Малък Застои

IN

13.06.06
20:59

Значи на 16 години съм тренирам от 4 години но със малки прекъсвания от време на време.Висок съм 170 тежа 68кг.Но от месец забелязвам малък застои в бицепса сега ми е 39 и не мърда повече.Кажете нещо да пия Пил сам само 3 кофи протеин 2 гейнъра и 1 Креатин Микронизиранл

14.06.06
08:03

а защо мислиш, че щом не расте причината е в липсата на добавки и веднага се насочваш към тях?

[quote author=“m0nst3r”]а защо мислиш, че щом не расте причината е в липсата на добавки и веднага се насочваш към тях?

да бе верно! програмата каке ?

IN

14.06.06
16:29

Незнам щото са ми казвали че е нормално да има застой а не че се оплаквам толкова 39 си е добре и то доста ама ного бързо го направих и сега едвам едвам

[quote author=“indexveli”]Незнам щото са ми казвали че е нормално да има застой а не че се оплаквам толкова 39 си е добре и то доста ама ного бързо го направих и сега едвам едвам

хей!
това е така аз съм имал доста дълги застои. а и след определен размер нали се сещаш че нещата стават вече по трудни!

IN

14.06.06
16:34

Да нормално е може би АБЕ важното е да блъскаме яко

14.06.06
18:44

Блъскането не ти помага с нищо опитай с тренировка  :lol:

16.06.06
15:11

[quote author=“indexveli”]Незнам щото са ми казвали че е нормално да има застой а не че се оплаквам толкова 39 си е добре и то доста ама ного бързо го направих и сега едвам едвам

застоите са на6то нормално. неможе само да ка4ва6 е дно и съ6то темпо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1