Съкрушително големите мускули - естетика, демоде... рустика?

Прескочи до:

03.06.06
15:07

[quote author=“StronG™”]

Не мога да разбера защо го нападате толкова de3pkeeper?

Ами никой не нападам но ми се струва че de3pkeeper пусна тази тема за да защити честта на “момчетата” който се обличат в ярко розово,ходят на маникюрист и педикюрист и косметик и да не исброявам още....и може би за да се заяжда с по простичките хора ( като мен ) като използва изтьнчени думички и разни такива цитати. малко се дразня и затова няма да пускам повече постове тук че да не започнем да се обиждаме. :roll:
А за това ” кеде сьм видял да се споменават обратни ”  стана вьпрос за Евгени Минчев ....както и да е. Извинявам се ако сьм обидил някой!

“...ако съм обидил НЯКОГО(пряко допълнение)”
Може и да защитавам позицията на метросексуалните, но това е само в интерес на равностойното третиране на различните страни на проблема за една добра дискусия. А това се налага, понеже много от вас продължават погрешно да смятат, че метросексуалните се обличат в розово и си лягат с мъже, докато истината е че метромъжа има разширени познания в областта на поддръжката на външния вид и умее да избере едно добро вино за вечерта с приятелката си например.
Изправете един до друг двама мъже с еднакво добри поведение и обноски, еднкаво добро телосложение. Сега си представете, че единият е с добре сресана и измита коса, с чисто лице и изрязани, изпилени нокти, а другият е разчорлен, с неизрязани, черни нокти и набола “следобедна” брада. Добавете една съвременна жена към картинката и я накарайте да избира. Изходът е ясен.
Отново повтарям, че задълбочаването на “метроказуса” е в резултат на недоизяснени детайли.

ST

03.06.06
15:25

Изправете един до друг двама мъже с еднакво добри поведение и обноски, еднкаво добро телосложение. Сега си представете, че единият е с добре сресана и измита коса, с чисто лице и изрязани, изпилени нокти, а другият е разчорлен, с неизрязани, черни нокти и набола “следобедна” брада. Добавете една съвременна жена към картинката и я накарайте да избира. Изходът е ясен.

Ще те питам само едно: какво изобщо правиш в този форум?
Ние тук не се заяждаме
И това което си дал за пример изобщо не е уместно.Това че не ти харесват мускулестите мьже неозначава че те не се кьпат,брьснат,решат,режат ноктите и т.н.Ти ги изкара бездомни бе ” баце “!?!?!
вземи та си пиши префарцунените изказвание някьде другаде!
Ти май си нямаш друга работа освен само ” copy/paste ”  мнеията на хората и давай да ги критикувам :evil:

Ти “метро-bullshit” мъже са по 60 кг с 6% боди фет и всеки може да ги смачка.. не ги хвали толкова!

Пък ако смяташ, че билдърите не се къпят, мръсни са и нямат лична хигиена - кажи, за да знам къде да ти отпратя темата  :evil:

03.06.06
15:47

@de3pkeeper без да се обиждаш би ли написал на колко си години и с какво се занимаваш?

03.06.06
16:48

[quote author=“de3pkeeper”]
ПоДстригвам се.
Не е вярно, че аз “създавам бойно поле”, както ти се изразяваш. Аз отстоявам позицията си и ако за целта прибягвам до по-остър език, то е в резултат на грубата провокативност на някои...хора, които или не си правят труда да прегледат цялата тема, преди да наредят купчина псевдофилософски размисли, или просто са толкова повърхностни, че само си търсят поредното сдърпване, за да поддържат егото си. Това, че “някои хора”-та лесно се оставят да бъдат “наранени” от нечие чуждо мнение, си е техен минус. Добре, че наистина не съм се захванал да провокирам, иначе сигурно някаква война щеше да избухне.
...
Мнението на г-н Недков за момента е едно от най-стойностните в темата. Ако искате наистина да бъдете чути и разбрани, вземете пример и положете малко повече усилие при аргументацията си, вместо да я превръщате в еманация на простотията.
...
Метросексуален, мистър висша математика-компютърен гений. Кои са тези философски школи, които хвърлят духа в подчинение на тялото, вероятно само ти си знаеш. Във всеки случай, нищо от това, което казваш няма общо със съвременните философия и схващания.

Ще започна отзад напред.
Правиш грешка.
От една страна, обвързваш ума с физиката - мистър висша математика, който не хвърля духа си в подчининие на тялото.
От друга - мистър метросексуален, чието битие е дълбоко свързано с физиката му, по-конкретно с козметичната й част.
В случая профилите на метросексуалния и бесния билдър си се припокриват и то много.
С тази разлика, че единия най-вероятно е професионалист.
Не виждам, къде намираш допирните точки м-ду Умния гений мр. Висша математика и метросексуалистЪ. :lol:
За справка - разходи се в МЕИ и се огледай за математици и ще видиш, какви лекета са повечето от тях.
За компютърните гении - казват, че пиели по много бира и имали проблеми с общуването, заради голямата им задълбоченост в света на неуместните за човешкото общуване бройни системи.
Пак не намирам метросексуално съвпадение.
Та, ако според теб, отдадеността на външния вид е донякъде несъвместима с интелектуалното, философско и културно развитие на човека, то предположението, че метросексуалните са на по-високо ниво от билдърите в тези отношения е напъпно нелогично и неуместно.
По-скоро и двете категории биха били болнави рожби на едно консуматорско и не особено мислещо общество и мода.
И все пак, светът не е черно-бял.
Повечето билдъри полагат повече грижи за тялото и визията си(освен потенето в залата), отколкото неспортуващите и неметросексуални събратя. :wink:
Оттук насетне, твоите провокационни сравнения на разчорления(да го наречем селяндур) и наконтения(да го наречем префърцун) са просто смешни. Просто едния не е реална категория - всеки малоумник и простак, може да вдига щанги, както и да залиже косица и да си блесне маникюра, нали?
Защо мислиш, че ако някой вдига щанги, това непременно означава, че не поддържа лична хигиена, облича се небрежно и не е на ТИ с висшата математика, а ако ти си лакираш ноктите, това покачва интелекта и културата ти?
Това е напълно безпочвено!

И да, прав е г-н Недков:

Не брадичката те прави мачо, а личния подход в живота. Сега разбираш защо смятам че нито един от примерите, които даде заслужават внимание - мачо мъжът и метро мъжът са продукти на пазара, те не са реални. Те са имагинарни и измислени нарочно да бъдат съвършени. Елементарен, но скъп маркетингов трик - създал цели нови пазари и браншове.

“които даде заслужават внимание - мачо мъжът и метро мъжът са продукти на пазара, те не са реални” - и точно поради тази причина, подражанието на който и да е от тях е присъща на дребните душици, ненамерили своята реализация като личности.
Това е като спор за фенството -> нещо като  “Дали вманиачените рапери са по-добри от вманиачените метъли”

Но не съм убеден, че си го прочел внимателно, иначе не мога да си обясня напъните ти за продължаване на тази болнава полемика “мачо срещу метросексуален”, особено след като изяснихме, че “мачо” не е равносилно на “билдър”.

Ако смяташ да продължаваш, не е зле да дефинираш точно мачото и метросексуалния, защото някои от известните метросексуални, всъщност имат доста черти на мачовци.
Брад Пит се пудри, но в същото време се представя и като екшън герой, трошащ ръце. :P

ПП ПоДстригвам - изпуснал бях д-то..техн. грешка. :wink:

ПП2 Има теория за конфронтацията, според която при спор, ако единия опонент е на мнение 10, а другия на мнение -10, няма никакъв шанс за разбиране помежду им.
Е, аз смятам, че твоето мнение е някъде на компромисна точка - кота 0, но в интерес на спора се поставяш в позиция 10, при все че опониращите са приблизително на кота 0.
Не разбирам, кое те е провокирало и те е накарало да прибегнеш до този наивен похват за “отваряне на очите на слепците”, но от него надали някой ще обогати културата си или ще разшири мирогледа си.Ако ти е за разтягане на локуми - ОК, постигаш целта си. Поздрави. :wink:

