31.05.06
14:06
Начи имам добавки спомагащи чистенето но ми трябва и идея за диета..
Та .. измислих това :
Сутрин:1 мляко (2%) + 5 белтъка
Обед: 200гр пилешка пържола+1варен картоф+3белтъка и там за пииване мин. вода
Следобед:1 мляко (2%)
Вечеря към 18:30 - 3белтъка + 100гр извара и 100гр пилешко.
До края на деня не ям..като пия мн вода?
Имам ва наличност суроватъчен протеин,Л-карнирин,Хидрокси кътс и амино(2700 на Универсал)
Мнения !?
31.05.06
14:56
Замени пилешката пържола с пилешки гърди, тъи като те съдържат минимално к-во мазнини. И добави още едно ядене към 9:30 ПМ за да има6 сили за тренировка все пак! :wink:
Това поне е моето мнение.
[quote author=“Pitt_Bull”]Начи имам добавки спомагащи чистенето но ми трябва и идея за диета..
Та .. измислих това :
Сутрин:1 мляко (2%) + 5 белтъка
Обед: 200гр пилешка пържола+1варен картоф+3белтъка и там за пииване мин. вода
Следобед:1 мляко (2%)
Вечеря към 18:30 - 3белтъка + 100гр извара и 100гр пилешко.
До края на деня не ям..като пия мн вода?
Имам ва наличност суроватъчен протеин,Л-карнирин,Хидрокси кътс и амино(2700 на Универсал)
Мнения !?
Според мен с тази диета ще изгладнееш !
храни се 2 пъти сутрин като след ставане яж някъв плод и това мляко 2%...
а второто ти ядене 5 белтъка + овесени ядки
Обед:200гр пилешка пържола+1варен картоф+3белтъка и там за пииване мин. вода(това остава,като можеш да замениш водата с натурален сок от портокал(без захар))
Вечеря към 18:30- салата(със зехтин) + 100гр извара и 100гр пилешки гърди(много белтъци,нямаш нужда :D )
Вечеря 2(преди лягане)-можеш една чаша мляко(2%) или протеинов шейк(без захар)
Мога ли и аз да отбележа, че броиш 11 белтъка на ден. Помисли и за холестерола все пак... :wink:
[quote author=”|Chosen|”]Мога ли и аз да отбележа, че броиш 11 белтъка на ден. Помисли и за холестерола все пак... :wink:
Холестерола е в жълтъците и не се изцепвай друг път, защото като нищо ще подведеш някой :wink:
[quote author=“djpetko”]
Обед:200гр пилешка пържола+1варен картоф+3белтъка и там за пииване мин. вода(това остава,като можеш да замениш водата с натурален сок от портокал(без захар))
Вечеря към 18:30- салата(със зехтин) + 100гр извара и 100гр пилешки гърди(много белтъци,нямаш нужда :D )
Вечеря 2(преди лягане)-можеш една чаша мляко(2%) или протеинов шейк(без захар)
Всичко добре, ама тук не си прав! Не трябва да добавя никъкав натурален сок, пък бил той и прясно изтискан! Плодовете се ядат цели, ако се ядат. И белтъците не са му много, добре са си, даже още му трябват. Също така, прясното мляко преди лягане никак не е желателно.
Аз бих добавил още едно ядене с белтъчини слез 18.30, няма смисъл да се гладува цяла вечер.