Л-Карнитин Мегаболид-Мегабоклук

28.05.06
18:49

“Какво да ви кажа.Този Л-Карнитин е жив т*ш*к не знам кои ме би по главата да си купя такъв.Офертата е доста примамлива 100 табл. по 680 мг. за 35 дена някои ша си каже е това е за 28 лева.Но еб*нет* започва от първата секунда и единствения ефект е як запек не можеш да се изсереш като хората една седмица да не говорим за феноменалния ефект който е единствено “пласибо” и ако немаш нерви ще се самоубиеш като видиш че за краткия период от 35 дена си се преобразил тотално с цели 2 килограма.За кратка съпоставка с друг Л-Карнитин свалих 8 за 25 дена.Оставам с мисълта, че Чехите са по-големи педерасти от евреите и египтяните взети заедно.А до тогава само народна медицина.Няма да пиша повече щото от тука започва не цензурното.”

Това е послание от приятел който използваше продукти които са “Под контрола на Министерството на Здравеопазването на Чехия”. Понеже е сезона на свалянето на мазнините , решихме да споделим това с вас та да не се набутвате.

28.05.06
19:04

аз бях решил да го поръчвам

28.05.06
21:04

Ти май търсиш своите грешки в този карнитин,аз лично го пия ,както го правят и хора около мен и всички са предоволни ,дава ми достатъчно енергия по време на тренировка и при съответната диета ме чисти ,първо се научете да тренирате и да се храните правилно и чак тогава си търсете извинения че нещата не стават другаде :)

28.05.06
23:10

От долу съм ви написал, че това не е мое мнение.
Приетел ме помоли да го напиша.

KO

05.06.06
21:27

Много странно как съм пробвал доста л карнетини и бърнери и от този съм най доволен... не като съотношение качество/цена, а само като качество.. Ако мислиш че има прахче дето да те прави слаб бъркаш.. всичко се съчетава най-малкото с диета и кардио!

05.06.06
21:50

Твоя приятел и ти може и да не подвеждате така лесно хората :idea: 100% съм сигурен, че грешката е в твоя приятел, а не в megabolid 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1