17.05.06
21:03
Търся накакъв Американски Креатин които е на хапове и струва 188 лева (180 хапа) ако някой може да ме упъти къде да го намеря във Варна ще съм му задължен !
09.06.06
13:46
150 капсули по 750 мг. са ти 36 лева. GENESIS американски са.
магазин ... Николай Калчев - магазин “Жълто”
[quote author=“bgtrener”]150 капсули по 750 мг. са ти 36 лева. GENESIS американски са.
И каке този продукт сполучлив ли е?
[quote author=“Epoc”][quote author=“bgtrener”]150 капсули по 750 мг. са ти 36 лева. GENESIS американски са.
И каке този продукт сполучлив ли е?Не знам дали е сполучлив, но излиза супер не на далавера: 112,5гр за 36 лв. Няма смисъл от тези капсули, защото доколкото знам се усвояват и по-бавно от креатина на прах, заради обвивката.
Но ако си решил че ще вземаш капсули бях видял на ОН в магазина на П&Б, който се намира малко над Спортна зала.
12.06.06
11:38
[quote author=“Buzinho”][quote author=“Epoc”][quote author=“bgtrener”]150 капсули по 750 мг. са ти 36 лева. GENESIS американски са.
И каке този продукт сполучлив ли е?Не знам дали е сполучлив, но излиза супер не на далавера: 112,5гр за 36 лв. Няма смисъл от тези капсули, защото доколкото знам се усвояват и по-бавно от креатина на прах, заради обвивката.
Но ако си решил че ще вземаш капсули бях видял на ОН в магазина на П&Б, който се намира малко над Спортна зала.
Малко корекция!
продукта е добър. а цената е такава защото е на капсули. а те са желатинови и се разтварят толкова бързо ,че не можеш да си представиш. ако ти са потни ръцете ,започва да се топи още докато до държиш! а как ти се струва115 лв за кило, или 48 лв за 300гр ?
Е стига де откъде ги изкара пък тези цени (е ако е от “Жълто” разбирам). Виж малко по реални: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&highlight=
300гр на ОН е 36лв, а има и доста по евтини марки.
12.06.06
12:33
Е стига де откъде ги изкара пък тези цени (е ако е от “Жълто” разбирам). Виж малко по реални: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607&highlight=
300гр на ОН е 36лв, а има и доста по евтини марки.
ако си говорим за ефтиния и качество, са две много различни неща!
веидер кило за 74 лв
про лаб кило за 95
аз друго не бих препоръчал!
Да наистина на Пролаб може би е най-добрия креатин (поне по чуждите форуми съм забелязал че е най-често споменаван), но мисля че и този на Сайтек 500гр за 50лв (Ultrapure) също е добър и на сносна цена, а също и тези на ОН (Creapure) и Ultimate Nutrition (Creapure).
12.06.06
16:06
GNC те също са американски незнам дали сте ги чували.
250 гр 20 лв