06.06.06
20:55
Искам да попитам, това не е вярно, нали? Защото като го видях и направо се стъписах
http://www.daotslabnemzaedno.com/Content.php?PageID=217&lang=1&wsID=11
А и също така да питам, коя според вас е най- добрата извара. Аз лично за сега ползвам на Маджаров.
обърка ли са се как ще е 4гр белтъчини и 13гр въглехидрати :lol:
И аз нея си вземам като ходя до Билла и си я смесвам с тази от магазина до нас - насипна и полу или пълно маслена и като се смесят става екстра. Даже мисля като я смесвам следващия път да и сложа и подправки за да стане по вкусно.
06.06.06
21:43
#2
Аз употребявам тази на “Млечен път” и много ми допада :)
07.06.06
13:59
#3
Жоси му е майката
11.06.06
21:50
#4
извинявам се за офтопика, обаче ми е много смешен терминът “употребявам извара”
11.06.06
21:54
#5
Аз от БИЛЛА си взимам една извара нз на коя марка е обаше пише с големи букви”СУРОВАТЪЧНА ИЗВАРА”.Има добър вкус(що годе ест не като тази Дядо-Либен която спроед мен е отвратителна).
тая от БИЛЛА е готина на Маджаров е. за шейкове е супер - суха, обезмаслена супер. За хапване малко присяда :( но аз я меша с една от магазина до нас (мисля че е пълномаслена) и става добре.
12.06.06
19:02
#7
абе извара!
гадна, хубава- белтък!
стискаш очи и ...