Помощ, трябва ми помоща на специалистите! :cry:

18.05.06
01:27

1-во. Благодаря на създателите на тази страница и всички активни  участници във форума за помоща, която оказват на незнаещите!

2-ро. На моя проблем! До преди две години бях редовен във залата, но после претърпях операция от апандисит и тогава престанах с тренировките по една или друга причина, който не са уважителни и няма да ви занимавам с тях! Когато прекъснах тренировките бях 90 килограма и така за 2 години лека полека стигнах до 120 кг. Настоящите ми данни са : височина 180-186 см, тегло 120-125 кг, 21 години. По принцип съм установил че метаболизма ми е доста бавен. Бих желал  за около 4 месеца (лято-есен) да сваля 30-35кг като междувременно да запазя колкото се може повече от мускулната си маса за момента. Разполагам с 60 - 70 лв на месец който искам да похарча в добавки(L-carnitine и Fat-burner) по възможно най-добрия начин! :?  Това, което бих могъл да изпълнявам като седмичен режим се състои от 3 дена тренировки (http://www.bb-team.org/training/000162.php), 3 дена в плуване по 2 часа най вече или каквито други дейности са по-подходящи и един ден почивка!  :roll:  Освен това да ме насочите към някои който може да ми отдели време и с мойте отговори на негови въпроси да ми състави хранителен режим, дори и със заплащане, много силно желая да се вкарам във форма, защото така повече не се издържа! :cry:

п.с. От тичането ме болят колената и не мога да се набирам! :oops:

Благодаря на всеки който отдели време на моя проблем!

18.05.06
06:20

пич, максимума е 3-4 килограма на месец, за какви 30 за 4 мес. говориш :) аз мога да ти препоръчам л-карнитин, за кардио пробвай колело или велоергометър и 2-3 пъти седмично по 40минути с умерено темпо,силови тренировки, но в случая ще са за поддържане, няма много много да трупаш мускули. предвид и ниските въглехидрати и да искаш няма да можеш да се изсилваш. :)

18.05.06
22:52

за това че няма да трупам ясно, :roll:  но мога да свалям 3-4 кг с L-carnitine така ли?
И освен това ако го комбинирам с някои Fat Burner мога ли да направя килограмите 5-6 на месец и към кои да се обърна за помощ относно хранителния режим!
и да питам за пиенето на L-carnitine става ли по 4 таблетки на ден(2 сутрин, 2 вечер) за колко време, и след това за колко време да го спра, защото четох че се получва насищане и трябва да се правят паузи!

Благодаря!

JI

18.05.06
23:03

то въпроса не е да ги напраиш повече а да са бавно за да не е тялото в голям шок . Щото има натоварване на сърдечно съдова с-ма .

18.05.06
23:09

[quote author=“asus_buster”]за това че няма да трупам ясно, :roll:  но мога да свалям 3-4 кг с L-carnitine така ли?
И освен това ако го комбинирам с някои Fat Burner мога ли да направя килограмите 5-6 на месец и към кои да се обърна за помощ относно хранителния режим!
и да питам за пиенето на L-carnitine става ли по 4 таблетки на ден(2 сутрин, 2 вечер) за колко време, и след това за колко време да го спра, защото четох че се получва насищане и трябва да се правят паузи!

Благодаря!

5-6 освен със липосукция или комбинации със забранени препарати абсурд да направиш ;) щади си здравето и давай полека, тези 3-4 за които ти говоря са максимум, не се учудвай ако сваляш и 2 на месец. ако имаш наистина много излишни отначало ще сваляш бързо, но колкото повече ти намалява процента подкожни мазнини, толкова по-трудно сваляш. за диета прегледай форума за нвд или ниско-въглехидрратен режим
П.С. л-карнитина можеш да го пиеш примерно 500мг веднага след ставане, 1гр половин-един час преди трен и 500мг половин час преди лягане

19.05.06
01:40

OK Благодаря за съвета!

28.05.06
20:52

Не пускай поредни постове и пиши на кирилица
ASTOR

28.05.06
22:57

[quote author=“asus_buster”]1-во. Благодаря на създателите на тази страница и всички активни  участници във форума за помоща, която оказват на незнаещите!

