13.08.04
02:21
Znachi shte vi pomolq, ako mojete da mi preporuchate dieta, koito da ne me lishava prekaleno ot hrane, i s chiqto pomosht da svaliq okolo 6-7 kg za mesec, bez da gubq golqmo kolichestvo muskulna masa.
Използвай търсачката мисля, че има около 300-400 отговора на сходни въпроси :roll:
perliste е прав за търсачката. Само да добавя - 6-7 кг за месец е много, има огромна вероятност след това да ги надвъзстановиш (т.е да си върнеш старите кг. ако не и повече). И как си представяш диета без да се лишаваш от храна - единствената друга възможност е да правиш по 2 часа кардио на ден, ако ти издържи сърцето, пък и пак ще свалиш мускул.
03.09.04
00:33
ti4aneto e nai dobriq variant za svalqne na kg,kato go kombinira6 s visokobeltu4na dieta,za da zapazi6 muskulnata masa i da qde samo ot mazninite.pravi kardio 3-4 puti sedmi4no pone po 1 chas(ako iska6 si i po4ivai,no pone 1chas go napravi).qj beltuka na svarenite qica,moje da si vzeme6 su6to i protein s pone 85% beltuci na 100g.stremi se minimalno da qde6 oriz,kartofi,purjeno,sladki ne6ta.makar 4e ne se li6avai napulno da ne vzeme6 da pripadne6.1 put sedmi4no (Primerno subotata) moje spokoino da si pohapne6 vuglehidrati ta da vuzvurne6 malko sila
Пиши на кирилица!
Image