05.06.06
15:59
Чух че имало някаква хранителна добавка от която ти растял ****
Вярно ли е това?
Как се казва тази добавка?
Заради кой от съдържащите се в добавкато продукти се получава този ефект?
П.П.Извинявам се ако темата не е за тук но не знам къде да я пусна
Мерси предварително!
Изтрих ти другата тема! Пускай по едно тема за едно нещо и то в правилния радел. manson
05.06.06
16:08
Не е вярно! Няма такава! Освен това си на 14 години?! Има още много да расте(ш)
[quote author=“DaMp370”]Чух че имало някаква хранителна добавка от която ти растял ****
Вярно ли е това?
Как се казва тази добавка?
Заради кой от съдържащите се в добавкато продукти се получава този ефект?
Абе хора не вярвайте на всичко което ви казват...
P.S. Не прекалявайте с гледането на Еротичен Бутик :wink: :wink: :wink:
[quote author=“Ayo”]абе виагра има бе :lol: като искаш си купи
не се бъзикай с пича, че може и да удари някоя и друга и да ходи надървен седмица поне.от нея нищо не расте - само го вдъвява. :lol:
15.06.06
21:57
Бате яко чикии е истината,така съчетаваш фитнес и “секс”....аз кви предмишници напраих така..... :lol: :lol: :D
един ми вика че от В12 в автобуса му станал х*я и чак след 2 спирки слязал възможно ли е ? то В12 незнам колко ти става от него :lol:
06.07.06
19:58
Абе гледайте са теоритически погледната би трябвало от NO-Буустерите да ти става по-голям хуя щото се пак снабдяването с кръв се ускорява и се получава по-добро напомпване,а хуя се пълни с кръв се пак и оттам следва че би трябвало да ти става поне в надървено състояние по-голям меча...ще пробвам и ще ви кажа...само да не ми стане над 25 че... :lol:
[quote author=“InDaHEad”]Бате яко чикии е истината,така съчетаваш фитнес и “секс”....аз кви предмишници напраих така..... :lol: :lol: :D
А аз откакто започнах да правя чикии с две ръце ако знаеш какъв гръб направих...
Сериозно: Няма такава добавка. Какви са тези глупости. Стига ебавки , че ще локнат темата.