HA

03.06.06
17:09

[quote author=“NRG52”][quote author=“de3pkeeper”]
ПоДстригвам се.
Не е вярно, че аз “създавам бойно поле”, както ти се изразяваш. Аз отстоявам позицията си и ако за целта прибягвам до по-остър език, то е в резултат на грубата провокативност на някои...хора, които или не си правят труда да прегледат цялата тема, преди да наредят купчина псевдофилософски размисли, или просто са толкова повърхностни, че само си търсят поредното сдърпване, за да поддържат егото си. Това, че “някои хора”-та лесно се оставят да бъдат “наранени” от нечие чуждо мнение, си е техен минус. Добре, че наистина не съм се захванал да провокирам, иначе сигурно някаква война щеше да избухне.
...
Мнението на г-н Недков за момента е едно от най-стойностните в темата. Ако искате наистина да бъдете чути и разбрани, вземете пример и положете малко повече усилие при аргументацията си, вместо да я превръщате в еманация на простотията.
...
Метросексуален, мистър висша математика-компютърен гений. Кои са тези философски школи, които хвърлят духа в подчинение на тялото, вероятно само ти си знаеш. Във всеки случай, нищо от това, което казваш няма общо със съвременните философия и схващания.

Ще започна отзад напред.
Правиш грешка.
От една страна, обвързваш ума с физиката - мистър висша математика, който не хвърля духа си в подчининие на тялото.
От друга - мистър метросексуален, чието битие е дълбоко свързано с физиката му, по-конкретно с козметичната й част.
В случая профилите на метросексуалния и бесния билдър си се припокриват и то много.
С тази разлика, че единия най-вероятно е професионалист.
Не виждам, къде намираш допирните точки м-ду Умния гений мр. Висша математика и метросексуалистЪ. :lol:
За справка - разходи се в МЕИ и се огледай за математици и ще видиш, какви лекета са повечето от тях.
За компютърните гении - казват, че пиели по много бира и имали проблеми с общуването, заради голямата им задълбоченост в света на неуместните за човешкото общуване бройни системи.
Пак не намирам метросексуално съвпадение.
Та, ако според теб, отдадеността на външния вид е донякъде несъвместима с интелектуалното, философско и културно развитие на човека, то предположението, че метросексуалните са на по-високо ниво от билдърите в тези отношения е напъпно нелогично и неуместно.
По-скоро и двете категории биха били болнави рожби на едно консуматорско и не особено мислещо общество и мода.
И все пак, светът не е черно-бял.
Повечето билдъри полагат повече грижи за тялото и визията си(освен потенето в залата), отколкото неспортуващите и неметросексуални събратя. :wink:
Оттук насетне, твоите провокационни сравнения на разчорления(да го наречем селяндур) и наконтения(да го наречем префърцун) са просто смешни. Просто едния не е реална категория - всеки малоумник и простак, може да вдига щанги, както и да залиже косица и да си блесне маникюра, нали?
Защо мислиш, че ако някой вдига щанги, това непременно означава, че не поддържа лична хигиена, облича се небрежно и не е на ТИ с висшата математика, а ако ти си лакираш ноктите, това покачва интелекта и културата ти?
Това е напълно безпочвено!

И да, прав е г-н Недков:

Не брадичката те прави мачо, а личния подход в живота. Сега разбираш защо смятам че нито един от примерите, които даде заслужават внимание - мачо мъжът и метро мъжът са продукти на пазара, те не са реални. Те са имагинарни и измислени нарочно да бъдат съвършени. Елементарен, но скъп маркетингов трик - създал цели нови пазари и браншове.

Но не съм убеден, че си го прочел внимателно, иначе не мога да си обясня напъните ти за продължаване на тази болнава полемика “мачо срещу метросексуален”, особено след като изяснихме, че “мачо” не е равносилно на “билдър”.

Ако смяташ да продължаваш, не е зле да дефинираш точно мачото и метросексуалния, защото някои от известните метросексуални, всъщност имат доста черти на мачовци.
Брад Пит се пудри, но в същото време се представя и като екшън герой, трошащ ръце. :P

ПП ПоДстригвам - изпуснал бях д-то..техн. грешка. :wink:

ПП2 Има теория за конфронтацията, според която при спор, ако единия опонент е на мнение 10, а другия на мнение -10, няма никакъв шанс за разбиране помежду им.
Е, аз смятам, че твоето мнение е някъде на компромисна точка - кота 0, но в интерес на спора се поставяш в позиция 10, при все че опониращите са приблизително на кота 0.
Не разбирам, кое те е провокирало и те е накарало да прибегнеш до този наивен похват за “отваряне на очите на слепците”, но от него надали някой ще обогати културата си или ще разшири мирогледа си.Ако ти е за разтягане на локуми - ОК, постигаш целта си. Поздрави. :wink:

Най-точното и аргументирано мнение досега в цялата тема.NRG52 напълно те подкрепям.

