04.09.04
14:03
iskam da vi popitam kak dolo gore trqbva da izglejda trenirofkata sled operaciq ot apendisit
skoro me operiraha predi 15 dena.. no mnogo mi se hodi v zalata samo 4e neznam dali nqma da se kontuzq ne6to koeto nqma nikak da e dobre
poprincip kolko vreme dolo gore trqbva da 4akam za da zapo4na pak trenirovkite
blagodarq vi predvaritelno
Прочети правилата!
Пиши на кирилица!
Предупреждение номер 1 !!!
2 предупреждения remaining !!!!
vanisher
Преместена тема!
vanisher
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:01.
04.09.04
15:11
Доста време трябва да почиваш и по-добре задръж със залата щото съвсем ще преебеш нещата :( Една приятелка скоро я бяха оперирали и даже нетрябваше да тича :roll:
Когато ме оперираха от апендесит, лекарят ми каза първия 1 месец нищо да неправая, леки разходки и такива неща най много, След това да започна се раздвижвам и чак след 2 месец вече, да започна да тичам и играя като хората, но за тренировки с тежести най-малко 3 месеца трябва да изчакаш, най добре ако ти е възможно 6 месеца ще е идеалния вариант. Иначе 3 месеца каза, тъй като съм младо момче ми е достатъчно да се оправя :D. Иначе риска е най-вече от херния , за тренировката сигорно има някои по компетентен да ти обясни.
emi i az poprincip sam mlad..no vaprosa e 4e men ne me boli ... se edno ni6to ne e bilo..no..6tom kazvate 4e nqma smisal da riskuvam….mislq da vi poslu6am
3 meseca 6e iztraq nqma kak :))
Абе вие тая кирилица за нищо я нямате бре !!!!
vanisher
Ми то принципно няма какво да те боли при нормални движения, но ципата на стомаха ти (тая дето се къса при херния) тъй като и тя е била рязана при операцията, не е зарастнала все още и и трябва време да се възстанови.
Значи да ти кажа нещо което аз си го правех на мой риск, около месец и половина след операцията хванах едни леки гирички и започнах да си правя упражнения с тях, и всяка седмица взимах малко по тежки не че правех кои знае каква тренировка но поне за малко ми минаваше мерака да ходя в залата.
Та ако и ти имаш такива проблеми може да пробваш но да се леки аз започнах с 2кг и накрая с 5.
Казвам ти какво съм правил, но нети препоръчвам да го правиш и ти, защото тялото си е твое и ти си носиш отговорност :D