Суроватъчна извара?!?

®N

06.06.06
20:55

Искам да попитам, това не е вярно, нали? Защото като го видях и направо се стъписах
http://www.daotslabnemzaedno.com/Content.php?PageID=217&lang=1&wsID=11
А и също така да питам, коя според вас е най- добрата извара. Аз лично за сега ползвам на Маджаров.

06.06.06
21:34

обърка ли са се как ще е 4гр белтъчини и 13гр въглехидрати :lol:

И аз нея си вземам като ходя до Билла и си я смесвам с тази от магазина до нас - насипна и полу или пълно маслена и като се смесят става екстра. Даже мисля като я смесвам следващия път да и сложа и подправки за да стане по вкусно.

LQ

06.06.06
21:43

Аз употребявам тази на “Млечен път” и много ми допада :)

DU

07.06.06
13:59

Жоси му е майката

DI

11.06.06
21:50

[quote author=“lqlqlqlq”]Аз употребявам тази на “Млечен път” и много ми допада :)

извинявам се за офтопика, обаче ми е много смешен терминът “употребявам извара”

RE

11.06.06
21:54

Аз от БИЛЛА си взимам една извара нз на коя марка е обаше пише с големи букви”СУРОВАТЪЧНА ИЗВАРА”.Има добър вкус(що годе ест не като тази Дядо-Либен която спроед мен е отвратителна).

11.06.06
22:56

тая от БИЛЛА е готина на Маджаров е. за шейкове е супер - суха, обезмаслена супер. За хапване малко присяда :( но аз я меша с една от магазина до нас (мисля че е пълномаслена) и става добре.

[quote author=”Миркони”]тая от БИЛЛА е готина на Маджаров е. за шейкове е супер - суха, обезмаслена супер. За хапване малко присяда :( но аз я меша с една от магазина до нас (мисля че е пълномаслена) и става добре.

абе извара!
гадна, хубава- белтък!
стискаш очи и ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1