05.06.06
15:02
Кво можете да ми кажете за тоя протеин хубав ли е ? Неска си го купих да очаквам ли ефект?
btw продукта е на Nutrim.
[quote author=“stefko”]Кво можете да ми кажете за тоя протеин хубав ли е ? Неска си го купих да очаквам ли ефект?
btw продукта е на Nutrim.
Виж тук - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15716&highlight=
05.06.06
15:09
80% концентрат ... не звучи много лошо, но на тази цена може и BioTech. Този протеин специално има много лоша разтворимост - това е “косурът” :D
05.06.06
15:16
От WPI ъкращението само “P”-то е вярно. Мансон каза, че не е изолат, а дали е само “whey” малко хора знаят. :lol:
Еми изчетах почти цялата онази тема ... доколкото разбрах съдържанието е хубаво ама сам се прецакал с парите... щото тва 90% тарикатлък.
08.06.06
10:36
Цената на световните производители (имам предвид големи заводи за ПРОИЗВОДСТВО на протеин от мляко и суроватка) за WPI 90% е точно два пъти по-висока от цената на WPC 80%. Нутрим пак лъжат (виж и Про “Голд” 90).
Иначе WPI е по-добър от WPC (по принцип). Но при едно и също приемано количество на ден резултата ще бъде еднакъв - с WPI ще качиш толкова ММ колкото и с WPC, но на половин цена.
аз съм много доволен от wpi на нутрим. не отстъпва по нищо на другите изолати а е на добра цена. но не мога да кажа същото за другия суроватъчен и зa pro 90
На кои други изолати , че ми стана интересно?