02.06.06
18:22
Преди два месеца при падане скъсах връзки на десния глезен.Лекарят каза,че няма счупване,а само скъсани връзки.Направи ми стегната превръзка,каза лед,а след три дни мазила:репарил и хепароид и наглезенка.След 14 дни с патерици започнах да стъпвам по малко.Сега ходя куцайки и при спъване или леко удряне чувствам силна болка,чувствам глезена си нестабилен.Мой приятел футболист ми каза,че без операция няма оправяне.Проучих нещата и днес преди обяд бях в София в клиниката по спортна медицина в Дианабад при д-р Матев.Прегледа ме и каза,че операция се прави до 7 дни след травмата.Имало и друг вариант за операция,но ефекта от нея не бил много добър,в сравнение с тази направена веднага.Изписа ми Movalis и след 20 дни ме вика отново за преглед и за да решим какво да правим по нататък.Ако някой е имал такъв или подобен проблем моля да ми помогне.
Еми бро значи и един мои френд имаше същия проблем тои е футболис и му казаха операция и го оперираха и сега е на 6.Незнам ти си решаваш се пак, ако лекарката е сигурна че така може с тия работи дано ти помогне ако не... :wink:
[quote author=“plamen4409”]Преди два месеца при падане скъсах връзки на десния глезен.Лекарят каза,че няма счупване,а само скъсани връзки.Направи ми стегната превръзка,каза лед,а след три дни мазила:репарил и хепароид и наглезенка.След 14 дни с патерици започнах да стъпвам по малко.Сега ходя куцайки и при спъване или леко удряне чувствам силна болка,чувствам глезена си нестабилен.Мой приятел футболист ми каза,че без операция няма оправяне.Проучих нещата и днес преди обяд бях в София в клиниката по спортна медицина в Дианабад при д-р Матев.Прегледа ме и каза,че операция се прави до 7 дни след травмата.Имало и друг вариант за операция,но ефекта от нея не бил много добър,в сравнение с тази направена веднага.Изписа ми Movalis и след 20 дни ме вика отново за преглед и за да решим какво да правим по нататък.Ако някой е имал такъв или подобен проблем моля да ми помогне.
Е кво значи пък това, прави се до 7 дена след травмата. То ако гипса при счупване се слага веднага след счупване, а ти по незнайни причини не го правиш, лато отидеш в болницата няма да ти кажат. Еми сори гипса се слага веднага след счупване, сега ще трябва да си годиш с тоя изкъртения крак...???
Според мен не отлагай повече, ами търси специалист, който да ти помогне, и не говори само с 1 ами повече, искай мнения. Особенно зле звучи това, че го чувстваш нестабилен.
Недей да отлагаш, защото по-късно може да е още по-тежко.
Успех ти желая :!:
03.06.06
13:31
много се съмнявам да си имал скъсани връзки и да не са те оперирали ... имал си според мен разтегнати връзки!!!И аз бях на същото дереже преди 4 месеца, 2 седмици гипсова шина и след тва болки 1 месец и по време на тоя месец е хубаво да ходиш на физитерапия .. това е от мен! :wink:до сега си бягах и скачах всичко 6 ама сега взе да ме боли кръста ужасно. :evil: :cry:
12.06.06
19:22
Отивай при Д-р Михаил Илиев
За повече информация и телефони ми пиши на лично.
24.08.06
13:38
трениора ми по карате има подобен проблем на коляното , заплетени възли ала бала не ги разбирам обаче човека цял живот си куца и неговата операция е много много скъпа , като си преставите колко пари прави от карате и колко спонсора има , а колко години е куцал без да се е оперирал значи става вапрос за много много пари и сега отиди да си напраи операцията и сега не го знам на кво дириже е обаче са скъпи тези операции дано твоя проблем да е по лек и ПО ЕВТИН !!!
Поздрави