27.05.06
09:52
ММм на WiNniE_tHePooH гардите му наистина са малко нереално надути в сравнение с останала част на тялото,и стоят повече като цици от колкот като гърди!Иначе тои си каза че така са му по рожедение така че предполагам развива всички части от тялото!
НА tpd гърба му е горе долу добре като изклуичим факта че има малка талия и неможе да се прецени точно!Според мене му липсва обаче много маса и релеф на гърба!Защото мене лично само широк гръб не ма кефи!Гърдите мъ не си личат добре ама ми изглеждат не добре развити и те!
За последните 2 момчета със снимките дето са на 14 - ами добре деца,ама и на вас ви трябва доста маса!Иначе похвално че на 14 сте се хванали да тренирате!
Видях и някаква нова снимка на Ванишер при него нешата определно са добре и са саразмерни нещо което на голяма част от хората ви липса!
10x
скоро ще гледам да направя нови снимки ама първо да ми мине тоя тъп грип че вчера се мерих за 2 седмици съм свалил 2.5кг....след тва ще треа да ги качвам един месец :(
27.05.06
14:25
vanisher така е който зоби като се разболее сваля :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D.Бъзикам се много си добре евала ;)
27.05.06
17:15
[quote author=“Br1ng3r”]vanisher така е който зоби като се разболее сваля :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D.Бъзикам се много си добре евала ;)
Що аз си зобам и не че се хваля ама имаше 4-5 дена когато ми беше много много лошо,а сега само ме боли гарлото сутрин като стана и имам неприятен вкус,имам чувството че това никога няма да премине!Ама не ми пречи да сам за 1 месец +6 кг :)
а аз бях на ДХЕА+креатин и сега кат съм болен ги спрях...и затова...аз само да оздравея на какво ще се направя :)
27.05.06
19:17
[quote author=“murdera”]1 коментарче и за мене :?:
Ръцете са добре оформени обаче няма много маса и наблегни повече на трицепса
за трапец прави че нещо не го виждам,гърдите са добре
рамото не можах да преценя заради позите ти,гърба е добре и той обаче не е много широк
28.05.06
00:05
[quote author=“murdera”]ами тоя пуст трапец неще и неще,какво ли не съм правил и не мърда грам !
тренирай го по-често
има още бая да поработиш,съветвам те да не правиш релеф тази година,наблегни само на масата.
31.05.06
07:46
имтх страшен напредък от предпоследнаите снимки до последните
зимал ли си нещо от рода на забранените медикаменти ако не
браво ! критики няма как да даден щотото не се вижда цялото тяло за да може да се направи сравнение с краката :)
31.05.06
09:39
IMTH браво много добре изглеждаш...дай някаква снимка да видим как си като цяло
IMTH как си се напънал братче на някой снимки не е истина. Но гледам и азотни буустери си докопал начи от там ще са изкокнали толкоз мноо вените :lol:
31.05.06
12:30
IMTH, браво много си здрав!
Бутилката бира много яко седи между добавките :). Виждам има и чертеж в ъгъла :)
[quote author=“Animal”]IMTH, браво много си здрав!
Бутилката бира много яко седи между добавките :). Виждам има и чертеж в ъгъла :)
Какво друго да добавя освен РЕСПЕКТ :!:
евала ти!Ползвал ли си стероиди?
31.05.06
14:05
евала за труда IMTH.Супер си!Много добре си се развил и като маса и като релеф.Само едно нещо,ръката ти не е 44…. 41 42 може би но 44 не е 8) :lol:
[quote author=“Br1ng3r”]Само едно нещо,ръката ти не е 44…. 41 42 може би но 44 не е 8) :lol:
я кой капацитет се изказа :lol: :lol: ти кога имаше ръце та знаеш дали са 44?!?
IMTH,гледам хвърлил си известна пара , дано има смисъл,добро тяло,много дечица тук имат да взимат много акъл и примен от теб! дай някакви снимки в цял ръст!
[quote author=“Br1ng3r”]евала за труда IMTH.Супер си!Много добре си се развил и като маса и като релеф.Само едно нещо,ръката ти не е 44…. 41 42 може би но 44 не е 8) :lol:
44 и повече може да е, гарантирам ти. :) IMTH си има доста добър ген по принцип. :)
хехе значи снимки на краката забравих да направя вчера...щом взема апаратчето пак ще направя в цял ръст
дясната рака ми е 44,лявата е 43.5 може да ти изглежда малка защото бицепса не ми е много голям за разлика от трицепса който даже не тренирам мн често
стероиди не съм ползвал но имам намерение да ползвам в блиско бъдеще..обаче сега като си гледам стриите по гърба и рацете се плаша какво може да стане за напред
мр_мускул..каде се загуби бре..няма те в 33-ката напоследак 8)
———————————
m0nst3r още маса..много маса още ти трябва ..яж и тва е
[quote author=“IMTH”]
е като се има предвид, че почнах преди година и половина по70 кг. с 31см ръка, а сега съм 85кг с 40см ръка.мисля, че има добър напредък и естествено dare for more :lol:
31.05.06
17:48
[quote author=“m0nst3r”][quote author=“IMTH”]
е като се има предвид, че почнах преди година и половина по70 кг. с 31см ръка, а сега съм 85кг с 40см ръка.мисля, че има добър напредък и естествено dare for more :lol:
Еее ее мномче по полека моля ти са!Първо 9 см ръст в раката дори за година и полвина е адски много,хората със стероиди немогат да направят толкоз и такива дето тренират по 3-4 години ти излиза че си расал за 1 месец с към 0,7 см което е пална глупост!
