NITRIX + NO-Xplode

Прескочи до:

10.05.06
12:17

Нека всички имащи отношение към този тип продукти да споделят.Благодаря предварително.

IV

10.05.06
16:22

трябва да питаш тук http://forum.bodybuilding.com/ по простата причина че в БГ не ги продават.Но ако случайно си на вънка ти ги препоръчвам дори добави и CellMass

10.05.06
18:51

[quote author=“ivaivalito”]трябва да питаш тук http://forum.bodybuilding.com/ по простата причина че в БГ не ги продават.Но ако случайно си на вънка ти ги препоръчвам дори добави и CellMass

азотни бустери има ги и тука на Юнивърсал и Оптимум
доста добри са,ама са скъпи следващия месец ще го пробвам +Метокси+ХМБ

IV

10.05.06
19:37

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]трябва да питаш тук http://forum.bodybuilding.com/ по простата причина че в БГ не ги продават.Но ако случайно си на вънка ти ги препоръчвам дори добави и CellMass

азотни бустери има ги и тука на Юнивърсал и Оптимум
доста добри са,ама са скъпи следващия месец ще го пробвам +Метокси+ХМБ

A бе пич то ясно че ги има Скайтек и Muscle Tech имат също тука но човека пита конкретно за тези .Според мен си заслужават но аз лично не бих ги пил не ми харесват.

11.05.06
12:42

NO-Xplode е невероятен продукт и е един от бестселърите в САЩ.Ако можеш да си го купиш няма да съжаляваш и за секунда.Бих казал че има 100 % одобрение от всички които са го ползвали.Резултатите са страхотни особено напомпването,енергията и силата.

RE

11.05.06
12:57

[quote author=“SNS-BOURGAS”]NO-Xplode е невероятен продукт и е един от бестселърите в САЩ.Ако можеш да си го купиш няма да съжаляваш и за секунда.Бих казал че има 100 % одобрение от всички които са го ползвали.Резултатите са страхотни особено напомпването,енергията и силата.

a за странични ефекти нещо да кажете.някой има ли инфо?повишава ли кръвното?

11.05.06
14:33

Вчера изчетох всички отзиви от тук http://forum.bodybuilding.com/ -и да ви кажа има доста шокиращи.Например образуване на нечовешки газове,проблеми с ерекцията,главоболие,странни сънища!!,повръщане,голям % nonresponders.Някои казват че креатина които садържат всъщност работи,
другото било плацибо ефект.Тези които са доволни обаче,са повече от възхитени-страхотно напомпване,концентрация,качване ЧММ.

12.05.06
10:37

някой може ли подробно да обесни принципа на действие на азотните бустери

IV

12.05.06
11:28

ами подробно не мога но знам че ставаш голям не от нови мускулни влакна които се постигат по друдно но и по трудно изчезват а ти пълни клеткат ас вода от което тя се разширява и изглеждаш супер напомпан ако ги взимаш и си направиш снимка преди и след тренировка ще има разлика и то осязаема.Продават се мног защото тийновете по света искат за 2 месеца да станат яки а това е добре за тях вместо да избират стероиди.

12.05.06
23:40

[quote author=“ivaivalito”]ами подробно не мога но знам че ставаш голям не от нови мускулни влакна които се постигат по друдно но и по трудно изчезват а ти пълни клеткат ас вода от което тя се разширява и изглеждаш супер напомпан ако ги взимаш и си направиш снимка преди и след тренировка ще има разлика и то осязаема.Продават се мног защото тийновете по света искат за 2 месеца да станат яки а това е добре за тях вместо да избират стероиди.

абе ти грам нищо не разбираш така по-подробно за азотния бустер е :
удължава мускулното напомпване по-бърз мускулен растеж,бързо възстановяване
Азотният оксид ключова молекула произвеждана от тялото причинява увеличение на вътрешния диаметър на кръвоносните съдове,което води до засилване на движението на кръвта,транспорта на кислород,доставянето на храна за скелетните мускули и намаляване на кръвното налягане

13.05.06
10:02

ако азотния буустер действа чрез разширяване на кръвоносите съдове. това не е ли опасно?

