Искам да направя цикъл с бионабол! ПОмогнете с кфото можете

Темата е заключена.
GU

02.09.04
23:54

Решил съм да направя цикъл с бионабол ! аз усм почти на 16 имам о6ти 2 месеца :) тренирам от 1 месец и през ден дори някои път ходя секи ден ! ям уж много бях взимал протеини ка4их 2 кг ама много свалям ! дигам 40 от лежанка... решил съм да взема бионабол четах тук..питах тук там за него! помогнете кажете сас какво друго да го взимам по колко как ...! висок сум 1,64 и тежа 49кг искам много поне още 5-10 кг много съм слабб :(((

03.09.04
01:18

Коментаторите в NBA на времето казваха “Ooo, my goodness” по повод изпълненията на най-великият баскетболист за всички времена Майкъл Джордан!  :lol:
Предполагам, че същите емоции ви обливат когато четете пост-а по-горе  :shock:

PI

03.09.04
01:20

guMo ... начи виж ся...бионабола е най-скапаното нещо което може да намериш някаде..и освен тва ти си на както каза почти на 16…имаш ли представа до какво може да те доведе употребата на бионабол на тая възраст?
.. 100% ще се калцира6..имам предвид почти е сигурно че растежа ще ти спре или поне ще се забави..
друго..в тая възраст нивото на тестостерон е много високо и по добре се опитай да направиш нещо без тия химии..евентуално може да земеш нещо от рода на креатин или некав гейнар...
а ве няма кво да ти наливам..просто сам се замисли над здравето си..да не би да искаш след 2 години да си чукаш главата в стената и да си викаш колко съм бил прост та съм зел бионабол ... освен тва ти имаш бъбреци ... дроб...да не искаш да ги изпикаеш в кенефа...??? замисли се над това,мисля че всеки във форума ще се съгласи с мене ае!Мисли преди да праиш нещо! :evil:

PI

03.09.04
01:23

perlsite…братле аз му казах кво мисля...ама нали знаеш че някой като си навие за нещо не мое го спреш..тихо и тва е..няма смисъл.. :lol:  който иска да му дава съвети как да се трови.. ае! 8)

03.09.04
10:14

Абе момче !
Аз тренирах 1 година докато направя първия си стероиден цикъл.
Та ти си още зелен бе !
Виж че дигаш 40 от лег а тежиш 49 !!!
Аз по4нах цикъла когато стигнах кг които тежа просто защото циклех 4 месеца на едни и същи кила и леко се бутнах напред.

Та ти надали и ще издържиш 4 месеца!!!
Почваш с гейнер + амино + креатин.
И това е !
Не бъркай с голямата лъжица в буркана тъй като ти е много ама много рано! Повярвай ми !

Кой те светна между другото да взимаш бионабол?
Сигурно някой който взима всеки ден още от първия му ден в залата?
Някой който тренира през ден и то тренира само ръце?
Някой, който месеците трениране умножени по 2 се събират на пръстите на едната ръка ?

Та ти си на 16. Този бионабол знаеш ли до какъв хормонален дисбаланс ще те доведе ?

Но какво да ти говоря...щом си решил трови се. Само ще се моля да доживееш по 24 :twisted:

[quote author=“guMo”]Искам да направя цикъл с бионабол! ПОмогнете с кфото можете

Можем ти прати едно старо бурканче - кат бях малък без малко да се излъжа с тая тъпанарщина, ама го отказах. Та ако още не се е разложило, можеш да си го гавръткаш и да растеш.
Разбирам те, че имаш комплекс. Но не те видях да я постваш тая тема нито в “тренировки”, нито в “хранене”. А според мен ако наистина имаш проблем, той е че не вдигаш правилно или че не ядеш правилно. Освен това си твърде начинаещ за да можеш да направиш ясни заключения дали правилно и добре растеш.

Обаче според мен истинският ти проблем е следният: Ти се гъбаркаш с форума! Правиш си ташак с хората тука и наблюдаваш, кой ще ти върже. Ще те погледам още малко, щото си ми интересен, но имай го предвид - никак не одобрявам такова поведение от новонавлязъл(може би просто от нов ник) //засега от това ИП е писано само едно мнение и то е това горното//vanisher//. Нещата тук са сериозни, а не са ташак история. Ако искаш да се гъбаркаш с някой форум, пробвай във www.teenproblem.net - там има бая народ, дето ти е на акъла !

TH

03.09.04
20:24

vanisher bate ti na kolko godini si 4e napravi i ti cikala :) ne se zaqjdam prosto pitam za info :wink:

03.09.04
21:25

Abe priqtel ti lyd li si kav si?samo na 16 si a iska6 ximiq?Vij sega potrenirai pone 1 godina ne vzimai ni6to qj zdravo pod rejim ako moje6 i ka4estvena xrana ako moje6 da si pozvoli6. Vij rezoltatite i ako ne si dovolen vzemi kreatin,protein,amino.I sled tova ako 6te vzema6 ne6to kato ximiq se konsoltirai pak.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
vanisher

04.09.04
10:57

19

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1