разлика в см на ръцете

BR

25.05.06
00:47

ако има такива ююзъри коя ръка ви е по-голяма,тази с която работите или другата?
примерно ако сте левичари дали ви е по-голяма дясната или другата и обратно.
интересно ми е ,защото при мен”слабата “(лявата) ми ръка е по-голяма с 0.5 см

25.05.06
01:42

[quote author=“Billy Rubin”]ако има такива ююзъри коя ръка ви е по-голяма,тази с която работите или другата?

Welcome to the club!  :wink:

SI

25.05.06
02:40

Десничар съм и дясната ми ръка е по-голяма от лявата...

25.05.06
02:41

[quote author=“Billy Rubin”]ако има такива ююзъри коя ръка ви е по-голяма,тази с която работите или другата?

Аз си го обяснявам, понеже и при мен е така че лявата не се използва кой знае колко и възтановява по добре... сега до колко е така знам ли.

ZW

25.05.06
09:35

Аз съм десняк и дясната си е с 1.3 см по-голяма от лявата ...това е голяма разлика и изглежда не е причината в това, колко време и даваш за почивка, тъй като ти не вдигаш тежести с нея в ежедневието, а това не би трябвало да пречи на почивката й.  Даже по-скоро и даваш допълнителен стимул за растеж. Интересно е обаче, че при концентрично сгъване за бицепс лявата ми се справя много по-лесно с килограмите... мистика.

25.05.06
10:57

един см по-голяма е дясната а аз съм десничар мисля че ще се ъправи това с времето и тренировките

HA

25.05.06
11:12

Дясната ми е по-голяма с 1см, но пък в лявата имам повече сила??Както някой по-горе каза мистика.Иначе съм питал и други по-опитни и отговора беше че това се оправя с времето, та дори и по-малката може да порасне поваче от другата....

RE

25.05.06
11:57

0.5 e нищо.Не се притеснявай изобщо даже няма да личи. :wink:

25.05.06
12:42

десничар съм и дясната ми е по голяма с 1 см.

25.05.06
13:18

И аз съм десничар и дясната си ми е по-голяма от лявата ама тва с мистиката го има и при мене, и то точно при концентричното с лявата си ги права без проблем  :?  Защо е така?

[quote author=“zwei0”]Аз съм десняк и дясната си е с 1.3 см по-голяма от лявата ...това е голяма разлика и изглежда не е причината в това, колко време и даваш за почивка, тъй като ти не вдигаш тежести с нея в ежедневието, а това не би трябвало да пречи на почивката й.  Даже по-скоро и даваш допълнителен стимул за растеж. Интересно е обаче, че при концентрично сгъване за бицепс лявата ми се справя много по-лесно с килограмите... мистика.

И аз съм така. Дясната е по-голяма с около 5мм, но при конц сгъване лявата няма надминаване  :shock:  :D

25.05.06
13:43

и аз съм десничар и дясната ми е по голяма и по силна от лявата и малко по оформена мноо кофти  :wink:

25.05.06
14:21

Аз съм левичар,обаче при мен лявата е по-малка от дясната с 1см и не е толкова издражлива.При концентричното издъхва преди дясната  :(
Странна работа  :lol:

28.05.06
18:31

Абе вие сега за 2 мм и ще го изкарате много голям проблем, напълно нормално е

PS

28.05.06
19:53

ми да...при мене дясната е с около 1,5см по голяма...ама аз все си мисля че е от чикиите  :roll:

01.06.06
16:10

СПАМ
ASTOR

HA

01.06.06
19:47

СПАМ
ASTOR

09.06.06
20:18

левичар съм.. и дясната ръка ми е по голяма от другата и по слаба ...

DI

19.06.06
21:17

при мене също дясната е по-голяма с един сантиметър и лявата  ми е по-силна в концентричното и в скотовот даже, това сигурно значи по-добре развит връх на бицепса. Между другото до сега съм правил 2 пъти диета и като че ли като поотслабна ми се стопява разликата в ръцете и после като кача пак се появява.

ST

19.06.06
21:59

[quote author=“hari_89”]Дясната ми е по-голяма с 1см, но пък в лявата имам повече сила??Както някой по-горе каза мистика.Иначе съм питал и други по-опитни и отговора беше че това се оправя с времето, та дори и по-малката може да порасне поваче от другата....

И аз сьм така.

LU

21.06.06
12:16

[quote author=“manson”][quote author=“zwei0”]Аз съм десняк и дясната си е с 1.3 см по-голяма от лявата ...това е голяма разлика и изглежда не е причината в това, колко време и даваш за почивка, тъй като ти не вдигаш тежести с нея в ежедневието, а това не би трябвало да пречи на почивката й.  Даже по-скоро и даваш допълнителен стимул за растеж. Интересно е обаче, че при концентрично сгъване за бицепс лявата ми се справя много по-лесно с килограмите... мистика.

И аз съм така. Дясната е по-голяма с около 5мм, но при конц сгъване лявата няма надминаване  :shock:  :D

IN

21.06.06
16:01

Хаха и вие ли на концентричното сте по-силни с лявата...хахах аз си мислех че съм бъгнат нещо :lol: .Иначе и аз имам разминаване с около 4-5 мм

21.06.06
16:39

[quote author=“InDaHEad”]Хаха и вие ли на концентричното сте по-силни с лявата...хахах аз си мислех че съм бъгнат нещо :lol: .Иначе и аз имам разминаване с около 4-5 мм

А сига бе вие тия ръце с нониус ли ги мерите :lol:  :lol:  :lol:

21.06.06
17:14

Десничар, с по силна лява ръка и малко по-голяма... Съдба  :wink:

23.06.06
18:04

Десничар съм, левия ми трицепс е по слаб от десния, а при бицепсите е обратното. Даже на лявата бицепса е по оформен.. нз :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1