Въпросче

07.06.06
16:43

Сега вапросът ми е към онези които са по-наватре в нещата  :) Та понеже поради технически причини няма да тренирам извесно време  :cry: искам да ви питам какав протеин да си взема дали геинер или сурватка и кога да го пия.Може ли сутрин като стана преди ядене и вечер преди лягане или как е наи добре  :wink: ЦЕЛТА МИ Е ДА ПОДКАЧА ДОКАТО НЕ ТРЕНИРАМ КОЕТО НЯМА ДА Е ЗА МНОГО ДАЛГО ДЕ  :roll:

[quote author=“Alonzo”]Сега вапросът ми е към онези които са по-наватре в нещата  :) Та понеже поради технически причини няма да тренирам извесно време  :cry: искам да ви питам какав протеин да си взема дали геинер или сурватка и кога да го пия.Може ли сутрин като стана преди ядене и вечер преди лягане или как е наи добре  :wink: ЦЕЛТА МИ Е ДА ПОДКАЧА ДОКАТО НЕ ТРЕНИРАМ КОЕТО НЯМА ДА Е ЗА МНОГО ДАЛГО ДЕ  :roll:

ако е сутрин- гейтер, а вечер преди лягане, чист без въглехидрати. а за покачането в почивката....

08.06.06
17:24

Значи геинер да се зема??Става ли да го пия сутрин преди закуска и вечер преди лягане  :roll: ма тва става вапрос секи ден нали  :wink:

[quote author=“Alonzo”]Значи геинер да се зема??Става ли да го пия сутрин преди закуска и вечер преди лягане  :roll: ма тва става вапрос секи ден нали  :wink:

да за всеки ден е , но вечер не е добре да се пие гейнър. ще ти пречи на нощното отделчне на хормона на разтежа. сутрин гейнър вечер чист соев, или какъвто и да е стига да е без въглехидрати.

08.06.06
18:25

Как ти се струва така значи сутрин ставам и нагладно пия SUPER GAIN и вечер преди легане фкарам ULTRA WHEY PRO 8) Продуктите са ма UNIVERSAL предполагам знаеш ама  :P

[quote author=“Alonzo”]Как ти се струва така значи сутрин ставам и нагладно пия SUPER GAIN и вечер преди легане фкарам ULTRA WHEY PRO 8) Продуктите са ма UNIVERSAL предполагам знаеш ама  :P

зеучи ми добре! само не забравяй да закусиш!

09.06.06
15:56

Е да бро аз ще си хапвам както си си трябва само питам дали така ти харесва с тия работи  :D иначе яденето си е стабилно  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1