14.05.06
18:02
Пуснах тема в раздел хранене ама май и тук трябва да питам. Нова съм и тия форуми не са ми още много ясни. Извинете ме.
На 29 години съм, 164 см., 44 кг.Спортувам от две години. През първата само фитнес/ упражнения за ръце и крака, преси , и др. подобни/+вело 3-5 пъти в седмицата.
резултатът беше само бицепс и рамо и преса
През втората година 2-3 пъти крос / 35 мин./+ упражнения за ръце и преси. Спрях краката защото почнаха да стават големи/ отвратително/ а през другите два дни таебо + гимнастика+ гирички+преси
Резултатът за бедрата ми е нищожен
От скоро спазвам НВД дано в храненето да ми е бил проблема
Моля за съвет как да ги орелефя/ най вече вътрашната част/ нямам бричове поне
Ако има значение това, почти всеки ден вървя по 10 км. пеша на бърз ход
Предварително благодаря
[quote author=“daya”]Пуснах тема в раздел хранене ама май и тук трябва да питам. Нова съм и тия форуми не са ми още много ясни. Извинете ме.
На 29 години съм, 164 см., 44 кг.Спортувам от две години. През първата само фитнес/ упражнения за ръце и крака, преси , и др. подобни/+вело 3-5 пъти в седмицата.
резултатът беше само бицепс и рамо и преса
През втората година 2-3 пъти крос / 35 мин./+ упражнения за ръце и преси. Спрях краката защото почнаха да стават големи/ отвратително/ а през другите два дни таебо + гимнастика+ гирички+преси
Резултатът за бедрата ми е нищожен
От скоро спазвам НВД дано в храненето да ми е бил проблема
Моля за съвет как да ги орелефя/ най вече вътрашната част/ нямам бричове поне
Ако има значение това, почти всеки ден вървя по 10 км. пеша на бърз ход
Предварително благодаря
Докъде я докара с НВД-то?
Аз поне за вътрешната страна на бедрата правя гимнастика - 3х20 пъти от страничен лег, ръката подпряна на пода - сгъната в лакътя. Единият крак опънат - другият кръстосан над него - така за левия и десния крак.
Ходенето е най-полезно за сваляне на мазнина от краката и за добра мускулатура. Обаче без да го комбинираш с диета нищо няма да излезе. Затова и са ти се подували краката от кроса - най-вероятно или малко вода, или прекалено голямо натоварване изведнъж, или грешки в храненето. Затова давай по-добре на повече ходене :)
И пиши докъде го докара. :D
О благодаря за интереса и съвета. Ами ще почвам четвърта седмица вече на НВД, за сега съм доволна. Поизчистих тук там Имам лек релеф вече, особено сега като съм с тен се виждат някакви мускулчета. Почнах пак да правя клекове 3 серии по 12 повт. и от време навреме подобни на твоите упражнения. На предния зареждащ ден малко прекалих с въглехидратите надявам се да не се повтаря :oops: А за подуването преди е възможно да е от липса на вода ,тъй като аз не пиех такава изобщо. Ще пиша пак ако има резултат/ видим/ иначе като усещане съм супер
Всичко е супер ... ходенето, велото , диетката(с колкото се може по-малко калории) , но аз си мисля че 12 повторения са малко за орелефяване. Пробваи с по-малко кг 15 - 20 повторения минимум :)
И както казаxa по-горе пиши какви са резултатите :)
[quote author=“Size”]Аз със 8 повторения направих значителен релеф в сравнение с преди.
При жените мисля, че е друго...
Ти просто си с нисък процент мазнини и като си направил хипертрофиика и ти се струва, че си орефлил
Оф, това още ли се обсъжда?! Мислех, че на повечето трябва да ви е ясно, че няма значение колко повторения правиш за релеф. Той не зависи от тях! И няма значение мъже или жени.
Здравейте на всички. Ох днес ми е зареждащия ден и ядох череши най-после :D Продължавам де се чувствам добре, а за клековете смятам да увелича бройката постепенно до 16 повторения, все пак съм 43 кила /вече, но лятото е нормално/ и се притеснявам да не ми дойдат в повечко бройките и краката ми да станат като на щангистка, а пък аз искам да са тънички и жилести. Ако имам някаква ексклузивна промяна ще пиша. А иначе преса и ръце - само релеф. Поздрави и лека нова седмица.
05.06.06
10:08
Абе пичове, в горната част съм що годе чист, но бедрата са ми проблем. Аз съм висок 178 см. и имам 60 см. бедра, но искам да ги изчистя по-бързо, как? 8)
Само ще спомена, че правя серий (клекове, лег преса и т.н.) с не по-малко от 25 - 30 повторения.
Петко К - не пускай поредни постове.
06.06.06
12:44
децата четат съвремена литература и си пълнят мозъците с глупости, мислят си че колкото е по изчанчена програмата по добри резултати ще постигнат... а ги мързи да се захванат с основни упражнения и класически натоварвания!
[quote author=“Horsefucker”]Само ще спомена, че правя серий (клекове, лег преса и т.н.) с не по-малко от 25 - 30 повторения.
малко тичане?
:)
Петко К - моля, не пускай поредни мнения.
[quote author=“Horsefucker”]Абе пичове, в горната част съм що годе чист, но бедрата са ми проблем. Аз съм висок 178 см. и имам 60 см. бедра, но искам да ги изчистя по-бързо, как? 8)
И това много ли ти се вижда? Моето бедро е толкова,, а съм 169 ;)
Мазнините се натрупват с предимство в различни райони при различните хора.
Явно пре теб това са краката и ханша, и това също така значи, че там последно ще се изчистят. Така че, просто продължавай както досега.