Тялото ми на снимката не е нищо особено - стига да имах достатъчно воля, амбиция и упоритост, можеше и много по-добре да е :cry: !
Там съм с неповече от 44 ръка и 120 гръдна обиколка - това е долу-горе нищо! Ама все пак за краткото време, което отделих за подготовката тогава - няма как да не съм доволен!
Ако започна да тренирам пак, ще си направя снимки преди и след, за да покажа какво може да се постигне и без стероиди, без добра генетика, за кратко време, но с много упоритост!
11.06.06
13:40
Ха,ти имаш генетика та летиш :)
11.06.06
17:47
Нещо за моята ръка няма л ида кажете?
ПП:На 14 съм. :?
11.06.06
21:08
Според мене е добре за на 14 годишен имаш много добро рамо нещо корема малко мазничък ми се струва ;)
11.06.06
21:37
Аха.
А за корема все пак и трупам маса сега.Просто в случая не е стегнат. :wink:
На кво да наблеган на гърди сигурно. :lol:
11.06.06
21:39
Единприятел на вьпроса ми ” на какво да наблегна ” ми каза ” наблядай на всичко ”
:)
11.06.06
21:43
Коко,наистина си постиглан доста добра форма,човече,браво!Нз какви са ти целите,но моето скромно и лично мнение е да продължаваш в същия дух и да качиш още малко маса и ще изглеждаш просто перфектно:)Имаш добре генетика според мен:)
Наско-за 14 години нз просто си перфектен(ест трябва още дсота маса ама ти си знаеш де:)”бързата работа срам за майстора”:)Малко трябва да се разшириш в раменете ми се струва..грубчета и така:)По-здрави
11.06.06
21:46
[quote author=“Relaxa”]Коко,наистина си постиглан доста добра форма,човече,браво!Нз какви са ти целите,но моето скромно и лично мнение е да продължаваш в същия дух и да качиш още малко маса и ще изглеждаш просто перфектно:)Имаш добре генетика според мен:)
Наско-за 14 години нз просто си перфектен(ест трябва още дсота маса ама ти си знаеш де:)”бързата работа срам за майстора”:)Малко трябва да се разшириш в раменете ми се струва..грубчета и така:)По-здрави
Това за гърба не идва ли с годините или да правя някакви упражнения, я препоръчай.
11.06.06
21:51
[quote author=“Nask0`”][quote author=“Relaxa”]Коко,наистина си постиглан доста добра форма,човече,браво!Нз какви са ти целите,но моето скромно и лично мнение е да продължаваш в същия дух и да качиш още малко маса и ще изглеждаш просто перфектно:)Имаш добре генетика според мен:)
Това за гърба не идва ли с годините или да правя някакви упражнения, я препоръчай.
Ами може да разгледаш има няколко теми като тази http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15361&highlight=%F0%E0%E7%F8%E8%F0%FF%E2%E0%ED%E5
Има доста дискусии,може да ти помогнат.Но според мен прави набирания с широк хват(според моето скромно мнение:)
relaxa wolf_
Благодаря.
Какви цели ли? Еммм вече фитнеса ми е хоби,нямам някака цел. Може би поддържам само формата.
12.06.06
01:25
[quote author=“KoKo_8910”]relaxa wolf_
Благодаря.
Какви цели ли? Еммм вече фитнеса ми е хоби,нямам някака цел. Може би поддържам само формата.
ае гърдите не са ти подсечени добре!Смисъл сттоят повече като с гинекомастия от колкот нормални!Гърба ти бива макар че според мене не е толкоз широк,по скоро ти е много тясна талията!Раката ти незнам колко е но може и доста поиче!Ами тва е от мене!И все пак много добре!На колко си?
13.06.06
23:39
Коко имаш невероятен гръб батка и искрено ти завиждам за него.Браво и успех за напред.
14.06.06
02:38
Br1ng3r - имаш напредък - браво. Ама гурдите ти куцат. :wink:
14.06.06
09:13
Kao браво много добре - постарал си се. Пусни обаче една снимка как изглеждаш цялостно.
Нарочно не си пуснах цялостна снимка... имам още малко да доизчистя и тогава... да оформя плочките както се казва... пък и този апарат нещо не прави добре снимките... по-натам ще направя по-добра сесия... искам и малко тен да хвана че съм адски бял, но по натам сега няма време ;)
P.S. Добавих снимки и на гърба, макар да го считам за най-слабата ми муск. група...
14.06.06
15:38
Као много добро тяло особенно като за фен и любител ( не състезател) на този спорт.Добра сепарация забелязвам чудесен релеф особенно в горната част на тялото което е много добре понеже всички знаем, че е трудно да се поддържа мускулесто и релефно тяло.За мен така трябва да изглеждат всички инструктори по фитнес залите особенно тези които работят в по-реномираните такива.
