краката ми...

25.05.06
08:05

това ми е проблема,е включително и задните части :cry:
преди 2-3 години напалнях рязко и от тогава краката и задните ми части  са просто ужасни.
как мога най добре да изгоря излишните мазнини и да се стегна?
и от 60 клякания на ден 6те станат ли по масивни?воабще кляканията трябва ли да се включат в тренировка за отслабване на краката?

25.05.06
15:57

Кардиото му е майката ! ;)
Тичай или се качвай на велоаргометър,направи си хранителен режим и си готов.
А според мен от кляканията няма да има голям ефект.Кардио ;)

25.05.06
16:24

ми то ко праиш една две срии по 100 клека без никва тежест може и като кардио да ти влезе

26.05.06
07:01

мерси!но може би трябваше да спомена че сам моми4е и си мисля че ако пражя серии по 100 клека дори и без щанга краката и задника ми 6те станат огромни:) не сам много веща в нещата и затова питам,чувала сам 4е от клековете с щанга краката и задника растяли,а аз просто искам стегнати и добре оформени крака,а кардиото аз си го правя

26.05.06
13:52

Зимата ходи на кънки на лед.... сега лятото може да направиш 2-3 дълги похода от по няколко дни  в Рила или Пирин и си готова. :wink: Срам ли те е да покажеш снимки на краката ти ... аз не мога да си представя 165см 52кг ... с чак пък толкова дебели крака.

26.05.06
16:11

аз също ходя на фитнес от два месеца имам същия проблем но пре мене размарите са следните 157см и  55кг. Тренирам четири дни в седмицата като двата са за крака. Правя следните упражнения: клекове с щанга с 5 кг. тежести три серии по 12. Мъртва тяга с прибрани крака и щанга с 10 кг. тежест 3 серии по 12 повторения и завършвам с кардио 30 мин.Но аз съм начинаеща и неискам да си налагам програмата при условие че сама съм си я измислила . Ако някой компетентен колега прочете моето съобщение и види нещо нередно и има желание да ме коригира нека пише . Благодаря

27.05.06
18:51

казаха ми 4е не е хубаво да прави6 кардио когато тренира6 краката,за6тото се пренатоварвали.до колко е вярно незнам,ако има някои по вещ,моля да помогне...

27.05.06
19:10

[quote author=“HAPPYPAIN”]казаха ми 4е не е хубаво да прави6 кардио когато тренира6 краката,за6тото се пренатоварвали.до колко е вярно незнам,ако има някои по вещ,моля да помогне...

ем ги пренатоварваш ем ако направиш първо краката после кардиото и 5 минути няма да издържиш
или пък ако правиш кардио нямаш сила пък за краката и така в отделни дни
изпробвал съм го и наистина никаква сила не остава

27.05.06
23:03

За ква обиколка на бедро иде реч ?
П.П.И въпреки всичко най-добре е по 4-5 км в началото(1 месец) и след това по 8-10км тичане !

30.05.06
23:04

Яхваш 1 велоергометър и почваш да въртиш на най-ниското натоварване с голям интензитет.Миналата година правих почти всеки ден кардио по този начин и ефектът не закъсня,а аз съм доста тлъсто животно :).Цаката да въртиш с около 100 оборота в минута,което е около 36,7 километра в час.Ако не ти се занимава със зали и фитнеси-тичай,ако не ти се тича хващаш стълбите и с добро темпо нагоре-надолу за 30 минути.Ти сама ще усетиш къде си натоварила :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1