Има ли място креатина в хран. режим за чистене

28.05.06
16:03

Цял ден се ровя из ББ.КОМ трансформациите и ми направи впечатление, че всички(повечето) ползват креатин монохидрат.
Основно след тренировка.Не става дума само за състезатели, но и за обикновени хора (пълни) смъкнали по 20-30 дори и 40кг.
Като цяло ми се объркаха представите, не съм полвал креатин, но съм чувал, че задържа вода.Как се вписва при такъв хранителен режим :?:  :roll:

28.05.06
17:04

Виж сега, значи креатинът служи за покачване на силата най-вече.Това е целта на този суплемент- да ти покачи силата.От тук нататък сам си прави изводите.

28.05.06
17:07

А и също така креатинът предотвратява разпадането на мускулната маса.  8)  И да задържа вода в мускулите като ги кара да изглеждат по напомпани  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1