08.09.04
11:27
Аз не съм тренирал много, и тренирам предимно за да се “стегна” - т.е. да направя малко маса, релеф, да махна неприятните мазнини (особено по корема), ако ще и не в пълна степен .
Но понеже огромната маса, огромните мерки и такива неща не са ми особен идеал не искам такива неща. Най- точно описане на еефкта, който искам мисля че е “атлетично тяло”.
Но нито имам пари за някакви добавки, нито желание. Не мога да спазван някаква по-сложна диета, понеже хем ме мързи, хем нямам възможност (все пак не готвя аз вкъщи).
Та да спра да се разливам - мога ли да постигна нещо без специални диети и режими на живот (н-брой яденете на ден, н-брой калории, н-часа сън,...)?
Моля дайте ми някаква насока
08.09.04
13:18
Можеш да постигнеш в началото доста и без диета... но ще стигнеш един момент когато вече ще ти е наложителна. Аз тренирах първите 7-8 мсесеца без никакъв хранителен режим, бях доста пълен и успях да се постегна малко. Но добрите ефекти и свалянето на мазнините поне за мене стават само с хубава диета. Карай в началото без... според мене след време сам ще усетиш нужда и малко или много ще започнеш да спазваш някакъв режим.