Христомир

05.06.06
00:57

Здравейте искам да ви представя някой снимки на Христомир Христов който съм ги снимал лично с телефона си. Снимките са правени преди състезанието в Пловдив където Ицо стана 2ри. Е въпреки че излезе доста мазен Ицо се представи добре :) .

1
2
3
4
5
6
7
Така това бяха снимките.Също искам да питам къде мога да кача 2 материала кадето ги няма никаде.Първия е състезанието от Пловдид на двд лично дадено ми от Ицо и втория материал е по ценен той е състезанието от USA къде Ицо участва за Мистър Олимпиа.Просто кажете каде мога да кача тия 2 материала за да ги изгледате  :)

05.06.06
10:02

миии в датата може-дават ти достатъчно място

05.06.06
11:00

[quote author=“Nazgul”]миии в датата може-дават ти достатъчно място

Ми може там на торента да ги кача :) Да гледате кво се казва изрод :)

05.06.06
19:51

[quote author=“valksadar”][quote author=“Nazgul”]миии в датата може-дават ти достатъчно мястоМи може там на торента да ги кача :) Да гледате кво се казва изрод :)

Като чи качиш кажи или пусни линк направо , много ше ми е интересно да видя Ицо  !

06.06.06
00:48

[quote author=“Kang”][quote author=“valksadar”][quote author=“Nazgul”]миии в датата може-дават ти достатъчно мястоМи може там на торента да ги кача :) Да гледате кво се казва изрод :)

Като чи качиш кажи или пусни линк направо , много ше ми е интересно да видя Ицо  !

ся нямам много време но ще дам линк естествено  :wink:

06.06.06
12:08

Това DVD да не е което Нутрим го снимаха.
Аз чух някъде че Нутрим заснели цялото състезание оо Пловдив.
Айде качвай ги някъде.

06.06.06
19:14

Ами не ми са занимаваше много и го качих на нашия торент

Състезанието от Пловдив
Квалификацията за Мистър Олимпия 2005Сори че там сам ги качил  :(

06.06.06
20:12

[quote author=“valksadar”]Ами не ми са занимаваше много и го качих на нашия торент

Състезанието от Пловдив

Харно си го качил там но , нещо ме отхвърля от тракера нямало пиари незнам си кво , в Линкоса да го беше качил бе батка  мисля че щеше да е доста по добре от вашия торент !

06.06.06
21:27

[quote author=“Kang”][quote author=“valksadar”]Ами не ми са занимаваше много и го качих на нашия торент

Състезанието от Пловдив

Харно си го качил там но , нещо ме отхвърля от тракера нямало пиари незнам си кво , в Линкоса да го беше качил бе батка  мисля че щеше да е доста по добре от вашия торент !

Добре утре ще го кача в дата и ще ви дам линк така явно няма да стане  :)

06.06.06
21:31

Много благодаря за филмите оба4е скороста е много слаба дарпам ги с 4 кб/с  :cry:  :cry:  :cry:  !

06.06.06
21:32

[quote author=“Riddic”]Много благодаря за филмите оба4е скороста е много слаба дарпам ги с 4 кб/с  :cry:  :cry:  :cry:  !

Абе айде да ги качите на друго място,където може да се дърпа с нормална скорост.Някой по вещ по въпроса да се намеси,че и на мене ми е интересно да гледам филмчетата.

06.06.06
21:37

Мога да предоставя акаунд във Data.bg или Bol.bg Торентите за да ги ка4ите ако нямате ъплоадерски !!! Друго незнам какво мога да направя  :?

07.06.06
02:22

[quote author=“Riddic”]Мога да предоставя акаунд във Data.bg или Bol.bg Торентите за да ги ка4ите ако нямате ъплоадерски !!! Друго незнам какво мога да направя  :?

