11.06.06
22:04
момчета искам да ви попитам сега пия креатин какво ще стане ако изпия 2-3 бири ???? принципно не пия често наи много 1-2 пати в месеца, така за отпускане.
та моля кажете си мнението за бирата и креатина ????
пс. пък нали и двете са аминокиселини :))))
11.06.06
22:11
Ми нз да има някакви проблеми освен че бирата не се препоръчва много защото все пак е газирана и разширява стомаха,но 1-2 сега все пак сме хора;)Само за кафето знам че не трябва да се смесват защото се губи ефекта(вмисъл 1 преди или след креатина май не трябваше да се пие нз точно:)По-здрави
С тая комбинация постигнах растеж преди 4 месеца някъде,обаче аз добавях и уиски и ракия.
11.06.06
22:21
[quote author=“Size”]С тая комбинация постигнах растеж преди 4 месеца някъде,обаче аз добавях и уиски и ракия.
Май забрави да добавиш за какъв растеж става въпрос:)За мазнинките на корема ли говориш??:)
е аз питам само за бира , без уиски и ракия :)))
и Size тва честно ли го казваш ??
[quote author=“Sasser”]момчета искам да ви попитам сега пия креатин какво ще стане ако изпия 2-3 бири ???? принципно не пия често наи много 1-2 пати в месеца, така за отпускане.
:lol: пий го със сол :lol:
12.06.06
00:49
[quote author=“Sasser”]момчета искам да ви попитам сега пия креатин какво ще стане ако изпия 2-3 бири ???? принципно не пия често наи много 1-2 пати в месеца, така за отпускане.
Нищо няма да стане.Най-много да се напиеш, ако си слаб пияч.
Даже , ако е няколко пъти в месеца ще прочистиш малкко бъбреците.Полезно е. :wink:
е тука в троянско не се славим да сме слаби пиячи :)))
значи до колкото разбирам няма да се прецака действието на креатина :)
12.06.06
01:05
[quote author=“Sasser”]е тука в троянско не се славим да сме слаби пиячи :)))
значи до колкото разбирам няма да се прецака действието на креатина :)
Нямаш проблем , действието на креатина се прецаква ако го пиеш с кафе, топли напитки и ако не пиеш веднага дозата .
[quote author=“Sasser”]е аз питам само за бира , без уиски и ракия :)))
Да,сериозно е,ако пиеш само уикенда и не прекалено много,пак ще видиш добър ефект от креатина.Аз досега не съм го пил в период без алкохол.
[quote author=“Size”][quote author=“Sasser”]е аз питам само за бира , без уиски и ракия :)))
Сигурно става няква комбинация между ракията, уискито и креатина :roll: и затова си качил, я кажи дозите и аз да пробвам.