Мъчи ме скулиоза ...съвет.

14.06.06
17:56

Здравейте на 22 години съм и ми откриха ЛЕКА СКУЛИОЗА така я разчитат лекарите на снимките. Да обаче тази скулиоза притиска коренчетата на гр. стълб за долния крайник и отвреме навреме ме боли нерва на десния крак при физическо натоварване разбира се. Сринал съм се психически от няколко месеца съм таака сега ще почвам да правя упражнения 2 пъти дневно някой има ли подобен проблем и дали ще се оправя въпреки че съм на 22 години или поне не пълно а частично? Защото съм се сринал психически благодаря предварително :(

14.06.06
18:31

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=16736 Ей в тази тема дискутирай.Потърси преди да пишеш :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1