Възможно ли е да се качи кръвното налягане......

ZI

05.06.06
12:32

Възможно ли е да се качи кръвното налягане....ако се занимаваш активно със спорт.. аз се занимавам от няколко месеца по принцип с фитнес ., но от 20-25 дена тренирам всеки ден почти интензивно (много кардио тренировки) преди седмица отидох да ми бият ваксина и като ми премериха кръвното се оказа , че е 140-145 / 90 и ми казаха че за 18 год младеж това е много... и аз сега се питам дали може това да се е получило от фитнеса...на 18 години сам , 194см , около 90 кг...

SP

05.06.06
12:57

Може и да е, може и да не е. Направи почивка 1 месец и провери. И без това е лято.

ВН

05.06.06
14:34

Намали интензивността на тренировката, започни да правиш ходене по наклон на пътека. Следи си пулса и имай в предвид, че обикновенно нещата са на нервна почва. Опитай се да се освободиш от стреса.

05.06.06
14:38

Пий разтворим аспирин - помага!

05.06.06
23:56

нещо пиеш ли?

ZI

06.06.06
11:10

mi piq ot kakto treniram po intenzivno 3 pati na den po dve tabletki birena maq
A KAK da spiram za 1 mesec ili da namalqvam intenzivnosta kato iskam RELEF momcheta :) da se postegna za lqtoto za moreto (ako ima more de..):D

06.06.06
11:33

поприцип се качва леко кръвното особенно след тренировка взeми си L-carnitin тъкмо и за изчистване ще ти помогне  и  при този ръст  е нормално аз бих те посъветвал да наблягаш на плуването баскетбол и волейбол но пии и L-carnitin

13.08.06
21:45

най добре си купи един апарта
струва около 7 лв
и си го мери 3 пъти на ден  по едно и съшо време
като не си се на ял веднга, пил и пушил
и си бил в спокойно положение 5мин
седнал

мери го така седмица
и ще ти стане ясно да ли имаш кръвно или не

то се мени постоянно

може да се променя от нерви
като ти го мерих апреди това висяли пре кабинета
или пък качва стълби и влезе
беше ли те страх от инджекцията

има много фактори вличещи н акръвното

най добре е да го проследиш
и тогава да ще търсиш решение
ако има проблем

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1