Bio Tech или Bio Fit

27.05.06
20:52

Здравейте,
на 16 години съм(почти) ходя от 4 месеца и половина на фитнес. Пил съм протеин на Нутрим WPI (според мен евтин боклук с вкус на боклук) сега пия Аминокиселини Универсал 2700. Сега мисля пак да си взема протеин и нямам много пари(~50лв), колебая се между тези продукти:
Bio Fit Whey Isolate Pro 2x400gr.(само такива опаковки има в SnC Way) = 40лв
http://www.sncway.com/trademarks.php?TradeGroupID=5
Bio Tech 100% Iso Whey 2x500gr(пакет) = 48лв
http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=17
Bio Fit Muscle Soft Gainer 2000 2x1кг = 40лв (тук ме притесняват креатина и трибулуса щото май съм малък за тях?)
http://www.sncway.com/trademarks.php?TradeGroupID=5

Към тези продукти съм се насочил щото ми изглеждат евтини пък някаде четох че не са лоши марки.
Кажете си мнението. И ако някой може да ми предложи нещо друго за тея пари (50-60 лв) да каже.

П.П.: Дали мога да намеря тези продукти във Варна? ( някой ако може да ми каже хубави магазини за добавки освен: ФК, Спортна зала и Кетлер)

П.П.2: 170 см. 66кг 16 год

Благодаря за вниманието!

27.05.06
21:45

Аз предпочита  Biotech щото само тях ползвам вече и съм страшно доволен (сигурно това се дължи на факта,че до сега винаги съм пил нутрим) За биофит съм чувал все положителни отзиви.Моя съвет е да си вземеш за тия пари Super Gainer 4200 + Super WPC. Гейнъра е 1 кг,а впц-то 500 грама.Около 45 лв ти излиза.Лично аз мога да ти препоръчам само тази комбинация,защото съм я изпробвал лично и съм страшно доволен.
Каквото и да вземеш няма да грешно.Важно е тренировката храненето и спането.Добавките са добавки.

27.05.06
21:53

[quote author=“BB_SenTineL”]Аз предпочита  Biotech щото само тях ползвам вече и съм страшно доволен (сигурно това се дължи на факта,че до сега винаги съм пил нутрим) За биофит съм чувал все положителни отзиви.Моя съвет е да си вземеш за тия пари Super Gainer 4200 + Super WPC. Гейнъра е 1 кг,а впц-то 500 грама.Около 45 лв ти излиза.Лично аз мога да ти препоръчам само тази комбинация,защото съм я изпробвал лично и съм страшно доволен.
Каквото и да вземеш няма да грешно.Важно е тренировката храненето и спането.Добавките са добавки.

Цялата кирия за колко време ще ми стигне? и как да ги пия двете работи ?

27.05.06
21:58

[quote author=“Veliko”]Цялата кирия за колко време ще ми стигне? и как да ги пия двете работи ?

Еми гейнъра по 40-50 грама преди трен,а след трен суроватката.Мисля,че за 1 месец ще ти стигне.Зависи колко пъти в седмицата ходиш.Хубаво е в нетренировъчните дни да приемаш суроватката сутрин като станеш :)

27.05.06
22:40

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“Veliko”]Цялата кирия за колко време ще ми стигне? и как да ги пия двете работи ?

Еми гейнъра по 40-50 грама преди трен,а след трен суроватката.Мисля,че за 1 месец ще ти стигне.Зависи колко пъти в седмицата ходиш.Хубаво е в нетренировъчните дни да приемаш суроватката сутрин като станеш :)

Аз ходя понеделник,сряда и петък:
в тренировъчен ден се пада 50 гр гейнър преди трен 30-40 гр протеин след трен,
в нетренировъчен ден 40-50 гр протеин сутрин
за седмица се пада (150 гр гейнер и ~280гр протеин). От тоя гейнер няква вероятност да стана много мазен? Аз не че съм чист ама все пак :) .

RE

27.05.06
22:42

Която и от двете марки да вземеш няма да сбъркаш
Биофит са немски и са също добри.
1 кг гейнер на Биофит е около 18-19 лв.поне тук в Пловдив  :wink:

28.05.06
12:01

[quote author=“Veliko”][quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“Veliko”]Цялата кирия за колко време ще ми стигне? и как да ги пия двете работи ?

Аз ходя понеделник,сряда и петък:
в тренировъчен ден се пада 50 гр гейнър преди трен 30-40 гр протеин след трен,
в нетренировъчен ден 40-50 гр протеин сутрин
за седмица се пада (150 гр гейнер и ~280гр протеин). От тоя гейнер няква вероятност да стана много мазен? Аз не че съм чист ама все пак :) .

Ми аз в нетренировъчен ден взимам само 30 грама протеин.Разчитам на храната.От гейнъра дали ще се омажеш или не аз немога да ти кажа.Всичко си зависи от тебе.Стига да не го взимаш вечер преди лягане мисля,че няма да ти стане нищо.Аз лично не съм станал мазен.

30.05.06
20:10

Ае BioTech, каква фирма са?? Смисъл коя държава??

30.05.06
20:19

[quote author=“MacTukaTa”]Ае BioTech, каква фирма са?? Смисъл коя държава??

Немски,но има и нещо американско в тях :)

30.05.06
21:19

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“MacTukaTa”]Ае BioTech, каква фирма са?? Смисъл коя държава??

какво е то...миризмата ли :lol:

30.05.06
22:39

[quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“MacTukaTa”]Ае BioTech, каква фирма са?? Смисъл коя държава??

Имат и американска серия. :wink:

31.05.06
00:40

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“MacTukaTa”]Ае BioTech, каква фирма са?? Смисъл коя държава??

Имат и американска серия. :wink:

каква е разликата между двете серии освен произхода

SO

31.05.06
08:18

По принцип би трябвало да няма разкика.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1