Ябълков Оцет !?

04.06.06
00:13

Помага ли ябълковия оцет и топлата вода за изгаряне на мазнини !? Също някой да ми даде съвет как да изгоря мазнините от корема, паласките и задника. Аз съм 186 и тежа 75, по принцип съм слаба натура, но много коремни преси правя без ефект.

04.06.06
11:55

Истината е една - докато не си оправиш храненето и не изхвърлиш мазнините и сладкото (особенно!), колкото и  коремни преси да правиш, резултат няма да видиш!

Все по-често се наблюдава това - слаби хора, но тлъсти, с голям процент телесни мазнини. Защото при 186/75 ти минаваш за слаб и строен (в дрехи) :lol: Това е така, понеже повечето от вас намаляват храненето, но не изхвърлят “мръсните” храни. Докато това не стане, мазнините няма да се махнат, а ще отслабвате за сметка на мускулите...

По-здрави!

Петко К - изтрит двоен пост.

07.06.06
21:35

абе това с храните е най-трудния момент, на мен не ми е щото всичко което ми се прияде го ям, защото не дебелея, но мисля че това е до психология и възпитание, едва ли може да се направи нещо след 22 години в моя случай. за другите незнам може би имат повече воля :) успех

08.06.06
11:00

[quote author=“nikolaBULL”]Истината е една - докато не си оправиш храненето и не изхвърлиш мазнините и сладкото (особенно!), колкото и  коремни преси да правиш, резултат няма да видиш!

Все по-често се наблюдава това - слаби хора, но тлъсти, с голям процент телесни мазнини. Защото при 186/75 ти минаваш за слаб и строен (в дрехи) :lol: Това е така, понеже повечето от вас намаляват храненето, но не изхвърлят “мръсните” храни. Докато това не стане, мазнините няма да се махнат, а ще отслабвате за сметка на мускулите...

По-здрави!

Много правилно!!!

LQ

08.06.06
12:34

[quote author=“stan40”]Помага ли ябълковия оцет и топлата вода за изгаряне на мазнини !?...

Оцетът изобщо не помага, а топлата вода доколкото знам не гори мазнини,а се пие сутрин на гладно за пречистване.

[quote author=“nikolaBULL”]Истината е една - докато не си оправиш храненето и не изхвърлиш мазнините и сладкото (особенно!), колкото и  коремни преси да правиш, резултат няма да видиш!

По-здрави!

така е стават все по слаби и мазни. представяш ли си момиче 162 високо и 44 кг... мазно! иска да сваля. почти нищо не яде ,но закусва с сникарс и кафе!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1