IV

13.05.06
12:09

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]ами подробно не мога но знам че ставаш голям не от нови мускулни влакна които се постигат по друдно но и по трудно изчезват а ти пълни клеткат ас вода от което тя се разширява и изглеждаш супер напомпан ако ги взимаш и си направиш снимка преди и след тренировка ще има разлика и то осязаема.Продават се мног защото тийновете по света искат за 2 месеца да станат яки а това е добре за тях вместо да избират стероиди.

Азотният оксид ключова молекула произвеждана от тялото причинява увеличение на вътрешния диаметър на кръвоносните съдове,което води до засилване на движението на кръвта,транспорта на кислород,доставянето на храна за скелетните мускули и намаляване на кръвното налягане

Е  пич ти направо ме “светна ” сега само на Азотен бустер ще карам мерси за инфото айде че трябва да ходя до магазина да си купувам Бстера че имам високо кръвно .Ще го препоръчам и на майка ми че и тя е с високо кръвно .Ко са занимава с валидол само азотен бустер ша пий

13.05.06
12:47

[quote author=“ivaivalito”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]ами подробно не мога но знам че ставаш голям не от нови мускулни влакна които се постигат по друдно но и по трудно изчезват а ти пълни клеткат ас вода от което тя се разширява и изглеждаш супер напомпан ако ги взимаш и си направиш снимка преди и след тренировка ще има разлика и то осязаема.Продават се мног защото тийновете по света искат за 2 месеца да станат яки а това е добре за тях вместо да избират стероиди.

Е  пич ти направо ме “светна ” сега само на Азотен бустер ще карам мерси за инфото айде че трябва да ходя до магазина да си купувам Бстера че имам високо кръвно .Ще го препоръчам и на майка ми че и тя е с високо кръвно .Ко са занимава с валидол само азотен бустер ша пий

абе пич остави го кръвното налягане ама не пълни с вода както ти си мислеше нали така ?

RE

13.05.06
12:56

[quote author=“DirtyandNasty”] 

Това е верното, обаче ,не понижава, а повишава кръвното.за  увеличаването на  диаметъра на кръвоносните съдове е нужно повишено кръвното налягане.поне аз така смятам  :wink:

13.05.06
14:16

когато кръвоносните съдове се разширяват налягането би трябвало да е по-малко.

RE

13.05.06
14:18

[quote author=“The_scouser”]когато кръвоносните съдове се разширяват налягането би трябвало да е по-малко.

...a по какъв начин се разширяват?нали с повишаване на налягането в тях?

13.05.06
15:49

Азотният Оксид, ключова молекула произвеждана от тялото, причинява увеличение на вътрешния диаметър на кръвоносните съдове, което води до засилване на на движението на кръвта, транспорта на кислород, доставянето на храна за скелетните мускули и намаляване на кръвното налягане.

SI

13.05.06
17:32

На мен здраве и живот след около месец ще ми донесат Nitrix от САЩ и след това ще пиша подробни впечатления  :wink:  .

14.05.06
18:59

[quote author=“sideways”]На мен здраве и живот след около месец ще ми донесат Nitrix от САЩ и след това ще пиша подробни впечатления  :wink:  .

Аз почвам цикъл Nitrix + No explode след 10 дни-Ще ви държа в течение ...
Задържаш вода  :D Ниско кръвно  :D По добре не объркваите хората

14.05.06
19:32

Пишете,че и аз може да си взема.
Бтв,това не ви ли се струва малко като приказка?
What To Expect From Nitrix!

Week 1 - Your Body Is In A NO Loading Phase, Prepare Yourself For What Is About To Take Place! You will start to experience the initial signs of your “muscle swelling” full body pumps! You will also notice the beginning stages of an increase in your strength, recuperation and endurance.

Week 2 - Nitrix Has Just Turned On The Transformation Switch! At some point in week 2 the NO switch flips on. You will really start to see and feel the power of the Nitrix induced transformation. During week 2 your strength, recuperation and endurance should noticeably increase. Your muscles will also become visibly fuller and much harder and you may also start to experience an increase in “male” size and performance.