Билдър и метросексуален са две понятия, които не са взаимноизключващи се, а дори и в доста случаи се припокриват.

03.06.06
19:18

Повечето хора (без въобще да го съзнават) изпадат в състояние, което е обратно на анорексията - “bigorexia nervosa”. Т.е. въпреки, че са добре развити се намират за все още слаби и се стремят към все по-голямо мускулно нарастване. Това си вид мания и пристрастяване. Всеки я има до известна степен, някои прекаляват и затова посягат към стероиди и т.н...
Аз също като се замисля искам да постигам още и още (т.е. тази ‘мания’ до някъде ме е завладяла), въпреки, че нямам голям стаж, но за времето, което тренирам съм постигнал видими резулати, като знам каква “щека” бях.
Но в същото време, нямам желание да ставам огромен тип с над 50cm ръце или пък да ползвам забранени медикаменти. Лично, не харесвам толкова развита мускулатура като на професионалните съзтезатели.

ps.
добър линк за навлизане в материята:
http://www.liftforlife.com/Bigorexia.htm

04.06.06
14:19

Не съм правил паралел м/у метромъж, математици и комп гении. Погледни мнението на PC_genius на 1ва стр. и ще разбереш.
С какво се занимавам си пише в профила ми. Неотдавна навърших пълнолетие.

04.06.06
14:58

de3pkeeper

Професия:  Ученик
Интереси: Музика, Фитнес(естествено), лайфстайл :!:

ST

04.06.06
15:15

МОЛЯ ВИ ХОРА ако на 18 започна да приказвам като drizkeeper вдигнете най-тежкия дьмпел и ми го стоваретя в тила !!!!  :shock:  :twisted:  :idea:

04.06.06
15:41

Лично мен си ме кефят огромни тела и тъй наречените плажни.Намирам ги привлекателни по различен начин-голямата маса излъчва сила,първичност(не умствена) и оттам мъжественост,плажното тяло пък естетика,атлетичност.Самото усещане за естетчност е индивидуално,откъдето следва,че не може да се даде всеобхватно определение кое е красиво и кое не.Не харесвам отпуснати и слабички тела,както и никой тук,все пак това е ФИТНЕС форум,а самият въпрос за метромъжа е малко извън тематиката на форума.Красивите тела никога не са били неподдържани,единствено модата се е променяла и всеки сам си решава как да изглежда,тук има място за всеки,стига да се интересува от спорта.
Козметичниата външност на потребителите никога не е била проблематичен фактор във форума на бб-тим.Сега малко за мен-аз не си падам по оформяне на веждите,двучасови процедури по прическата,пълно обезкосмяване и полиране на ноктите,това си е моят личен избор.Стремежът към огромно тяло е като стремежът към музиката или го имаш,или не.Да свързваш фитнеса с егоизма също е неуместно,по тази логика всеки,който има някаква страст да го определим като егоист,а?Отделно всеки е малко егоист,човек,който няма егоистична нотка в мисълта си е човек,който не се интересува от себе си,а такъв няма.

04.06.06
22:19

[quote author=“de3pkeeper”]Метросексуален, мистър висша математика-компютърен гений. Кои са тези философски школи, които хвърлят духа в подчинение на тялото, вероятно само ти си знаеш. Във всеки случай, нищо от това, което казваш няма общо със съвременните философия и схващания.

Другият път, когато отидеш до тоалетната пак помисли над поста ми - може и да го схванеш :D !
Тялото ти владее духа по всякакъв начин - ще дойде времето, когато ще се убедиш в този факт! Примери и обосновка няма да давам - те не са нужни за хората, които живеят в реалността, а не в приказките!

04.06.06
22:50

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“de3pkeeper”]Метросексуален, мистър висша математика-компютърен гений. Кои са тези философски школи, които хвърлят духа в подчинение на тялото, вероятно само ти си знаеш. Във всеки случай, нищо от това, което казваш няма общо със съвременните философия и схващания.

