Съвет при разтегнато сухожилие

09.05.06
20:37

Здравейте.Имам един проблем с лявото рамо.При някои упражнения много ми изпуква (например от лежанка).Понякога силно понякога по - слабо.И ето един път , докато правех трицепс Ужасно много ме заболя.Просто усещах как се е разтегнало , незнам от какво.От както тренирам не права рамо заради това че просто почти винаги каквото и да права леко ме боли.До колкото знам , сухожилия много бавно се възстановяват...Искам да ви попитам как да го третирам ? Че няма да тренирам няколко седмици няма , но с какво да го мажа например , някакъв компрес ли да права ?Имам Волтарен Емугел вкъщи , мазах го един път и усетих леко облекчение...С него ли да го мажа или с нещо друго ?

Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете.

09.05.06
21:35

Най-добре на лекар да отидеш.
Аз разтегнах на крака и днес е 16ден и чак сега мога да вървя нормално без да накуцвам.На мен лекаря ми каза пълен покой за крака и волтарен гел (върши работа, мажи се поне 7 дена).
—-
п.с. аз обаче на 6-7 ден въртях велоергометъра  :twisted:

09.05.06
21:39

:) Мерси за информацията.Значи ще се продължа да се мажа вечер... :)

10.05.06
00:43

Обездвижи го максимално няколко дни , забрави за тренировки, мажи го с гел и си вземи за 6 лв. някъде Калции. Таблетки по 600 мг. + вит. Д бяха.
И умната, че същото на рамото го имам вече 8 години... стане ли хронично е голяма мъка.  :cry: Цял живот ще те боли и проблеми...

04.06.06
20:48

много е важно да намалиш тежеста ! аз така месец и половина от рамо не можах да правя трен ама незнам на мен фастум гел много ми помогна
успех !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1