разлика в трен при сваляне

01.06.06
23:04

до сега бях с тази програма: http://www.bb-team.org/training/000157.php
сега искам да изчистя малко с тази:http://www.bb-team.org/training/000162.php
но защо на 2рата програма сериите на повечето упр. са увеличени от 3 на 4?
и защо някой повторения са по 8 други по 12?

02.06.06
10:54

То си пише.  :)
Първата е за покачване на маса, а втората за изгаряне на мазнини. :)

02.06.06
12:34

Въпреки че аз не съм съгласен особено за тези неща “повече повторения при чистене”. Добра идея при чистенето е да се правят дроп серии за сепарация, повече орелефяващи упражнения, но мускула е изграден от различни фибри. Едни се натоварват силно при тежките серии с малко повторения, докато през това другите работят слабо. Точно поради тази причина и в тренировка за маса и в такава за чистене трябва след загряването да се правят серии освен с вече баналните 8-10 до отказ, така и 4-6 до отказ и 12-15 до отказ, за да се натоварят всички мускулни фибри.

02.06.06
16:23

ама аз имам да мазнини само по корема и г*за. За другите МГ да правя ли повече повторения не мисля, че тях трябва да орефелявам.

02.06.06
16:28

[quote author=“spllldag”]ама аз имам да мазнини само по корема и г*за. За другите МГ да правя ли повече повторения не мисля, че тях трябва да орефелявам.

Няма как да орелефяваш само една мускулна група.

07.06.06
20:54

[quote author=“spllldag”]ама аз имам да мазнини само по корема и г*за. За другите МГ да правя ли повече повторения не мисля, че тях трябва да орефелявам.

когато прави6 пове4е повторения си вдига6 пулса и гори6 мазнини. Корем4ето се смъква най-добре с кардио

08.06.06
10:30

Няма смисъл да променяш тренировката си.Важна е диетата и включването на кардио.Единствено трябва да намалиш почивката м/у сериите,да вкараш дроп и суперсерии

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1