12.06.06
01:43
Начинаеща съм във това и затова искам да попитам .
След като съм месила на закуска наппример белтъци с мазнини което е позволено след колко време мога да хапна друга комбинация например въглехидрати със зеленчуци .
До чувала съм че е 4 часа истина ли е :roll:
12.06.06
18:58
[quote author=“paaantera”]Начинаеща съм във това и затова искам да попитам .
След като съм месила на закуска наппример белтъци с мазнини което е позволено след колко време мога да хапна друга комбинация например въглехидрати със зеленчуци .
уау!
за кво става реч?
????
12.06.06
19:12
Доколко съм запозната 2 часа минимум трябва да има между храненията.
Какви са комбинациите при разделното хранене? За какво помага то и има ли място при НВД?
Аз преди време бая си играх с подобен режим, извода ми е, че чисто разделно на човек водещ активен живот/каквото струва ми се ти искяш да прилагащ/ е СУПЕР НЕРАЗУМНО.
:оже да се пробва човек, ама с времето просто вижда ясно, че до нищо кой знае колко добро не води. Даже може да вреди.
Доста са ми доводите, не става дума само за това, че не е изобщо практично, но нямам време да ги излагам
После се насочих към някакъв смесен модел. Кято целта ми е да не приемам повече от 2 вида източника на хран. вещ. Пример ако искам бавни въгл, не тъпча хляб катофи и ориз. Ами само 1. Като искам белтъчиним не тъпча месо, мляко и яйца. Ами само 1-то.
И най-важното, особенно ако човек иска хран, режим за отслабване, че даже и за качване не е препоръчително. НИКОГА плодове ядени разделно между 2 други хранения, дава супер кофти резултати.