НВД-дали има нужда

27.05.06
13:28

Дали има нужда да мина на НВД 188 см и 94 кг 14 % Боди фет ?

27.05.06
13:30

Ами зависи какви са ти целите. Искаш ли повече релеф или не?

14% - ти си решаваш, но не е малко ..
Ако имаш някакви добавки за маса ги довърши и почни релеф. Тъкмо ще стане по-горещо  :wink:

27.05.06
13:43

[quote author=“manson”]14% - ти си решаваш, но не е малко ..
Ако имаш някакви добавки за маса ги довърши и почни релеф. Тъкмо ще стане по-горещо  :wink:

Креатина го привърших само си пия протеин зимам витамини,ЗМА,трибулус,ванадиев сулфат
Целта ми е релеф малко да се поизчистя

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“manson”]14% - ти си решаваш, но не е малко ..

Креатина го привърших само си пия протеин зимам витамини,ЗМА,трибулус,ванадиев сулфат

Другите можеш да ги зарежеш ама трибулуса ... довърши си цикъла и почвай релеф.

Иначе ЗМА и ванадиевия сулфат усещаш ли ги? Има ли полза от тях?

27.05.06
14:10

[quote author=“manson”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“manson”]14% - ти си решаваш, но не е малко ..

Другите можеш да ги зарежеш ама трибулуса ... довърши си цикъла и почвай релеф.

Иначе ЗМА и ванадиевия сулфат усещаш ли ги? Има ли полза от тях?

еми ако ги пиех отделно щях със сигурност да ти кажа наблюденията си,но мисля че има ефект качи ми се силата бая
50 кг правя 12-ка за бицепс с лост на полулег 95 кг 12 пак
абе доволен съм,обаче аз не искам да имам много сила а да качвам маса,защото като отида на плажче никой няма да ме пита колко дигам от лег или еди кво си

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1