Излишно Вапросче но просто не се издаржа...

HE

08.06.06
19:05

Начи след цяла зима ВВД съм 182см и 84кг чисто що годе.... до сега не съм пил никви добавки а се чудя дали да си зема Креатин+Глутамин ?! Вапроса ми е фрапиращт ли ще е ефекта от тая комбинациа и дали ще се запази след като напрая 1-2 цикала? Някои хора във залата ми казват че креатина имал временен ефект и като се спре и сичко изчезвало и че омазнявал заради задаржането на вода във клетките ...... а никои не иска да се омазнява напразно :)

Благодаря Предварително !

08.06.06
20:28

Това дето са ти го казали за креатина е пълна глупост.Вземай креатин.Ефекта му не е временен, просто след като го спреш натрупаната вода в мускулите изчезва, но натрупаната ММ си остава!!

RE

08.06.06
22:41

Нещо са те излъгали.
След 1,2 седмици водата изчезва и остава ММ. :wink:

09.06.06
17:38

а и за ефектът едва ли ще е фрапиращ

10.06.06
20:25

няма да е фрапиращ но ще има, ще изчезне само водата не ММ

24.08.07
21:37

искам да попитам сега съм на 15 и съм около 1.73 и играя футбол обаче нито съм висок нито масивен......трениора ми каза да почна да зимам креатин+глутамин....искам да попитам на моита възраст глутамина може ли да ми помогне да стана по висок

26.08.07
12:09

казано от дидо на 24.08.07, 21:37:

искам да попитам на моита възраст глутамина може ли да ми помогне да стана по висок

Не. Ако помагаше за нарастване на височина, всички билдъри щяха да са по 5 метра.

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 26.08.07 12:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1