Пак тоя корем..Sorry

BA

29.05.06
22:46

Значи извинявам се за темата може да има такава тема но се убих да търся ма не намерих точно това което ми трябва  значи тренирал сам може би 1 година но сам спирал за около 3 месеца и са пак почнах да хода на фитнес но искам да сваля корема;( не е много голям но няма плочки ;( та както и да е разбрах че става с кардио което ще правя от утре (няма как просто:Р) и диета та въпроса ми е за диетата разбрах че треа да не ям бял хляб и да го заместа с черен или нещо подобно и да не ям сладко да но ще може ли да ми дадете някаква диета например която да спазвам тренирам три пъти в седмицата зимам протеини за покачване на маса..искам да не губя от мусколната си маса а само от мазнините на корема та ако може да ми каже нещо такова :Сутрин 6 часа еди кво си после след 2 часа еди кво си и така ...Пак повтарям не ме упреквайте ако има такава тема просто търсих около 1 час но не намерих точно това на 16 години сам 1.70 висок 60 килограма искам да качвам мусколна маса но да изгарям мазнините на корема ;) а да щях да забраа права и коремни тези които  са описани в повечето теми незнам имена ;) 3x20 от сичките а те са 3 :)

[quote author=“Bachev”]Значи извинявам се за темата може да има такава тема но се убих да търся ма не намерих точно това което ми трябва  значи тренирал сам може би 1 година но сам спирал за около 3 месеца и са пак почнах да хода на фитнес но искам да сваля корема;( не е много голям но няма плочки ;( та както и да е разбрах че става с кардио което ще правя от утре (няма как просто:Р) и диета та въпроса ми е за диетата разбрах че треа да не ям бял хляб и да го заместа с черен или нещо подобно и да не ям сладко да но ще може ли да ми дадете някаква диета например която да спазвам тренирам три пъти в седмицата зимам протеини за покачване на маса..искам да не губя от мусколната си маса а само от мазнините на корема та ако може да ми каже нещо такова :Сутрин 6 часа еди кво си после след 2 часа еди кво си и така ...Пак повтарям не ме упреквайте ако има такава тема просто търсих около 1 час но не намерих точно това на 16 години сам 1.70 висок 60 килограма искам да качвам мусколна маса но да изгарям мазнините на корема ;) а да щях да забраа права и коремни тези които  са описани в повечето теми незнам имена ;) 3x20 от сичките а те са 3 :)

ами трудна работа е да се прави релеф и мускулна маса едновремено. единственото, спасение е кардиото сутрин рано на гладно, не повече от 20-30 минути и пулс около 130. и коремни преси след тренирова.
другото е хранителен режим. никакви бързи въглехидрати, намали солта, пий много вода, много белтък и това е според мен.

09.06.06
14:29

а защо пулс 130,понеже на мен понякога ми е стигал доста повече :roll:
и другото,защо всички казват максимум 20-30 минути,това в доста теми съм го срещал,но никоъде не видях някой да обяснява защо.Понеже понякога съм карал колело и по 1 час интензивно просто имах много енергия и исках да си я изразходвам цялата.

130 е оптимален, по високия не прави по висок разхода. а по ниския не гори достатъчно.

20-30 мин, за да не испаднеш в катаболна фаза и да започнеш да харчиш мускулен белтък.

09.06.06
16:39

а по-няколко пъти на ден по 30 минути ?

09.06.06
17:36

[quote author=“bgtrener”]130 е оптимален, по високия не прави по висок разхода. а по ниския не гори достатъчно.

Пулсът зависи от годините на човек, тъи че няма универсална рецепта за всички. 130 може да е оптимален за 20 годишен човек ама за 50…... :roll:

10.06.06
20:19

Преди време и аз имах този проглем.Реших го много бързо .Сутрин като ставам испивам една чаша топла вода.Сега имам стегнат и релефен корем.

10.06.06
20:24

това с топлата вода е ОК но не е това което ти оправя корема  :wink:

[quote author=“angeleyes”]Преди време и аз имах този проглем.Реших го много бързо .Сутрин като ставам испивам една чаша топла вода.Сега имам стегнат и релефен корем.

от коя вода пиеш?
бутилирай и продавай!
:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1