07.06.06
16:43
Сега вапросът ми е към онези които са по-наватре в нещата :) Та понеже поради технически причини няма да тренирам извесно време :cry: искам да ви питам какав протеин да си взема дали геинер или сурватка и кога да го пия.Може ли сутрин като стана преди ядене и вечер преди лягане или как е наи добре :wink: ЦЕЛТА МИ Е ДА ПОДКАЧА ДОКАТО НЕ ТРЕНИРАМ КОЕТО НЯМА ДА Е ЗА МНОГО ДАЛГО ДЕ :roll:
08.06.06
15:21
ако е сутрин- гейтер, а вечер преди лягане, чист без въглехидрати. а за покачането в почивката....
Значи геинер да се зема??Става ли да го пия сутрин преди закуска и вечер преди лягане :roll: ма тва става вапрос секи ден нали :wink:
08.06.06
17:42
[quote author=“Alonzo”]Значи геинер да се зема??Става ли да го пия сутрин преди закуска и вечер преди лягане :roll: ма тва става вапрос секи ден нали :wink:
да за всеки ден е , но вечер не е добре да се пие гейнър. ще ти пречи на нощното отделчне на хормона на разтежа. сутрин гейнър вечер чист соев, или какъвто и да е стига да е без въглехидрати.
Как ти се струва така значи сутрин ставам и нагладно пия SUPER GAIN и вечер преди легане фкарам ULTRA WHEY PRO 8) Продуктите са ма UNIVERSAL предполагам знаеш ама :P
09.06.06
10:24
зеучи ми добре! само не забравяй да закусиш!