2-ро. На моя проблем! До преди две години бях редовен във залата, но после претърпях операция от апандисит и тогава престанах с тренировките по една или друга причина, който не са уважителни и няма да ви занимавам с тях! Когато прекъснах тренировките бях 90 килограма и така за 2 години лека полека стигнах до 120 кг. Настоящите ми данни са : височина 180-186 см, тегло 120-125 кг, 21 години. По принцип съм установил че метаболизма ми е доста бавен. Бих желал  за около 4 месеца (лято-есен) да сваля 30-35кг като междувременно да запазя колкото се може повече от мускулната си маса за момента. Разполагам с 60 - 70 лв на месец който искам да похарча в добавки(L-carnitine и Fat-burner) по възможно най-добрия начин! :?  Това, което бих могъл да изпълнявам като седмичен режим се състои от 3 дена тренировки (http://www.bb-team.org/training/000162.php), 3 дена в плуване по 2 часа най вече или каквито други дейности са по-подходящи и един ден почивка!  :roll:  Освен това да ме насочите към някои който може да ми отдели време и с мойте отговори на негови въпроси да ми състави хранителен режим, дори и със заплащане, много силно желая да се вкарам във форма, защото така повече не се издържа! :cry:

п.с. От тичането ме болят колената и не мога да се набирам! :oops:

Благодаря на всеки който отдели време на моя проблем!

1/ Ще ти трябват доста познания за храненето и ефектите от тренировките, които би ;огъл да правиш, така че яко четене те чака.

2/ 3 пъти седмично плуване по 1 час в началото после по 2 като добиеш техника след някоя и друга седмица /защото ако се плацикаш както ти падне ефекта е 0, трябва ти качествено плуване/ ще са си напълно достатъчни да смъкнеш яко килограми. 30 са трудно постижими но не и невъзможни , при положение че ЯКО си опичаш акъла, какво правиш.

Бруст и крол са ти задължително, като може от време на време да се тренираш и с плавници, но в никакъв случай нон стоп плуване с тях. Може да тренираш нещо помалко през седмицата, но ако си устроиш добре тренировки с плуване може и без друго.

Въветвам те първия месец да си караш с добра диета и без добавки, втория може да опиташ с добавки.

При всяко положение ако нещо не върви търси причината и я отстрянявай своевременно. И ще повторя хранителен режим му е майката, за него трябва да се обучиш/режим в никакъв случай не означава нечовешки лишения и глад, просто трябва да знаеш какво кога и колко да ядеш./.

Успех

п.п. Внимавай за настинки и простуди. ако не внимаваш от плуване може да пострадаш много и доста от труда ти да отиде на вятъра.

28.05.06
23:27

[quote author=“asus_buster”]a i samo edno ne6to ne razbrah kolko vreme da go piq toq l-carnitine i za kolko vreme da go spiram, 6toto nali se polu4avalo nqkakvo nasi6tane?

Доколкото знам Л-Карнитин няма горен праг на прием.
Поправете ме ако греша.

29.05.06
06:04

След 3-4 седмици се насища организма. Но и дори да не е така е добре от време на време да си даваш почивка от НВД, добавки и тренировки, така че мисля че няма да сгрешиш ;)

ВН

29.05.06
10:00

0,5 кг се говори че е смъртоносната доза л-карнитин :) естествено разстройството може да се появи и на 7 гр.

30.05.06
19:16

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]0,5 кг се говори че е смъртоносната доза л-карнитин :) естествено разстройството може да се появи и на 7 гр.

Кой ще пие 500 грама Л-Карнитин за една доза?

За пръв път чувам за насищане с Л-Карнитин.

SO

30.05.06
19:40

[quote author=“d1sc0_c1t1z3n”]След 3-4 седмици се насища организма. Но и дори да не е така е добре от време на време да си даваш почивка от НВД, добавки и тренировки, така че мисля че няма да сгрешиш ;)

То хубаво да си даваш почивка от НВД ,което не означава да се тъпчеш...защото 1кг мазнини се качват много лесно обаче се свалят много трудно,така че дори в паузите трябва да се поддържа някакво ниво

ВН

30.05.06
22:23

Естествено никой няма да пие л-карнитин в половин килограм. Попаднах на тоя лаф в един американски сайт в графата фитнес майтапи. Виж това за разстройството при седем грама не е майтап - може да се случи.

31.05.06
10:34

[quote author=“diksi”][quote author=“Vladimir.Nedkov”]0,5 кг се говори че е смъртоносната доза л-карнитин :) естествено разстройството може да се появи и на 7 гр.

Кой ще пие 500 грама Л-Карнитин за една доза?

За пръв път чувам за насищане с Л-Карнитин.

Прочетох го тук в сайта, и насищането става до 15тия ден  8)

31.05.06
21:11

Какво става като се наситиш? Карнитина спира да действа ли ?

31.05.06
21:24

[quote author=“diksi”]Какво става като се наситиш? Карнитина спира да действа ли ?

дам...

SU

31.05.06
21:32

няма ли да ти дойде в повече 3 пъти плуване + фитнес + НВД ...имай впредвид,че плуването е много хубав спорт,но и много изтощава

02.06.06
00:38

С плуването и фитнеса ще се справя но нвд-то няма да мога да го следвам много точно! Така виждам аз нещата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1