КРЕАТИН!?!?!?

Темата е заключена.
NA

06.06.06
22:49

В4ера си взех кретин , кравата в магазина не ми обясни нищо.Кажете ми как да го пия смисал преди тренировка и след? на гладно ли ?  :D Малко съм досаден ама никой не се е родил нау4ен :lol:И След колко време да го спра

06.06.06
23:10

напиши в търсачката “креатин” и ще се втрещиш от броя на страниците с писания по темата.поне половината са с тоя въпрос.а и в крайна сметка няколко теми по-нагоре има тема “начин на приемане на суплементите”.ако ви мързи да потърсите и прочетете нещо, не ми е ясно как няма да ви мързи да тренирате

извинявам се за оффтопика

06.06.06
23:13

Първата седмица се прави зареждаща доза, т.е. вземаш 20 грама на креатин на ден в продължение на 5 дена като вземаш 4 пъти по 5 грама на ден.След това следва поддържащият период , в който вземаш по 5 грама на ден след тренировка.А може и на два пъти преди тренировка 2 грама и след 3 грама.  :wink:

Айде стига си мързелувал  :evil:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1