Другият път, когато отидеш до тоалетната пак помисли над поста ми - може и да го схванеш :D !
Тялото ти владее духа по всякакъв начин - ще дойде времето, когато ще се убедиш в този факт! Примери и обосновка няма да давам - те не са нужни за хората, които живеят в реалността, а не в приказките!

Естествено с каляването на тялото се калява и самият дух.Това става като тялото преодолява дадени физически трудности като тренировките например.А може и такива като в тоалетната :lol:

05.06.06
00:32

абе хора какво е МЕТРОМЪЖ че незнам ??

05.06.06
00:51

[quote author=“boxko”]абе хора какво е МЕТРОМЪЖ че незнам ??

И аз си нямам идея какво точно наричат така, ама хич и не ми дреме...  :lol:

[quote author=“Jay_C”]de3pkeeper

Професия:  Ученик
Интереси: Музика, Фитнес(естествено), лайфстайл :!:

КАто дискутирате не е нужно да се ядете на личностно ниво< :wink:  :lol:

05.06.06
09:15

правите голяма грешка като се прехласвате и възхвалявате “умопомрачително нечовешката мускулна маса” от сниките и състезанията!това е не само моментно състояние а и рекламен трик,който невежите деца(а форума е пълен тях)консумират безрезервно в стрмежа си към какво-и те незнаят.псувате с/у “метромъжа”,а дори незнаете какво е това животно.твърдите че тялото по всякакъв начин си контролирало духа,ми точно затова не сте като тези от снимките,а и никога няма да станете като тях,защото техният дух контролира тялото им,то им се подчинява а не обратното.Както винаги (особена черта от манталитета на българина) изместихте наклона на темата както ви е угодно.никой не отговори на въпроса има ли смисъл от гигантската мускулна маса освен професионално,всички разправят как не те са комплесари а тези който са 60 кг.(а защо ли),а има една позабравена темичка “защо тренирате” и каква е по-голямата част от отговорите-за да ме харесват момичетата,е това ако не е комплекс.половината потребители немогат да пиша граматически добре на български,камоли да се изразяват като хората.масивната мускулатура показвала голямата мъжественост,а ако ви кажа ,че повечето потребители тук са 100 пъти повече мъже от който и да било масивен господин(сами си направете извода защо).стремете се да зачитате мнението на хората и четете мненията им пълноценно,отстоявайте тезата си с факти

EM

05.06.06
11:16

Честно не мога да повярвам че продължавате тази тема..........
дори да има допирни точки с бб, ударението отдавна се измести в посока литературен форум.

05.06.06
11:32

Едитнато поради липса на връзка с темата.

Владо Недков

Официално предупреждение, още едно и изхвърчаш!

05.06.06
12:01

Айдеее, почна се..

Това е наистина мачовско.

Значи, ти смяташ, че “този от снимката”, не е достатъчно мъжествен и се почва “тоя гейски, ще му строша кокалите” и т.н., е да ама ако тия “гейските”, станат повече от тебе, тогава какво трябва да става - да те опъват на всяко кръстовище, щото им изглеждаш подозрително мъжествен ли, а това не е общоприето?  :P

Когато педалите станат повече от нас(хетеросексуалните) ще видиме на кой ще викат обратен.  :roll:  :lol:

Ама много лесно се изпускате и то брутално, дори и при най-малката провокация...мхм.

05.06.06
12:23

Static,наистина ги съжелявам тези които са тръгнали да доказват нещо на някого,да правиш каквото и да било понеже търсиш неговата положителна оценка,която изобщо не е ясно дали ще получиш.Ако човек прави нещо трябва да го прави защото той самият ще бъде удовлетворен от това.Мускули!Някои питат защо чак толкова.Pc_genius отговори много точно на това.”ЗАЩОТО ИСКАМ!”.На някои колкото и да им го обясняваш няма да го разберат.Все ми е тая ,че някоя повлекана на плажа ще ме заглежда,или че някой ще се отвръщава от това “което съм направил със себе си”.Дреме ми!Аз не го правя за тях.Който е трябвало да ме оцени го е направил.От тук нататък търся признание само от себе си.Аз повече в тая тема няма да пиша,квото имаше да казвам го казах.
Живи и здрави!

