05.06.06
00:57
Здравейте искам да ви представя някой снимки на Христомир Христов който съм ги снимал лично с телефона си. Снимките са правени преди състезанието в Пловдив където Ицо стана 2ри. Е въпреки че излезе доста мазен Ицо се представи добре :) .
1
2
3
4
5
6
7
Така това бяха снимките.Също искам да питам къде мога да кача 2 материала кадето ги няма никаде.Първия е състезанието от Пловдид на двд лично дадено ми от Ицо и втория материал е по ценен той е състезанието от USA къде Ицо участва за Мистър Олимпиа.Просто кажете каде мога да кача тия 2 материала за да ги изгледате :)
[quote author=“Nazgul”]миии в датата може-дават ти достатъчно място
Ми може там на торента да ги кача :) Да гледате кво се казва изрод :)
[quote author=“valksadar”][quote author=“Nazgul”]миии в датата може-дават ти достатъчно мястоМи може там на торента да ги кача :) Да гледате кво се казва изрод :)
Като чи качиш кажи или пусни линк направо , много ше ми е интересно да видя Ицо !
[quote author=“Kang”][quote author=“valksadar”][quote author=“Nazgul”]миии в датата може-дават ти достатъчно мястоМи може там на торента да ги кача :) Да гледате кво се казва изрод :)
Като чи качиш кажи или пусни линк направо , много ше ми е интересно да видя Ицо !
ся нямам много време но ще дам линк естествено :wink:
Това DVD да не е което Нутрим го снимаха.
Аз чух някъде че Нутрим заснели цялото състезание оо Пловдив.
Айде качвай ги някъде.
Ами не ми са занимаваше много и го качих на нашия торент
Състезанието от Пловдив
Квалификацията за Мистър Олимпия 2005Сори че там сам ги качил :(
[quote author=“valksadar”]Ами не ми са занимаваше много и го качих на нашия торент
Състезанието от Пловдив
Харно си го качил там но , нещо ме отхвърля от тракера нямало пиари незнам си кво , в Линкоса да го беше качил бе батка мисля че щеше да е доста по добре от вашия торент !
[quote author=“Kang”][quote author=“valksadar”]Ами не ми са занимаваше много и го качих на нашия торент
Състезанието от Пловдив
Харно си го качил там но , нещо ме отхвърля от тракера нямало пиари незнам си кво , в Линкоса да го беше качил бе батка мисля че щеше да е доста по добре от вашия торент !
Добре утре ще го кача в дата и ще ви дам линк така явно няма да стане :)
Много благодаря за филмите оба4е скороста е много слаба дарпам ги с 4 кб/с :cry: :cry: :cry: !
06.06.06
21:32
[quote author=“Riddic”]Много благодаря за филмите оба4е скороста е много слаба дарпам ги с 4 кб/с :cry: :cry: :cry: !
Абе айде да ги качите на друго място,където може да се дърпа с нормална скорост.Някой по вещ по въпроса да се намеси,че и на мене ми е интересно да гледам филмчетата.
Мога да предоставя акаунд във Data.bg или Bol.bg Торентите за да ги ка4ите ако нямате ъплоадерски !!! Друго незнам какво мога да направя :?
[quote author=“Riddic”]Мога да предоставя акаунд във Data.bg или Bol.bg Торентите за да ги ка4ите ако нямате ъплоадерски !!! Друго незнам какво мога да направя :?
Утре до обед ги има качени в дата бг ще пусна линкове в темата
07.06.06
15:38
[quote author=“Riddic”]Вси4ки 4акаме :)
...... с голямо нетьрпение :wink:
Сори че забавих качването но имах мн работа
състезанието от Пловдив
наслаждавайте са :)
То тва не е никакво забавяне - браво и мерси много за предоставените материали :lol: !
[quote author=“Riddic”]Само дето няма никакъв сийд и вси4ки са на 0.00% :? :( :cry:
Да аиде ве пуснете СИИИД !!!
09.06.06
13:08
[quote author=“x_3_mar”]При вас тръгнаха ли филмите? :?
K-Lite.Mega.Codec.Pack.1.51 - това си свали или по-нова версия на мега кодека. Всичко тръгва. :wink:
Ицата е велик , с тая брада ми прилича на Бесния върколак - Крис Беноа . Адски много искам да гледам тези състезания обаче не тръгват да се свалят - компа е постоянно включен от момента в който си ги пуснал но си стои на 0.0% - както и всички останали пиъри . Давай да измисляме нещо ако ти трябва акаунт да ги качиш в датата аз съм готов да ти дам моя - няма нищо качено . Ако можем по някъкъв друг наичн да помагаме казвай - филмчетата си заслужават и не е хубаво да се погубят.
И аз съм на същото мнение , може и да ги дадеш на някой приател от Велико Търново да ги ка4и той ако е с по бърза връзка :idea:
Примерно ако можете да ми кажете как мога да ги кача на фтпто на дата или на бол бг няма проблем явно с торента няма да стане.
А btw начи на 16 или 17ти юни е последното състезнание от турнира на Момчил Милев в Обзор ако някой ша ходи да пише може да се засечем :)
Слагаш си едно “smart ftp” или друг фтп клиент, взимаш акаунта на някой си (може и моя - ЛС) и уплоудваш файловете :lol: !
[quote author=“valksadar”]Примерно ако можете да ми кажете как мога да ги кача на фтпто на дата или на бол бг няма проблем явно с торента няма да стане.
А btw начи на 16 или 17ти юни е последното състезнание от турнира на Момчил Милев в Обзор ако някой ша ходи да пише може да се засечем :)
Ако имаш скайп може да ми пишеш и ще ти дам акаунда ми в дата с 4ГБ свободно място :wink: :
subzerounmasked
[quote author=“Riddic”][quote author=“valksadar”]Примерно ако можете да ми кажете как мога да ги кача на фтпто на дата или на бол бг няма проблем явно с торента няма да стане.
Ако имаш скайп може да ми пишеш и ще ти дам акаунда ми в дата с 4ГБ свободно място :wink: :
subzerounmasked
да имам skype който иска може да ми пише coleman_89 ако ми помогнете да ви ги кача да ги гледате Ицо ми каза че ще ми даде и Европейското на диск и мога да ви го кача и него на някой фтп