06.06.06
15:43
Неможе да се каже че съм нов отдавна съм посещавал този форум напоследък се изгубих но се завръщам...
Ще помоля за СПЕЦИАЛЕН хранителен режимк като за мен 15 годишен със 4 месеца опит но не натрупана мускулна маса и въобще маса откакто започнах да тренирам миналото лято вместо да качвам аз свалях и доста отънях после зимата спрях да тренирам и пак намалях теглото си...
Сега съм доста слаб пак имам мускули натрупани от мин. лято но съм слаб и чувствам че силата ми значително е намаляла.
Ще помоля за хран. режим който да ми помогне да се съвзема ,да кача кг дори и да са мазнини,да си повиша силата.
Обаче това е трудна задача затова се обръщам към вас ,защото аз ня ям:кис.мляко,сирене,кашкавал,маргарин,масло,всякакви манджи и каши,супи и др.
от млечните продукти ям единствено прясно мляко от супите и манджите:обикновен боб,леща,гъбена каша...
от зеленчуците обичам само:краставици,домати,моркови,картофи и др.
плодовете ги обичам всичките :)
Виждате че е доста сложна задача :( затова Ви моля от все сърце :(
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 12:55.
06.06.06
16:52
Не знам каква ти е причината да не ядеш кашкавал, кис. мляко и сирене например. А за маргарина трябва да се забрави, ако си тръгнал да се занимаваш с боди билдинг, така че поне това е ОК ;). Наблягай на месото, картофите, ориза, яйцата, прясното мляко, зеленчуците и плодовете. Разгледай сайта, състави си хранителен режим и после питай още.
06.06.06
17:15
ми там е проблема че не мога да си съставя сам хран. режим специално по моя вкус защото не е толкова лесно... понеже нямам и мн апетит и напоследак доста отслабнах ,а забравих да ти кажа че не ям и ориз :)
07.06.06
12:25
аре де плс изгответе ми един режим
07.06.06
14:14
сега те мързи да четеш, не ти се яде, ориз не ядеш, ако ти съставим режим май няма и да го спазваш.
Няма лесен начин просто - 5-6 хранения на ден и всяко хранене богато на протеин и въглехидрати, т.е. пилешко, телешко+ориз или картофи, по няколко кисели млека на ден, направо ги изпиваш и т.н.
10.06.06
11:52
т’фа го знам и съм чел не ме мързи режима ще го спазвам обаче необичам нито кис.мляко нито ориз затова моля за помощ ако беше най-обикновен режим веднага ще го направя...
10.06.06
15:11
На мен ми е интересно как може да не ги обичш всичките онези неща които изброи.... :shock: :roll: То в сещност ти неядеш най-богатите на белтьчини храни.... :? Ами аз незнам другите какво мислят но трябва да приемаш някькви белтьчини като хран. добавки ( така си мисля ако греша ме поправете )
П.С. Неможеш ли да се научиш да ги обичаш? :wink:
10.06.06
19:39
мне ;) всъшност аз в началото още като съм се родил съм ги обичам всичките обаче сега изведнъй не ги ям :(