ST

05.06.06
12:29

[quote author=“NRG52”]Айдеее, почна се..

Това е наистина мачовско.

Значи, ти смяташ, че “този от снимката”, не е достатъчно мъжествен и се почва “тоя гейски, ще му строша кокалите” и т.н., е да ама ако тия “гейските”, станат повече от тебе, тогава какво трябва да става - да те опъват на всяко кръстовище, щото им изглеждаш подозрително мъжествен ли, а това не е общоприето?  :P

Когато педалите станат повече от нас(хетеросексуалните) ще видиме на кой ще викат обратен.  :roll:  :lol:

Ама много лесно се изпускате и то брутално, дори и при най-малката провокация...мхм.

Тук немога да се сьлася с теб :roll: Това че обратните стават повече не е никак нормално а камо ли да биват защитавани и приемани нормално от обществото. :?

05.06.06
12:42

E т’ва вече е въпрос на дискусия в друга “литературна” тема.  :wink:
Мен лично, не ми пука, дали Грую си ляга с Пенка или с Пенчо. 8)
Въпрос на избор.
Все едно, някой да ти казва с кой да си лягаш и с кой не? Откъде, накъде?!
Дали ще е негърка, китайка, грозна(според някой) или просто няма да е от “добро потекло”.
Дали някой мъж е по-женствен или по-мъжествен си е негов проблем, определено вниманието ми е насочено към дамите, иначе ...аз се дразня на чупещите стойки, а такива има бол - дали ще въртят дупе и ще чупят китка или пък ще ходят, все едно имат таралеж подмишниците...не виждам особена разлика.

05.06.06
14:50

Абе момчета - човека се опитва просто да ни каже че с тия умопомрачаващи тела дето ги праим ще сме супер демоде и веднага да преставаме, за да се приближим до модата.Аз предлагам утре заедно да ходим на маникюр и къдрене, пък една приятелка знае къде правят най-хубавата кола маска :lol:  :lol:  :lol:

ВН

05.06.06
14:52

Темата не е за обратните, моля придържайте се към темата за да не я заключа!

05.06.06
15:59

Е сега е момента метробилдера да нахлуе на пазара :P

05.06.06
18:41

Прочетох темата от до .. на някои места прескачах :)... но все пак

1) отворих тази страница http://en.wikipedia.org/wiki/Metrosexual , за да се запозная все пак с термина и забелязах че и Брад Пит го вписват в този тип мъже. Е гледах Троя и да ви кажа честно, копелето има доста добро тяло. Бях чул че прасците му били слаби , но те така или иначе са трудно муслулна група. Та тъй като гледам и Метросексуалните изглеждат добре.

2) Някъде прочетох, че веригамагазините МЕТРО са подали съдебен иск за използване на тяхното запазено име ... Така че в скоро време може да няма Метросексуални  :twisted:  :twisted:  :twisted:

05.06.06
20:29

——————————————>offtopic<———————————————
[quote author=“egorig”]
1)  Е гледах Троя и да ви кажа честно, копелето има доста добро тяло. Бях чул че прасците му били слаби , но те така или иначе са трудно муслулна група. Та тъй като гледам и Метросексуалните изглеждат добре. :

Колега и аз гледах Троя ама на живо и мога да ти кажа, че не всичко е такова каквото изглежда по ТВ. И все пак можете да пуснете една темичка кои как иска да изглежда като Брад Пит или като този младеж  http://store2.data.bg/pesov/pics%20from%20Mexiko/test.jpg—->снимката е задкулисна от същия филм  :D

Да не спамя излишно като коментар на shadow_master две мнения по надолу само да спомена че яко са  излъгали в това списанийце !!!