Утре до обед ги има качени в дата бг ще пусна линкове в темата

07.06.06
14:32

Вси4ки 4акаме  :)

ST

07.06.06
15:38

[quote author=“Riddic”]Вси4ки 4акаме  :)

...... с голямо нетьрпение  :wink:

07.06.06
23:22

Сори че забавих качването но имах мн работа
състезанието от Пловдив

Ето и от USA

наслаждавайте са :)

08.06.06
00:21

То тва не е никакво забавяне - браво и мерси много за предоставените материали :lol: !

08.06.06
13:56

Само дето няма никакъв сийд и вси4ки са на 0.00%  :?  :(  :cry:

08.06.06
15:13

[quote author=“Riddic”]Само дето няма никакъв сийд и вси4ки са на 0.00%  :?  :(  :cry:

Да аиде ве  пуснете СИИИД !!!

09.06.06
13:04

При вас тръгнаха ли филмите?  :?

SP

09.06.06
13:08

[quote author=“x_3_mar”]При вас тръгнаха ли филмите?  :?

K-Lite.Mega.Codec.Pack.1.51 - това си свали или по-нова версия на мега кодека. Всичко тръгва. :wink:

09.06.06
13:25

Ицата е велик , с тая брада ми прилича на Бесния върколак - Крис Беноа . Адски много искам да гледам тези състезания обаче не тръгват да се свалят - компа е постоянно включен от момента в който си ги пуснал но си стои на 0.0% - както и всички останали пиъри . Давай да измисляме нещо ако ти трябва акаунт да ги качиш в датата аз съм готов да ти дам моя - няма нищо качено . Ако можем по някъкъв друг наичн да помагаме казвай - филмчетата си заслужават и не е хубаво да се погубят.

09.06.06
16:18

[quote author=“4XL”]Ицата е велик , с тая брада ми прилича на Бесния върколак - Крис Беноа . Адски много искам да гледам тези състезания обаче не тръгват да се свалят - компа е постоянно включен от момента в който си ги пуснал но си стои на 0.0% - както и всички останали пиъри . Давай да измисляме нещо ако ти трябва акаунт да ги качиш в датата аз съм готов да ти дам моя - няма нищо качено . Ако можем по някъкъв друг наичн да помагаме казвай - филмчетата си заслужават и не е хубаво да се погубят.

И аз съм на същото мнение , може и да ги дадеш на някой приател от Велико Търново да ги ка4и той ако е с по бърза връзка  :idea:

09.06.06
23:06

Примерно ако можете да ми кажете как мога да ги кача на фтпто на дата или на бол бг няма проблем явно с торента няма да стане.
А btw начи на 16 или 17ти юни е последното състезнание от турнира на Момчил Милев в Обзор ако някой ша ходи да пише може да се засечем  :)

09.06.06
23:09

Слагаш си едно “smart ftp” или друг фтп клиент, взимаш акаунта на някой си (може и моя - ЛС) и уплоудваш файловете :lol: !

10.06.06
04:06

[quote author=“valksadar”]Примерно ако можете да ми кажете как мога да ги кача на фтпто на дата или на бол бг няма проблем явно с торента няма да стане.
А btw начи на 16 или 17ти юни е последното състезнание от турнира на Момчил Милев в Обзор ако някой ша ходи да пише може да се засечем  :)

Ако имаш скайп може да ми пишеш и ще ти дам акаунда ми в дата с 4ГБ свободно място  :wink:  :

subzerounmasked

10.06.06
18:17

[quote author=“Riddic”][quote author=“valksadar”]Примерно ако можете да ми кажете как мога да ги кача на фтпто на дата или на бол бг няма проблем явно с торента няма да стане.

Ако имаш скайп може да ми пишеш и ще ти дам акаунда ми в дата с 4ГБ свободно място  :wink:  :

subzerounmasked

да имам skype който иска може да ми пише coleman_89 ако ми помогнете да ви ги кача да ги гледате Ицо ми каза че ще ми даде и Европейското на диск и мога да ви го кача и него на някой фтп

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1