Week 3 - The Metamorphosis Has Begun And It Only Gets Better From Here! You will feel your skin tightening around your muscles and your vascularity will become exaggerated (almost freakish). You should now be experiencing rock hard, full body pumps that last all day long. Your recuperation will seem almost immediate and your strength and endurance should skyrocket. Your gains in lean mass should be unmistakable when you step on the scale and at this point everyone in the gym will be asking what you are taking.

Week 4 And Beyond - Everyday You Look In The Mirror You Should Notice A New, More Muscular Physique. You should now be achieving new levels in lean mass, muscularity, and density that many people only reach after years of heavy lifting! If you think this is good, hang on; the Nitrix transformation still has a long way to go!
                                        Source: www.bodybuilding.com

И още нещо,след като се спре продуктът,изчезва ли резултатът?

SI

15.05.06
21:30

Наистина е като приказка... Най-вероятно намалява, но ММ качена от по-големия кръвен поток (тоест по-добро хранене за мускулите) би трябвало да остане. Поне така на мои си размишления ми се струва  :wink: .

КАРЛО:
защо си решил да ги комбинираш двете ? Xplode-a не е ли нитрикс с добавка на креатин ? Или нещо грешно съм разбрал. И да те попитам от къде ги взимаш ? Някой ти ги донася от вънка или... ?

Успех с цикъла!  :D И да ни държиш в течение за резултатите  :wink: .

05.06.06
18:45

Тва Nitrix е уникално :twisted:
повече неща и да чуя за протеини ,аминки и тем подобни :idea:
тва е съвсем друга класа-не си даваите парите за глупости
NO бустерите работят- :wink: има поне 10 вида на бг пазара
експериментираите  :idea:

05.06.06
18:59

[quote author=“karlo”]Тва Nitrix е уникално :twisted:

Аиде които е по навътре в нещата да каже горе долу какви са НО Бустерите тука в БГ аз знам за тоя на Оптимум и НОКС3 на Универсал ?
Че искам да си зема такаво животно ама като ше е гарга да е рошава нещо добро да е !!!

05.06.06
19:28

[quote author=“Kang”][quote author=“karlo”]Тва Nitrix е уникално :twisted:

Аиде които е по навътре в нещата да каже горе долу какви са НО Бустерите тука в БГ аз знам за тоя на Оптимум и НОКС3 на Универсал ?
Че искам да си зема такаво животно ама като ше е гарга да е рошава нещо добро да е !!!

Аз смятям че всичките са добри-просто аргинина деиства
Не вярвям някои да е пил 2 или 3 бустера от различни марки че да ти каже -батенце ей тва е чудото :wink:
Всички сме пробвали по един- :idea:
аз лично ще ги пробвам повечето :twisted: завбъдеще

05.06.06
19:28

Ей, ама с тия знания далече ще стигнеш... зарежи протеините, аминки и тем подобни и давай само NO и да видим как точно ще ги градиш тия мускули и с какво ще ги храниш.... ;)  :roll:

05.06.06
19:31

[quote author=“Honzik”]Ей, ама с тия знания далече ще стигнеш... зарежи протеините, аминки и тем подобни и давай само NO и да видим как точно ще ги градиш тия мускули и с какво ще ги храниш.... ;)  :roll:

хахахахахахахаххахахаха
храни се здраво момче
ще стане и твойта

05.06.06
19:34

[quote author=“karlo”][quote author=“Kang”][quote author=“karlo”]Тва Nitrix е уникално :twisted:

Аз смятям че всичките са добри-просто аргинина деиства
Не вярвям някои да е пил 2 или 3 бустера от различни марки че да ти каже -батенце ей тва е чудото :wink:
Всички сме пробвали по един- :idea:
аз лично ще ги пробвам повечето :twisted: завбъдеще

Тои така но  друго си е БСН,  НО ЕКСПОД-а и  Нитрикс , тея маи са наи добрите !!!  другите  нямат толко съставки доколкот знам  , нали са и по стари  продукти за това може би .  Аз за това се интересувам какви Бустери има в БГ !!!