После ръката ти ясно си личи на снимката че не е 40 наи наи много 38 да е което силно ме съмнява!
За ИМТХ не се наемам да говоря!Мене също ми върви повече трицепса,макар че ръката мъ по ми мяза някаде на 43!Но си е доста голямо и е добре развит като цяло!
П.С.
Хаиде моля ви като пишете не лажете за мерките,тва става се едно мене пишката ми е 20 см,ма на снимката не е толкоз щото не се вижда добре!Като пост-вате снимки имаите доблестта да си пишете и реални размери!Наи вече за монстер говоря,а и Бригър с неговата ръка която е мах 34 въобще не трябва да се обажда за ИМТХ момчето е постигнало наистина доста!
И още нещо тва аз не зобя аз не зобя,вече е стар лаф и не е много актуален!Незнам кого заблуждавате ,може би тези дето сега започват,но аз съм доса наястно кои от вас зобят и кои не,така че да лъжетее и да мажете тук,а на други места да се обяснявате колко навътре сте със стероидите полза няма голяма!
31.05.06
17:58
аве LuckyTeam ****** ти пък голям разбирач се извъди ве *****.Не ми харесва да казваш че ръката ми е 34 при положение че е 37 студена,което за килограмите ми е добре (72 килограма 16 години).Такаче айде недей разбира много и ходи да тренираш без да говориш за мойте ръце.Що не кажеш нещо за краката раменете и гърба ми ве ****** и те ли са малки а?Такива като тебе ги ям на закуска ве....******...!
31.05.06
18:14
[quote author=“Br1ng3r”]аве LuckyTeam палячо ти пък голям разбирач се извъди ве *******.Не ми харесва да казваш че ръката ми е 34 при положение че е 37 студена,което за килограмите ми е добре (72 килограма 16 години).Такаче айде недей разбира много и ходи да тренираш без да говориш за мойте ръце.Що не кажеш нещо за краката раменете и гърба ми ве ****** и те ли са малки а?Такива като тебе ги ям на закуска ве....******...!
Човек незнам защо ме обиждаш!Всички имат право да си тренират,дори и *******!А иначе искам да видя как ядеш 86 кг за закуска,дали няма пак да ти остане нещо за обяд!И стига лъга с тва 37 рака,мах 34тири ти е ясно се вижда!Гърба ти е тесен с малко релеф,другото не ми с екоментира!
[quote author=“Br1ng3r”]аве LuckyTeam палячо ти пък голям разбирач се извъди ве смешник.Не ми харесва да казваш че ръката ми е 34 при положение че е 37 студена,което за килограмите ми е добре (72 килограма 16 години).Такаче айде недей разбира много и ходи да тренираш без да говориш за мойте ръце.Що не кажеш нещо за краката раменете и гърба ми ве ***** и те ли са малки а?Такива като тебе ги ям на закуска ве....*****...!
хахахаха,пич,май не помниш това:
[quote author=“Br1ng3r”]Само едно нещо,ръката ти не е 44…. 41 42 може би но 44 не е Cool Laughing
[quote author=“Static”]я кой капацитет се изказа Laughing Laughing ти кога имаше ръце та знаеш дали са 44?!?
IMTH,гледам хвърлил си известна пара , дано има смисъл,добро тяло,много дечица тук имат да взимат много акъл и примен от теб! дай някакви снимки в цял ръст!
Поне гледайте да на ставате смешни като пишете.
пп Лъки тим,ти за кого говориш в крайна сметка,спориш не с когото трябва или по-скоро той се прави на интересен.Монстър и Брингрър нали са различни лица?
IMTH мога да ти кажа само,че имаш страхотен напредък за тези 4 години.Просто нямам забележки.Моето мнение е щом искаш повече маса,качвай.Достатъчно си релефен,за да събираш погледи и така. :wink:
31.05.06
19:22
И стига лъга с тва 37 рака,мах 34тири ти е ясно се вижда!
**************?За кво да лъжа питай някой който разбира колко ми е ръката на тая снимка и ше ти каже,че е 37 ... http://i52.photobucket.com/albums/g21/Stamatt/12.jpg
както и на тази http://i52.photobucket.com/albums/g21/Stamatt/8.jpg
А иначе искам да видя как ядеш 86 кг за закуска,дали няма пак да ти остане нещо за обяд! :arrow: хахахахаха ти май се обърка а?
