен и немога да си я дигна догоре
фастум гел и ако не помогне-кратка почивка и пак мазане.
[quote author=“ASTOR”]Фастум-а какво общо има
Ми нали си е разтегнал сухожилие,фастум-ът притъпява болката и аз поне се чувствам по-добре,в момента също съм с разтегнато сухожилие и се мажа.
Аз мисля , че не е сухожилие... :idea: просто си е болка в рамото. Аз ти препоръчвам Картилазин , или друго съдържащо глюкозамин лекарство. При мен поне помогна. :!:
некви инжекции имаше дет оправят тая работа с рамото ама и почивка ще трябва и след това ако пак направиш някво грешно движение пак ще е същото , така че си направи разбор и виж от каде ти е станало така и си помисли дали изпълняваш правилно даденото упр.
И иди на лекар като не знаеш какво ти е, да ти кажат със сигурност, а не да гадаеш, че така на сляпо е много рисковано
10.06.06
19:10
Лекарите за това са учили 6 години и още толкова специализация, за да ти помогнат :idea: Иди при личния си лекар и той ще ти даде направление. :idea:
[quote author=“ivailo.sabev”]Лекарите за това са учили 6 години и още толкова специализация, за да ти помогнат :idea: Иди при личния си лекар и той ще ти даде направление. :idea:
да :D но свясни лекари са рядкост тва като доври билдери в BG
12.06.06
20:44
Така си е, който е учил е добър, който си е плащал за изпитите си е потенциален убиец :!:
12.06.06
20:47
[quote author=“cleaner”][quote author=“ivailo.sabev”]Лекарите за това са учили 6 години и още толкова специализация, за да ти помогнат :idea: Иди при личния си лекар и той ще ти даде направление. :idea:
да :D но свясни лекари са рядкост тва като дори билдери в BG
Не е вярно! Тия дето ти спасяват живота и не парадират пред ТВ-то че знаят всичко, пък нищо да не знаят къде ги забравяш? Не ти е трябвало, не знаеш какво е да ти помогне лекар!
Не слагайте всички под общ знаменател! Някой ден тези хора може да Ви спасят най-ценното!
Тая не знам от къде са я изровили, не е и единствената такава, но не забравяйте скромните лекари, които дежурят по 16 часа и благодарение на тях по-рядко ходите на погребение!