29.05.06
21:47
Решил съм да взимам някакви хранителни добавки на есента,но не съм решил какво и тъй като нямам много опит не искам да експериментирам.Трерирам сериозно в залата от някъде 9 месеца и бях на креатин+глутамин+гейнър и сега искам най-доброто за маса което няма да ми навреди(много :D ).Ще съм на някоя от системите от сайта и си мислех за трибестан,но не знам помогнете ми какво да взимам и дали с нео ще мога да ходя по често на зала както ходих когато взимах креатин(3 тренировки 1 почивка)
Ръст-1.70
Килограми-68
Гръдна обиколка-105
Бицепс-34
Бавен метаболизъм
PC:Осъзнавам че нямам шанс да стана 1.80 и ако и нешо по този въпрос можете да ми кажете ще е добре :lol: (ама не немесваите хормона за разтежа защото нямам нито парите нито желанието да се прецаквам от сега.
10x предварително :D
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 05.03.08 12:49.
29.05.06
21:56
Кто ти гледам ръста и килограмите най-добре си карай на суроватъчен протеин. А иначе креатин, глутамин и амино няма да са излишни.
01.06.06
22:18
Чух че требистана имал голямо въздействие на моята възраст както на мусколите така и на разтежа и при добро хранене се постигат добри резултати...Предполагам че си прав ,че с креатин глутамин амино ще е по добре но аз искам да си дам малко шанс на разтежа...как звучи требистан+сурватъчен протеин+креатин+амино ? :?
Каква е твоята възраст? :) че не видях някъде да пише... иначе трибестана не влияе на растежа, по-скоро на производството на тестостерон... може да влияе на натрупването на мръвка, но наистина няма да станеш по-висок :)
На колко години си? Пробвай с баскетбол ако си под 20г. все оше има некъв шанс, макар и минимален.
08.06.06
22:18
Опа верно съм забравил на 16 :) и баскетбола е хубаво нещо но не искам да свалям мускулна маса...има много бягане :? ако греша ми кажете но така съм чувал.И за ръстежа бях чул за един който зимал нещо и за два месеца качил 10 санта,а вече бил спрял да ръсте интензивно ама изгубих връзки и вече не знам къде да разпитвам :cry: (не е било хормон на ръстежа) мерси на инфото малко ще си преустроя тренировачни план на есента :D
PC:Моля всеки който знае нещо за борбата срещу определения от гена ръст да пише :)
08.06.06
22:28
На 16 никакъв трибестан...
08.06.06
22:34
[quote author=“manson”]На 16 никакъв трибестан...
Да така е,
Но протеин гейнер креатин глутамин може :wink:
09.06.06
10:02
[quote author=“manson”]На 16 никакъв трибестан...
Вреди на здравето или просто няма да имам ефект :?
абе праскай си каквот ти кефне ако можеш да си го позволиш - недей стероиди - знай че от една опаковка трибестан (30лв.) или амино или каквото и да е няма да има ефект трябват системни инвестиции които на твойта възраст - малко хора могат да си го позволят пък и на мойта :D - ако си мислиш че креатина ти е правил така че да ходиш на зала 3 дена и един да почиваш - си в грешка малко си се превъзбудил и сигурно си претренирал :lol:
09.06.06
10:43
Аха мерси :) и за финансовата част ще бачкам цяло лято 8)(ако не ги пръсна де :roll: )
09.06.06
14:36
Хаха е кво парите за които бачкаш цяло лято за некви кирливи добавки ли ще профукаш :shock: ...ей много сте вманиачени сички...тцтц :wink:
09.06.06
17:25
Хахаха да :D ама към една трета от изкараното трябва да ми стигне, баш толкова зарибен не съм :)
05.03.08
08:34
Според мен си взимай СУПЕР МАСС (ПРОТЕИН) ще качиш няква маса ;)
казано от *Ronnie Coleman* на 05.03.08, 08:34:
абе пич, тая тема може и да ти е набор :lol: по-стара не можа ли да изровиш?
05.03.08
12:41
казано от FRANKO1 на 05.03.08, 12:11:
казано от *Ronnie Coleman* на 05.03.08, 08:34:
абе пич, тая тема може и да ти е набор :lol: по-стара не можа ли да изровиш?
хахахахахха...рони мислиш верно 4е е актуална...нали се сещаш 4е пича отдавна е решил какво да взима
05.03.08
12:45
Важното е да се взима СУПЕР МАСС... ако нема пари за него - СВИНКСА МАСС ;) :-)
От време на време си мисля, че е останал някой с акъл в тоя форум ама от последните няколко поста се разубеждавам.
Георги Гайдов
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 05.03.08 12:50.