Добавка за .........

Темата е заключена.

05.06.06
15:59

Чух че имало някаква хранителна добавка от която ти растял ****
Вярно ли е това?
Как се казва тази добавка?
Заради кой от съдържащите се в добавкато продукти се получава този ефект?

П.П.Извинявам се ако темата не е за тук но не знам къде да я пусна

Мерси предварително!

Изтрих ти другата тема! Пускай по едно тема за едно нещо и то в правилния радел. manson

Не е вярно! Няма такава! Освен това си на 14 години?! Има още много да расте(ш)

05.06.06
16:32

[quote author=“DaMp370”]Чух че имало някаква хранителна добавка от която ти растял ****
Вярно ли е това?
Как се казва тази добавка?
Заради кой от съдържащите се в добавкато продукти се получава този ефект?

Абе хора не вярвайте на всичко което ви казват...

P.S. Не прекалявайте с гледането на Еротичен Бутик :wink:  :wink:  :wink:

15.06.06
20:18

абе виагра има бе  :lol: като искаш си купи

15.06.06
20:49

[quote author=“Ayo”]абе виагра има бе  :lol: като искаш си купи

не се бъзикай с пича, че може и да удари някоя и друга и да ходи надървен седмица поне.от нея нищо не расте - само го вдъвява. :lol:

IN

15.06.06
21:57

Бате яко чикии е истината,така съчетаваш фитнес и “секс”....аз кви предмишници напраих така..... :lol:  :lol:  :D

06.07.06
19:37

един ми вика че от В12 в автобуса му станал х*я и чак след 2 спирки слязал възможно ли е ? то В12 незнам колко ти става от него  :lol:

IN

06.07.06
19:58

Абе гледайте са теоритически погледната би трябвало от NO-Буустерите да ти става по-голям хуя щото се пак снабдяването с кръв се ускорява и се получава по-добро напомпване,а хуя се пълни с кръв се пак и оттам следва че би трябвало да ти става поне в надървено състояние по-голям меча...ще пробвам и ще ви кажа...само да не ми стане над 25 че... :lol:

06.07.06
23:39

[quote author=“InDaHEad”]Бате яко чикии е истината,така съчетаваш фитнес и “секс”....аз кви предмишници напраих така..... :lol:  :lol:  :D

А аз откакто започнах да правя чикии с две ръце ако знаеш какъв гръб направих...

Сериозно: Няма такава добавка. Какви са тези глупости. Стига ебавки , че ще локнат темата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1