28.05.06
22:40
Преди малко пекнах едно пиленце във фурната без да слагам никаква мазнина в тавата.... от нея изсипах около 12 пълни супени лъжици мазнина ... демек около 120гр.По самото пиле не знам още колко е останало ,но въпроса е в това дали знаете фирма ,която предлага на пазара по-слабички пиленца ... като за грил... не толкова назобени и мазни.В Метро това бяха най-малките пилета ... имаше едни по 2кг парчето. :shock: То все едно печеш свинско ебаси....
Е то не може да няма.Кожата на пилето има доста мазнини,пробвай да я махнеш преди да печеш.
29.05.06
09:43
Не човека казва за мазнината която пуска то...при печене нали се образува в тавата доста мазнина..без да си слагал сам и аз сам го забелязал...един път ми сане толкова гадну че даже измих едно пиле
Уж за пилешки гърди а един килограм е едно парче...Е гати пилето....А колко мазнина пуска направо ужас...Единствено добруджанското пиле, което купувах навремето в Пикадили не пускаше мазнина.Но първо е много скъпо,второ-много рядко има напоследък...Имам чувството че нашата НВД не е чак толкова нискокалорична и за това резултатите са толкова незадоволителни....