као, оценявам труда ти , но според мен има още нужда за релеф, особено покрай трицепса, рамото, за останалата част от незнам защото не се вижда- но евала, поздравления :)
14.06.06
16:24
А за мене нещо коментарче.Нещо се заблуждавам че съм напрайл “толкова” за 2 месеца я мижте вие и кажете по добре
[quote author=“zixs”]као, оценявам труда ти , но според мен има още нужда за релеф, особено покрай трицепса, рамото, за останалата част от незнам защото не се вижда- но евала, поздравления :)
:shock: :shock: :shock:
за не състезател повече релеф и сепарация, особено на трицепса незнам накъде..
Као постигнал си харомонично и добре развито тяло, евала!
14.06.06
17:35
Аз да ви кажа че дори и на снимкате да намирате някви кусори,на живо сичко изглежда супер...и релеф и маса си има и сичко,обаче W-образния му прасец най ме кефи :D ,абе като цяло си е много симетричен,само не знам защо не си снима гърба,сигурно се срамува :P ,въпреки че му е много здрав
[quote author=“InDaHEad”]Аз да ви кажа че дори и на снимкате да намирате някви кусори,на живо сичко изглежда супер...и релеф и маса си има и сичко,обаче W-образния му прасец най ме кефи :D ,абе като цяло си е много симетричен,само не знам защо не си снима гърба,сигурно се срамува :P ,въпреки че му е много здрав
Снимал го е що? На втората страница е...
Браво Као, в много добра форма си. И релефа е добър, и симетрията, и масата.
Прасците нещо не ми харесват, прекалено е къс мускула-вероятно в резултат на малко повторения и много килограми.
Сравнявам ги с моите, които са доста издължени (в резултат на плуването) и ми харесват много :)
Но всяко тяло се развива различно, зависи и от вида на тренировката и тн :)
[quote author=“zixs”]Прасците нещо не ми харесват, прекалено е къс мускула-вероятно в резултат на малко повторения и много килограми.
Сравнявам ги с моите, които са доста издължени (в резултат на плуването) и ми харесват много :)
хахахаха хахахаха
човек трудно може да си смени структурата на мускулите и мястото от където започват, пък било то и с плуване :wink:
а иначе може и да е нормално всеки да харесва себе си и нещо по- различно да го смята за странно и не добро.. незнам..
btw: половината БГ културисти мечтаят за такъв пръсец..
[quote author=“zixs”]Прасците нещо не ми харесват, прекалено е къс мускула-вероятно в резултат на малко повторения и много килограми.
Не знам човек - специално трицепса ми е доста релефен, не знам може на снимките да не изглежда така но няма никакви мазнини по-него...
Пък за прасеца - той ми е най-силна мускулна група - а и никога не съм го тренирал с големи тежести - основно спринтове и повдигания на 1 крак... аз крака мн рядко тренирам - 1 път на няколко месеца, но играя футбол редовно (бивш) футболист съм и затова прасеца ми е високо, но аз така го харесвам и искам :) Иначе да поясня че стероиди не съм употребявал никога... само хранителни добавки, макар и на скъпи марки... всеки месец пия средно по 2-3 кила Оптимум 100% Уей + здраво хранене :)
Благодаря на всички за коментарите, наистина ми коства лишения постигането на това, но се свиква с времето :)
KoKo_8910 написа:
relaxa wolf_
Благодаря.
ае гърдите не са ти подсечени добре!Смисъл сттоят повече като с гинекомастия от колкот нормални!Гърба ти бива макар че според мене не е толкоз широк,по скоро ти е много тясна талията!Раката ти незнам колко е но може и доста поиче!Ами тва е от мене!И все пак много добре!На колко си?
Прав си долната част на гърдите ми куца, доста и то.Според мен талията си е нормална и си харесвам гърба.Ръката ми е 37см студена и 39 нацепена, но повече не искам, пък и като гледам не мога. Още не съм навършил 17.
18.06.06
16:23
kao, ми гърди мъжки пълни с въшки щто няма на снимките? :D
Щото още не съм извадил пресата както трябва и не искам да се показвам с мазнини по корема :) притеснителен съм... пък и има момичета във форума... макар че не видях нито едно дамско мнение във темата с коментари към снимките :)
18.06.06
21:40
[quote author=“Bo$$alini”]http://s52.photobucket.com/albums/g9/mob_boss_2006/?action=view¤t=bii.jpg
http://s52.photobucket.com/albums/g9/mob_boss_2006/?action=view¤t=ghjp.jpg
Ето две снимки от мене на тях съм малък , но за сметка на това мазен :lol: :lol:
Така е като не съм тренирал от 3 мес. и само на банички го карам!
На 2рата снимка в далечината са вижда един изклиучително надарен буилдър може би кандидат за мистър Олимпия,с зашеметяваша преса!
иначе на Боссалини наи ми хареса раката му другото не е кое знае какво!
18.06.06
22:11
Добре бе Босалини,харесва ми силуета ти!
18.06.06
22:57
босалини мн готино горно тяло ама кракта напро като ги видях ...
лоша работа :)
19.06.06
00:43
Као сам го виждал и на живо и просто нямам думи
перфектно съчетание на мускули и релеф,симетрията е превъзходна
абе тяло-мечта с една дума
19.06.06
02:42
да, добре развито тяло.
Браво, Као