09.06.06
15:13
здравейте , аз съм нов във форума и ви поздравявам за хубавите теми и експертни мнения . искам обаче да ви задам един въпрос .
претърпях катастрофа преди няколко месеца една кола ме блъсна както си ходих на тротоара и ми се наложи известно време да полежа в болница . и оттам започна качването на излишни килограми .
от скоро се захванах с щанги и постигнах добри резултати , но имам нужда от добака която да изгражда тия мускули и същевременно да ги визстановява максимално бързо защото тренирам двуразово всяка мускулна група на седмица .
та добавката ultra whey pro на ultimate nutrition заслужава ли си парите или за тия пари има нещо по-качествено ?
смятам да си взема тази , която е 6.6лб/3кг/ за 138лв ......
дайте някакво мнение да знам дали си използвам парите пълноценно :D
п.с. благодаря предварително на всички .
09.06.06
19:13
Абе я си вземи за 95лв Champion Nutrition 5lb,защо да даваш близо 40лв повече за 700гр,а за 40лв не си вземеш и един креатин.
10.06.06
00:33
Micro-filtered and ion-exchange whey protein concentrate and isolate, whey peptides, glycine, natural and artificial flavoring, acesulfame-potassium. това пише като съставки !
не знам много много не разбирам ама този ultra whey pro не излиза толково много по-скъпо но там пише non io-exchange whey protein и няма concentrate а само isolete и също whey hydrolisates .... до колкото съм чел най-добрите са whey hydrolisates . малко съм резервиран към тиа whay concentrate !
10.06.06
14:24
[quote author=“batspirooo”]Micro-filtered and ion-exchange whey protein concentrate and isolate, whey peptides, glycine, natural and artificial flavoring, acesulfame-potassium. това пише като съставки !
не знам много много не разбирам ама този ultra whey pro не излиза толково много по-скъпо но там пише non io-exchange whey protein и няма concentrate а само isolete и също whey hydrolisates .... до колкото съм чел най-добрите са whey hydrolisates . малко съм резервиран към тиа whay concentrate !
Този протеин на Ultimate не е само изолат,повярвай ми.И няма чак толкова голямо значение какъв вид е протеина,важното е да е качествен(не бг).Няма да усетиш кой знае каква разлика ако взимаш конценрат или смесен.За изолата не говоря,но единствения чист изолат на пазара(ако не се лъжа)е Iso Whey на Universal,но виж му цената 908гр -98.80лв. :wink: .Така,че вземи си CN и после говори дали си доволен или не,но не очаквай чудеса,това е просто един протеин.
10.06.06
17:02
да така и реших в понеделник ще го взема да го опитам наистина няма да има особена разлика между двата протеина при положение , че не е кой знае какво количество :) а по колко дози се зимат от този чн ? преди и след трен по една ли ?
10.06.06
20:22
[quote author=“batspirooo”]да така и реших в понеделник ще го взема да го опитам наистина няма да има особена разлика между двата протеина при положение , че не е кой знае какво количество :) а по колко дози се зимат от този чн ? преди и след трен по една ли ?
Аз пия по 3в трен и 2в нетр,едната винаги ми е преди лягане.А вместо преди трен можеш 1,30мин след закуската.А в нетр ден,или след закуската или,като следобедна закуска.
10.06.06
21:40
ами добре , но преди лягане не е ли по-добре млечно-яйчен да се пие ?
10.06.06
22:49
[quote author=“batspirooo”]ами добре , но преди лягане не е ли по-добре млечно-яйчен да се пие ?
По добре е,но и whey-a,като е с мляко също е доста добре.
11.06.06
00:14
ок мерси много за съветите
ае със здраве :)