ВН

05.06.06
21:59

Хех, мислех че такива изроди има само в комиксите :) изглежда 2,30 м, но е епилиран!!! :)

SH

05.06.06
22:53

btw четах в едно списание, че специално за Троя на Брад Пит са му били сложени няква специална пластмаса с която увеличил обема на ръцете си.Трябва и ние да намерим нещо такова ;)
Сори за оффтопика

по здрави

06.06.06
09:29

[quote author=“x_3_mar”]——————————————>offtopic<———————————————
Колега и аз гледах Троя ама на живо и мога да ти кажа, че не всичко е такова каквото изглежда по ТВ. И все пак можете да пуснете една темичка кои как иска да изглежда като Брад Пит или като този младеж  http://store2.data.bg/pesov/pics%20from%20Mexiko/test.jpg—->снимката е задкулисна от същия филм  :D

Директно ти казвам - нито единия, нито другия вариант ми допадат.  :)
Аз и с’я съм по-готин.  :P

Vladimir.Nedkov - амииий те и културистите, не са от най-рошавите.  :wink:

shadow_master - то ако е въпроса до кори, подплънки и т.н., що тренираш изобщо  :P

А за филма  Троя - велика глупост!
Т’ва само американци могат да го спретнат - руси Елени, троянци, гърци..само руси негри дето нямаше.

06.06.06
09:31

[quote author=“shadow_master”]btw четах в едно списание, че специално за Троя на Брад Пит са му били сложени няква специална пластмаса с която увеличил обема на ръцете си.Трябва и ние да намерим нещо такова ;)
Сори за оффтопика

по здрави

Пластмаса :lol: , по скоро едно леко цикълче...

06.06.06
12:52

Много Масивни Мускули = Много Мода+Малко Мъдрост+Много Маниакалност  8)

ПП. Малко Мускулеста Математика  :D :D

LU

06.06.06
13:36

[quote author=“Pc_genius”]Чудовищната мускулна маса е изключително красива - жалко, че засега не съм виждал такава наживо :cry: ! Да се надяваме, че ще я доближа поне малко! Защо искам големи мускули - защото искам - това проблем ли ти е, Метро-незнам-си-кво-си?
На здравето изневерява всеки човек във всеки един момент - по един или друг начин :wink: ! Всеки преценява с получените отгоре умствени способности (много или малко - няма значение), дали дадено нещо го застрашава или не! Личната ми лекарака пие и пуши - я ми отговори ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ?
Духа във всеки човек е под властта на плътта! Всяко действие или бездействие от страна на хората се обуславя от определени нужди - плътски! Духа е в затвора на тялото и няма накъде да мърда и да се оплаква!
Какво е груба външност и какъв си ти, че да съдиш същата у другите :twisted: ! Всеки да си живее живота както му е угодно!
Със създаването на тази тема само показваш, че си по-комплексиран от хората, които наричаш комплексари!
Са ли тези тела неестетични :
http://store2.data.bg/pcgenius/Tqlo.jpg
http://store2.data.bg/pcgenius/Tqlo%203.jpg

Еха бате тоз http://store2.data.bg/pcgenius/Tqlo%203.jpg
тренира в моита зала,казва се Митко и е трибоец!Супер си е симетричен няма думи просто!Гърди,ръце,плочки сичко му е на 6!Има супер релеф!

06.06.06
13:49

http://store2.data.bg/pesov/pics%20from%20Mexiko/test.jpg
Оффтопик:Тоя се казва Nathan Jones висок е 2.10 и е бивш борец, кечист и прочие.Даже бил лежал в затвора

06.06.06
15:57

а така - тая тема малко гейска ми звучи  :D

RE

09.06.06
16:54

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“realityman”][Са ли тези тела неестетични :
http://pcgenius.data.bg/Tqlo.jpg
http://pcgenius.data.bg/Tqlo%203.jpg

The page cannot be displayed

Пробвай пак! Момчетата съм ги виждал наживо - телата им са истинска красота :wink: !

Да добри тела са изкарали , но за чудовищна мускулатура и дума не може да става пр тия момчета.
Сложи им още 20 30 кила мускули и тогава може да говорим по темата. :wink:

ST

09.06.06
18:39

да стана като тях пьк повече неискам че е малко гадно  8)

09.06.06
19:14

[quote author=“realityman”]Да добри тела са изкарали , но за чудовищна мускулатура и дума не може да става пр тия момчета.
Сложи им още 20 30 кила мускули и тогава може да говорим по темата. :wink:

Пич, 99% о момчетата в този форум цял живот ще си мечтаят за такива тела и няма да ги постигнат! Достатъчно чудовищни са, като се има в предвид, че в БГ, тези тела са рядкост, а и все пак пичовете са на по 20 и няколко години :lol: !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1