Stromba-Добро начало?

Темата е заключена.

03.06.06
18:02

Здравейте,
занимавам се от 7 години усилено с Боди Билдинг чисто(с познатите добавки).Въпреки непосилните тренировки и реки от пот идва винаги познатата точката наречена Край на растежа с добавки и оттам нататък мускулатурата си изисква изстребитела който би стимулирал преминаването в следваща фаза...
Неписаното правило който иска хубаво тяло трябва да изложи здравето и потентноста си на риск вече е прежалена...Въпроса е кой е най подходящия стероид за начало начинаещи но по възможност с най малко задържане на вода и едновременно с изгаряща мазнините функция!?
Професионалните бодибилдери ми препоръчват Стромба като най добрият вариант за начало и най вече за лятото заради изчистващата му функция и едновременно плътност на мускула.
А в Германия наблягат повече на Прохормоните(Androstendiol,Norandostendiol) заради по малкото им вредни функции и бързия ефект.
Може ли някой да даде повече инфо!?

03.06.06
18:06

[quote author=“Rocco”]Неписаното правило който иска хубаво тяло трябва да изложи здравето и потентноста си на риск вече е прежалена...Въпроса е кой е най подходящия стероид за начало начинаещи но по възможност с най малко задържане на вода и едновременно с изгаряща мазнините функция!?

Абе, аз това правило не го знам, мерси че ме светна :roll:

За стероиди питай в www.gohard.org
В bb-team не се обсъждат стероиди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1