Къде се продава Universal 2700 ?

Темата е заключена.
DA

06.09.04
22:35

Магазин в София, където се продават амино 2700 на Universal и други тяхни продукти ?

06.09.04
22:46

На Пиротска 12.

DA

07.09.04
01:14

Мерси брат.

08.09.04
14:30

Да не отварям нова тема, а и без това тази ми звучи добре!
Къде се продава Universal Amino 2700? Отговорът е следният:  “For Croatia, Hungary, Romania, Lithuania and Bulgaria” (http://www.universalnutrition.com/enter/high_bandwidth/zones/international_zone/otherproducts.html)
А моят въпрос е ЗАЩО? Какво толкова съдържат тези аминокиселини, че могат да се внасят/продават САМО в тези страни? Мисля, че въпросът ми е логичен... взех си 1 кутия и ми приличат по абсолютно същият начин както MLO Anabolic amino 5300! И защо MLO - BG внася аминото на Universal… и още един куп странни въпроси изникват, включително и абсолютно същият начин на “опаковане” на тези аминокиселини както и на MLO!?
Някакви предположения? (Btw от Universal не ми отговориха)!

08.09.04
15:17

Еми просто тези продукти се произвеждат и продават само в Европа.
В Америка ги няма. Нямам идея защо. Сигурно само от тука ламите си ги купуват :)

08.09.04
15:24

[quote author=“vanisher”]Еми просто тези продукти се произвеждат и продават само в Европа.
В Америка ги няма. Нямам идея защо. Сигурно само от тука ламите си ги купуват :)

Croatia, Hungary, Romania, Lithuania and Bulgaria е силно казано Европа.. и точно това ме “изнервя”... в общи линии в страните от третият свят.. Тези продукти и още 20-на са световно неизвестни... Би било прекалено хубаво да смятаме, че добрите американци са решили да завладеят източният пазар, като предлагат продуктите си на възможно най-ниски цени, които да са съобразени с икономическите особеностти на пазара...

HE

08.09.04
16:22

Хаха момчета ако си ги купувате от Пиротска №12 то почти всички амино, че и фетбърнъри са опаковани по един и същ начин!!! Та аз съм се замислил дали изобщо си струва да се купува нещо от там!

08.09.04
16:38

[quote author=“head_hunter”]Хаха момчета ако си ги купувате от Пиротска №12 то почти всички амино, че и фетбърнъри са опаковани по един и същ начин!!! Та аз съм се замислил дали изобщо си струва да се купува нещо от там!

И на мен ми минават подобни мисли през главата... т.е. за нещата продавани в БГ!

09.09.04
12:05

zatova mom4eta polzvaite produkti na firmi koito sa se dokazali na pazara :lol: ama ne na bulgarskia primer optium nutrition

КИРИЛИЦА !!!
vanisher

09.09.04
12:35

[quote author=“waterpolista”]zatova mom4eta polzvaite produkti na firmi koito sa se dokazali na pazara :lol: ama ne na bulgarskia primer optium nutrition

Ако ги купувам от US да... но от БГ..  :(

HE

10.09.04
09:40

Те и universal са се наложили на пазара, но въпроса е, че тука по стар български обичай гледат как да те прекарат! Напоследък съм минал на български продукти и по-точно на Нутрим и съм доволен.

10.09.04
09:51

Тея курви от Пиротска 12 ми продадоха Креатин на който пише: Pay ONE. Get One free.
За неразбралите - Ако си купите 1 креатин получавате втори безплатно....да де ама кур !
Нема такава оферта...те така са взели двойно повече креатин и са го продали поединично  :evil:

HE

10.09.04
10:02

Хахаха ще се сетите момчета на “Пиротска” №12 си е чиста преебавка! Аз вече съм казал от там НИЩО не купувам!

14.09.04
02:26

Хмм, наскоро като ходих до магазина на всички амино 2700 пишешe, че срока им на годност е 2003г. Може нещо да се бъркам... но какво според вас означава “ехр 03”? :)  Според мен си е expire 03, но продавача казваше, че нещо бъркам, а накрая се изръси, че нищо им нямало... :roll: Тогава нищо не купих, но след няколко дена като ходих пак ми дадаха някаква кутия, на която не пише нищо :shock:
На този магазин май нещо не му е чиста работата. :evil:
ПП Ако все пак са ми пробутали амино с изтекъл срок на годност стават ли за нещо?

14.09.04
02:35

[quote author=“Mr. Muskul”]Хмм, наскоро като ходих до магазина на всички амино 2700 пишешe, че срока им на годност е 2003г. Може нещо да се бъркам... но какво според вас означава “ехр 03”? :)  Според мен си е expire 03, но продавача казваше, че нещо бъркам, а накрая се изръси, че нищо им нямало... :roll: Тогава нищо не купих, но след няколко дена като ходих пак ми дадаха някаква кутия, на която не пише нищо :shock:
На този магазин май нещо не му е чиста работата. :evil:
ПП Ако все пак са ми пробутали амино с изтекъл срок на годност стават ли за нещо?

За Пиротска 12 ли говорим? Иначе да Exp е Expire…

14.09.04
02:39

За SNC-то дам. Аз не исках да споря първия път и направо си тръгнах, но после колко са хитри мама им ***** *** ** *** *****!!!!
То е ясно, че са същите кутии, но поне стават ли за нещо или направо да хвърлям? Или да отида да се разправям...?

14.09.04
04:55

[quote author=“Mr. Muskul”]За SNC-то дам. Аз не исках да споря първия път и направо си тръгнах, но после колко са хитри мама им ***** *** ** *** *****!!!!
То е ясно, че са същите кутии, но поне стават ли за нещо или направо да хвърлям? Или да отида да се разправям...?

Ако на кутията няма срок на годност отиди и я върни! Това е най-малкото което можеш да направиш! Когато си купуваш някаква стока за твоя лична “безопасност” си искай и касова бележка, която неизхвърляй!

14.09.04
09:11

Аз преди 1 седмица си взех Амино2700. и срока май е експ 07

HE

14.09.04
13:36

Чувствай се късметлия, че изобщо имаш срок на годност върху опаковката!!! Аз преди време докато си взимах от там веднъж не съм видял срок на годност върху опаковката. После се усетих и сега си пия български продукти - на тях едва ли някой ще седне да прави имитации.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1