30.05.06
12:40
Страшно много ме боли краста при натоварване и даже някои път и когато не се натоварвам. Тва стана по време на даскало. Тряаше да бягаме спринт и аз без да загрея трагнах да бягам и по средата на 50то метра нещо ми стана на краста от лявата страна и страшно мн ме заболя. Сега имам 1 като топче от ляво което прескача и ме боли . Мажа се с 1 лекарство “Бен Гей” се казва ама няма голям ефект предложете кво да прая щото и састезание имам другия месец а неща да ходя контузен :)
Остра болка дори без натоварване, някакво топче, което даже прескача...Едното само е достатъчен повод за притеснение, а второто - заповед да се иде на лекар!
30.05.06
17:18
а на какав лекар трябва да ида ???
30.05.06
18:18
иди при личиния си и той ще ти даде направление
[quote author=“marzipan”]Остра болка дори без натоварване, някакво топче, което даже прескача...Едното само е достатъчен повод за притеснение, а второто - заповед да се иде на лекар!
:shock: Отвсякъде...
Даже ме е страх да предположа какво може да е. Особенно това прескачащото... :shock:
Дано се оправиш.
/И забрави за карате, ако не си се сетил... :? /
12.06.06
19:09
Отиди при Д-р Михаил Илиев !
Най-добрият в всички спортни травми и контузий.
Не случайно е лекар на националният отбор по футбол.
GSM : 0898 778 842
И аз имах такъв проблем , мен първо ме болеше от ляво после от дясно.И сега всичко се оправи и съм много благодарен на Д-р Илиев.Да е жив и здрав.
Когато те боли , избягвай да стоиш изкривен ( На компютъра ) а лягай и гледай примерно TV.
Лежането му е майката.
02.08.06
15:56
И аз имам болки в кръста :cry: Даите съвет
ако кажеш от какво са ти болките може и да помогнем
07.08.06
01:17
Пичове много помощ:Днес правих МАЛКО за бедра - 3 серии разгъване;3 згъване и 3 лег преса(с малко за мен килограми-около 140-160 и ми бяха леки и попринцип мога и с над 200)
после 2-3 серии набирания без тежести и след 3-тата серия на придърпване на долен скрипец пак с малко килограми се наведох за нещо и ме заболя кръста.Направих няколко серии хиперекстензии(попринцип ми помага но сега само частично-вече ме боли само от дясно дори когато лежа не перфектно изправен на леглото)
Това беше преди 5 часа и нещо:
Давайте съвети.
07.08.06
01:29
Kambata
Спри фитнеса за 10-тина дни би трябвало да отмине. Ако не стане ходи на лекар че да не си си направил нещо по сериозно, но мсиля че е претоварване, аз когато за пръв път направих тяга и то ебз колан скочих на високи тежести защото ми се виждаха леки за вдигане. Направих една серия и нищо ми нямаше, но когато се прибрах майко мила цяла седмица ме въртеше кръста вечер неможех да спа. Щом болката е намаляла и е преминала само от едната страна би трябвало да ти мине по бързо. Не се притеснявай на секи се случва. Нужна ти е почивка.
Дано се оправиш по бързо :!:
07.08.06
01:35
Мерси,аз бях уплашен защото ме заболя без да тренирам с големи тежести.Пък и бях спрял за около месец та даже правих със смешни килограми за всеки случай ама на! :cry:
[quote author=“Kambata”]Мерси,аз бях уплашен защото ме заболя без да тренирам с големи тежести.Пък и бях спрял за около месец та даже правих със смешни килограми за всеки случай ама на! :cry:
Беше ли загрявал повече от 10 минути преди да хванеш тежестите? Нищо, че не ти е станало то първото упр. ... загрявката е важна
07.08.06
18:42
Ми попринцип честно казано не загрявам много време ама този път си загрях яко:!: