11.06.06
01:18
хора какъв е този креатин който не задърйал вода и това което качиш,после не го слваляш?първо като го чух това си помислих че момчетата от фитнеса не са разбрали нещо правилно,защото аз знам че креатина е за да задържа вода.Но после го чух и от хора които имат доста познания в добавките,дори и в твърдото.Ако некои може да ми поразкаже нещо нека го направи плс!!!
Видях онзи ден, че SNS са изкарали реклама на CEE (creatine ethyl ester).Вчера ходих да питам , но нямаше такъв и ми предложиха трикреатин малат на Сайтек.Задържал най-малко вода.Обаче предпочитам да изчакам СЕЕ.
11.06.06
13:43
За този креатин етил естер четох, че бил няколко пъти по ефективен от монохидрата и не задържа вода. Това го гледах в сайта на компанията на Дориан Йетс. Също предлагат вече малат и оротат/виждал съм на сайтек/, които не задържат вода, но не съм пробвал още.
Аз преди исках да си вземам малат ама нещо се отказах след като нямаше мн. добри отзиви. Сега искам да пробвам етил естера или кре-алкатин само дето за последния знам, че и да го има в БГ ще е доста скъп.
emzo кажи колко пари ти струва CEE като го вземеш
Ами скоро няма да е.Исам да спомена, че вчера 2 пъти звъняха на Бодибилдинг Груп и 2 пъти исках да ми пратят ценова листа на e-mail и 2 пъти ми отказаха !!! :evil:
Някой ако иска да се пробва да разбере цена.Продукта е Scitec CE Extreme. - 0700 1 70 80
И като земете такъв дето не задържа вода няма да растете!Само ше качвате сила,смеххх!
11.06.06
22:28
[quote author=“Oblivion_”]И като земете такъв дето не задържа вода няма да растете!Само ше качвате сила,смеххх!
Нз ти какво толкова растеш от тоя креатин или просто задъжаш повече вода и така изглеждаш малко по-напомпан.Ама като го спреш и изпикаеш половината файда няма:)Креатина,основанта му формула е да повишава силата:)
[quote author=“Relaxa”][quote author=“Oblivion_”]И като земете такъв дето не задържа вода няма да растете!Само ше качвате сила,смеххх!
Нз ти какво толкова растеш от тоя креатин или просто задъжаш повече вода и така изглеждаш малко по-напомпан.Ама като го спреш и изпикаеш половината файда няма:)Креатина,основанта му формула е да повишава силата:)
Да попринцип е така,ама ако нямаш нищо против аз бих искал да качвам и размер,не само сила!
11.06.06
22:42
Еми за размера има други работи коит спомагат развитието на мускулната тъкан.Но най-важнто все пак си остава храната според мен.Както казва Крика “Вълшебно хапче няма”:)
[quote author=“Oblivion_”][quote author=“Relaxa”][quote author=“Oblivion_”]И като земете такъв дето не задържа вода няма да растете!Само ше качвате сила,смеххх!
Да попринцип е така,ама ако нямаш нищо против аз бих искал да качвам и размер,не само сила!
хора всякакви...аз препочитам само сила и издръжливост...и без топва за Киокушина не ми трябва гигантска маса пък и аз съм си големичък...сега да не си пия трикреатин малата ли защото имам различни от теб виждания...
извода: продукти всякакви за хора различни :wink:
Ти маи си пил от всички, за това така говориш нали?!?
та някои пробвал ли го е тва,аз искам да го взема с цел да кача маса.Има ли ефект от него и по-голям ли е от монохидрата?
Аз говора за ефекта от монохидрата,тебе кво те грее дали съм ги пил всичките???
12.06.06
21:25
[quote author=“Oblivion_”]И като земете такъв дето не задържа вода няма да растете!Само ше качвате сила,смеххх!
Покачването на сила неминуемо помага за качването на мускулна маса в последствие. Ако пиеш креатина само заради водната задръжка купи си насипен от 5лв/100гр(демек креатининче), яж много сол о пий яко вода - ще задържаш бая и ще си много доволен. :wink:
в момента пия трикреатин малат на сайтек
доволен съм, не съм качил кила и сила но аз тренирам по методика за състезания по карате и определено ми помага във възстановяването. за човек който тренира бодибилдинг ефекта мжое да е друг
аз съм доволен но следващия път ще пробвам “ора стронг”. това е пак трикреатин, пак на сайтек но е свързан не с малатинова киселина а с оратинова ли каква беше не помня точно. казват че задържал малко вода(за разлика от малата) но силата пък била много повече отколкото монохидрата
цените на малата са 350 грама за 40 лв а на ора стронг е 25 лв за 150 гр
Аз говора за ефекта от монохидрата,тебе кво те грее дали съм ги пил всичките???
Мене ми е през оная работа кво си пил. Щях да ти обясня някои неща ама няма проблем живеи си в невежество :lol:
13.06.06
10:26
Някой няма ли да даде цени на малат и етил естера, щото кавате , че бил скъп ама под това понятие какво да се разбира?
Около два пъти е по-скъп от обикновения монохидрат.... това за малата.... етил естера и той там някъде.. може би малко по-скъп..
Около два пъти е по-скъп от обикновения монохидрат.... това за малата.... етил естера и той там някъде.. може би малко по-скъп..
Горе-долу така седят нещата. Само да добавя, че това не са съвсем реални цени защото тези продукти не се нуждаят от зареждаща фаза и съответно излиза малко по-евтино. Кре-алкалина даже е около 3 пъти по-скъп от монохидрата ама пък дневната му доза е 1-2гр.
13.06.06
17:07
[quote author=“Kyokushin-Baka”]
Аман се каза от слабоумщини.
Когато НЕ ЗНАЕШ какво да кажеш - не казвай нищо, по-добре е за всички.
[quote author=“ArenaBG.com”][quote author=“Kyokushin-Baka”]
Аман се каза от слабоумщини.
Когато НЕ ЗНАЕШ какво да кажеш - не казвай нищо, по-добре е за всички.
хаха сладур :lol:
много добре знам какво казвам поради простата причина че това за коеот пиша съм го изпробвал..когато тренирах бодибилдинг съм пил монохидрат...сега не се занимавам с културизъм а с карате и пия трикреатин малат за да не задържам вода а само да се увеличи силата и скоростта на възстановяването...и познай магията става :wink:
чети малко повечко и щеше да получиш тази информация ако си беше направил и труда да направиш дедуктивни заключения върху думите ми а не дати ги правя аз :wink:
АМАН от МАлоооУУУУмници :lol: :lol: :lol: