креатин и бира ????

11.06.06
22:04

момчета искам да ви попитам сега пия креатин какво ще стане ако изпия 2-3 бири ???? принципно не пия често наи много 1-2 пати в месеца, така за отпускане.

та моля кажете си мнението за бирата и креатина ????
пс. пък нали и двете са аминокиселини :))))

RE

11.06.06
22:11

Ми нз да има някакви проблеми освен че бирата не се препоръчва много защото все пак е газирана и разширява стомаха,но 1-2 сега все пак сме хора;)Само за кафето знам че не трябва да се смесват защото се губи ефекта(вмисъл 1 преди или след креатина май не трябваше да се пие нз точно:)По-здрави

11.06.06
22:20

С тая комбинация постигнах растеж преди 4 месеца някъде,обаче аз добавях и уиски и ракия.

RE

11.06.06
22:21

[quote author=“Size”]С тая комбинация постигнах растеж преди 4 месеца някъде,обаче аз добавях и уиски и ракия.

Май забрави да добавиш за какъв растеж става въпрос:)За мазнинките на корема ли говориш??:)

11.06.06
22:22

е аз питам само за бира , без уиски и ракия :)))
и Size тва честно ли го казваш ??

12.06.06
00:36

[quote author=“Sasser”]момчета искам да ви попитам сега пия креатин какво ще стане ако изпия 2-3 бири ???? принципно не пия често наи много 1-2 пати в месеца, така за отпускане.

:lol: пий го със сол :lol:

RE

12.06.06
00:49

[quote author=“Sasser”]момчета искам да ви попитам сега пия креатин какво ще стане ако изпия 2-3 бири ???? принципно не пия често наи много 1-2 пати в месеца, така за отпускане.

Нищо няма да стане.Най-много да се напиеш, ако си слаб пияч.
Даже , ако е няколко пъти в месеца ще прочистиш малкко бъбреците.Полезно е. :wink:

12.06.06
00:53

е тука в троянско не се славим да сме слаби пиячи :)))
значи до колкото разбирам няма да се прецака действието на креатина :)

RE

12.06.06
01:05

[quote author=“Sasser”]е тука в троянско не се славим да сме слаби пиячи :)))
значи до колкото разбирам няма да се прецака действието на креатина :)

Нямаш проблем , действието на креатина се прецаква ако го пиеш с кафе, топли напитки и ако не пиеш веднага дозата .

12.06.06
18:21

[quote author=“Sasser”]е аз питам само за бира , без уиски и ракия :)))

Да,сериозно е,ако пиеш само уикенда и не прекалено много,пак ще видиш добър ефект от креатина.Аз досега не съм го пил в период без алкохол.

14.06.06
09:08

[quote author=“Size”][quote author=“Sasser”]е аз питам само за бира , без уиски и ракия :)))

Да,сериозно е,ако пиеш само уикенда и не прекалено много,пак ще видиш добър ефект от креатина.Аз досега не съм го пил в период без алкохол.

Сигурно става няква комбинация между ракията, уискито и креатина  :roll:  и затова си качил, я кажи дозите и аз да пробвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1