Дай снимка да те видим колко си 86 килограма и до колко тея 86 килограма не са само мазно и вода *****!
Хкъм...по принцип не съм строг модератор, но ако прочета още една обида може и да отнесе някой бан. Ако имате да си казвате нещо подобно го правете на ЛС, никой не ви спира.
ПП IMTH, имам кандидатстудентски изпити след 1 месец и нямам много време за тренировки, рядко ходя напоследък.
//off topic
[quote author=“Mr_Muskul”]ПП IMTH, имам кандидатстудентски изпити след 1 месец и нямам много време за тренировки, рядко ходя напоследък.
Хахаха, много учим, много ;] Иначе си е разтоварващо да мръднеш до фитнеса, не цял ден пред учебника ;]
[quote author=“Unruly”]//off topic
[quote author=“Mr_Muskul”]ПП IMTH, имам кандидатстудентски изпити след 1 месец и нямам много време за тренировки, рядко ходя напоследък.
Хахаха, много учим, много ;] Иначе си е разтоварващо да мръднеш до фитнеса, не цял ден пред учебника ;]
//off ей оспамихме темата :)
Ехх, още месец и ще станем животни... Са се снимах тия дни и след 3-4 месеца като кача мн кг./дано :) / ще постна да се похваля евентуално...
Br1ng3r, незнам с какво толкова се хвалиш като ръката ти е ~35! след като целия форум го вижда незнам на кой го оясняваш.. а и на 72кг си е срам ръката да ти е толкова! аз на 67кг 175 съм с 39см
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“m0nst3r”][quote author=“IMTH”]
Еее ее мномче по полека моля ти са!Първо 9 см ръст в раката дори за година и полвина е адски много,хората със стероиди немогат да направят толкоз и такива дето тренират по 3-4 години ти излиза че си расал за 1 месец с към 0,7 см което е пална глупост!
После ръката ти ясно си личи на снимката че не е 40 наи наи много 38 да е което силно ме съмнява!
момче няма как да ти докажа, че е 40см.но е толкова :shock: не съм взимал никакви добавки.предполагам на снимката ти изглежда така.ако искаш яла ми я измери - фитнес център “Аполон” понеделник,сряда или петък от 16.00 :) :!:
31.05.06
20:56
лъки 6ит как така ги мериш на око тия ръце не знам муци !
на монстър ръката му е 40 санта (мерил съм я) за кво да лъже да не е някфо глупаво дете ...
ай да си жив и здрав! баь комплексарската тема :shock:
31.05.06
22:06
IMTH
kachvai masa za kvo ti e toq relef ima6 si
PS!!! predvaritelno se izvinqvam za 6liokovicata no sled reinstalla na windows ne sum naglasil o6te pc-to!
На сайта има кредор!
Mr_Muskul
31.05.06
22:20
Br1ng3r бате не знам ама и на мене ми се струва че подслъгваш....начи моита ръце са по 35.5(релефни) и специално на мене ми изглеждат по големички от твойте...нз по принцип на снимки ми изглеждат нещата по малки.. :wink:
31.05.06
23:17
Br1ng3r ръката ти е супер и според мене е 37см и бих казал 37със релеф а не мазнини и вода.Както и на Monstera му е толкова колкото казва.Незнам как някой хора познават колко ти е ръката от снимките :shock: интересна работа просто,но какво да се прави има ги всякакви :lol: :D .
31.05.06
23:17
[quote author=“InDaHEad”]Br1ng3r бате не знам ама и на мене ми се струва че подслъгваш....начи моита ръце са по 35.5(релефни) и специално на мене ми изглеждат по големички от твойте...нз по принцип на снимки ми изглеждат нещата по малки.. :wink:
Според мен Bringer не лъже толкова е колкото казва
01.06.06
12:08
A ве честно да ви кажа,по принцип уважавам хората,които тренират,а още повече тези,които се състезават...но не виждам откъде идва тва огромно самочувствие на Брингер...Верно постигнал е що-годе добър релеф за неговите години и стаж,но като цяло визията му не ми харесва - не знам за останалите,но на мен поне релеф на кокал не ми харесва :wink: И не виждам кво се пъне за тая ръка и т.н. след като се вижда,че на размери и кг има още много да търси...Иначе му пожелавам успех и да не се изхвърля като чикия в мокър пясък :lol:
01.06.06
19:05
Хаахахха чикия в мокър пясък вика....евалата бате :D :lol:
Не знам дали сте забелязали но наистина на снимки нещата изглеждат доста по-малки...примерно аз кат се гледам мене,или в огледалото и съм си добре,но като се снимам и някак си...просто сичко е някак си по-малко...странна работа.. :roll:
IMTH,мускулатура няма да коментирам,според мен си много добре.Интересно ми е между кутиите от добавки има една купа-от къде е?
П.П. В 33 ли тренираш?С Mr_Muskul се знаем,и аз тренирам там..