14.06.06
19:17

Вече съм на 17 ден от цикала с Nitrix
братлета много преиграх като го хвалих :oops:
изпуши ми каската -тва високо кръвно не е за хора
силата и плътноста са нечовешки-но но каква цена...
станах като луд :evil: ...не мерси...ако влезем във война може пак да се налапам  :wink:

Намали си дозата  :roll:

IN

14.06.06
23:26

Братле ако няма да го пиеш ми продай остатъка или ако имаш нова опаковка направо цялата....че и аз искам лятото да се пръсна :lol: ....и доколкото знам тоя боостер е най-добър...за тва пиши ако искаш

15.06.06
13:47

[quote author=“InDaHEad”]Братле ако няма да го пиеш ми продай остатъка или ако имаш нова опаковка направо цялата....че и аз искам лятото да се пръсна :lol: ....и доколкото знам тоя боостер е най-добър...за тва пиши ако искаш

И аз съм много заинтересуван ако продадеш остатъка или имаш и друга опаковка?

IN

15.06.06
15:25

Е няма аз си го заплюх пък :lol:

15.06.06
16:14

E ако бях споделил че почти не ритнах камбаната
пак ли щяхте да искате да го исползвате....
Само и само щот Рони го представя :idea:
Като сте готови на такива жертви със здравето
направо Go hard com :wink:

15.06.06
18:57

[quote author=“karlo”]E ако бях споделил че почти не ритнах камбаната

откъде в България мога да се снабдя с Nitrix :?:

15.06.06
20:19

Аз днеска като бях във фитнеса забелязах една кутия креатин + глутамин на Nutrix,ма така и забравих да попитам от къде може да се купи.Другата седмица задължително ще попитам

IN

15.06.06
21:55

[quote author=“karlo”]E ако бях споделил че почти не ритнах камбаната

Добре аз искам само да го пробвам,едва ли от 1 път ще ми навреди толкова :wink: ...и се пак продаваш ли го или не да знам...

15.06.06
22:16

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“karlo”]E ако бях споделил че почти не ритнах камбаната

Добре аз искам само да го пробвам,едва ли от 1 път ще ми навреди толкова :wink: ...и се пак продаваш ли го или не да знам...

Ми така де след като ти няма да го използваш продай ми го :wink:

16.06.06
00:00

Карло, имаш едно официално предупреждение... разбирай го като жълт картон ;)
К

16.06.06
00:04

[quote author=“karlo”]http://torrents.data.bg:8080/images/smilies/dumbells.gif  http://torrents.data.bg:8080/images/smilies/wall.gif
http://drumandbass.cult.bg/pn/modules/PNphpBB2/images/smiles/cryingoutloud.gif
http://drumandbass.cult.bg/pn/modules/PNphpBB2/images/smiles/smt075.gif

Абе стига си се смел,защото според мен пак си сбъркал нещо с приемането.Ако го имаше този ефект досега хиляди пъти да со ги осъдили.А и не беше ли ти тоя,който взимаше по 250гр Масъл Джус на един път и се оплакваше,че ти ставало лошо :lol:  :lol:  :D .Като се сетя за това и мен ме избива на смях,ама не на когото и да било,а на теб :wink:

IN

16.06.06
13:54

[quote author=“karlo”]http://torrents.data.bg:8080/images/smilies/dumbells.gif  http://torrents.data.bg:8080/images/smilies/wall.gif
http://drumandbass.cult.bg/pn/modules/PNphpBB2/images/smiles/cryingoutloud.gif
http://drumandbass.cult.bg/pn/modules/PNphpBB2/images/smiles/smt075.gif

Абе стига си пускал безмислени постове колко пъти трябва да ти се зададе тоя въпрос?Продаваш ли го или не?Казваш да или не и тва е.... :wink:

Е пиши му ЛС! Аз му писах, не ми отговори. Явно, че не го продава. Още един спам и трия последните 10 мнения!
manson

16.06.06
22:43

Интересно, някой виждал ли е тоя сайт ??

http://hpower.bitbg.net/products.asp?id=2

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1