какво 6те кажете за тази система?

IG

13.06.06
21:16

висок 170см 66кг мисля да взимам креатин (оптимум) глутамин(jc) таурин (jc) и може би протеин но се 4удя дали протеина да го оставя евентуално след трите горни не6та и да го комбинирам с амино?не обсъждаите фирмите които съм избрал за6тото не са окон4ателни!питам само дали са уда4ни добавките в комбинация?

13.06.06
21:33

[quote author=“ignat”]висок 170см 66кг мисля да взимам креатин (оптимум) глутамин(jc) таурин (jc) и може би протеин но се 4удя дали протеина да го оставя евентуално след трите горни не6та и да го комбинирам с амино?не обсъждаите фирмите които съм избрал за6тото не са окон4ателни!питам само дали са уда4ни добавките в комбинация?

ИЗвинявай за оффтопика, но те съветвам вместо да прекарваш време да умуваш какво прахче да вземеш, да се научиш да се храниш добре. От храненето зависи всичко, каквото да вземеш няма да има ефект ако то не е добро.

IG

13.06.06
21:38

извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

SP

13.06.06
21:45

[quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

ами чекай Рони Колман да ти пише тогава. :wink:

13.06.06
21:48

[quote author=“Sportex”][quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

IG

13.06.06
21:53

[quote author=“Sportex”][quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

добре бе брат ако познава6 рони му кажи да ми напи6е 6том си толкова остроумен!аз задавам въпрос за хранителни добавки тои ми вика да ям месо ?нямам ни6то против мом4ето но все пак да пи6е по въпроса се6та6 ли се ?ти вместо да ми пи6е6 за рони напи6и ти какво мисли6 за системата с добавки “хитрецо”

SP

13.06.06
21:58

[quote author=“ignat”][quote author=“Sportex”][quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

добре бе брат ако познава6 рони му кажи да ми напи6е 6том си толкова остроумен!аз задавам въпрос за хранителни добавки тои ми вика да ям месо ?нямам ни6то против мом4ето но все пак да пи6е по въпроса се6та6 ли се ?ти вместо да ми пи6е6 за рони напи6и ти какво мисли6 за системата с добавки “хитрецо”

ами веднага ще ти напиша... първо си кажи годините стажа килограмите. Ако търсиш маса протеина е основното, поради простата причина, че малко хора си набавят нужното количество. Иначе креатин + креатин + глутамин е идеално за маса, но е доста скъпо да не говорим ако добавиш и АК и таурин.
И аз(”хитреца”) писах предния си пост, защото явно си много претенциозен. Аз съм 189 81кг дали влизам в твоите изисквания да пиша в темата?

IG

13.06.06
22:01

170 см 66кг 10 месеца стаж 16 години не6то друго да пи6а?

SO

14.06.06
17:21

[quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

когато и твоя гръб се разширява на горе под ъгъл 30градуса  тогава може да упрекваш tpd!
Освен това първо си вземи основните неща : протеин,креатин,глутамин евентуално ак и тогава мисли за разни билки и т.н.

14.06.06
19:35

[quote author=“Sourcemag”][quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

когато и твоя гръб се разширява на горе под ъгъл 30градуса  тогава може да упрекваш tpd!
Освен това първо си вземи основните неща : протеин,креатин,глутамин евентуално ак и тогава мисли за разни билки и т.н.

http://drumandbass.cult.bg/pn/modules/PNphpBB2/images/smiles/cryingoutloud.gif

IG

14.06.06
19:57

[quote author=“karlo”][quote author=“Sourcemag”][quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

не разбирам на какво се смее6 и вместо да пуска6 някакви усмивки по добре си напи6и мнението по темата  :!:  8)

14.06.06
21:01

[quote author=“ignat”][quote author=“karlo”][quote author=“Sourcemag”][quote author=“ignat”]извиняваи ако ти си този на снимката по добре не ме съветваи какво да правя в залата и как да се храня :!:

не разбирам на какво се смее6 и вместо да пуска6 някакви усмивки по добре си напи6и мнението по темата  :!:  8)

пич, постни една твоя снимка да ти видим гърба - ако е по-голям и/или добре оформен, тогава коментирай другите.
с това което си замислил да купуваш, без протеин и свястно хранене, не очаквай особенни резултати.за огромния си стаж - 10 месеца, би трябвало да си научил, че основното е храненето, тренировката и почивката.
по темата - вземи си хубав протеин и креатин (от сайтек съм много доволен) - това да ти е основното.глутамин и таурин не са задължителни, но е добре да ги пиеш ако имаш възможност.други хубави добавки са и аминокиселините, ВСАА, ZMA, трибестан или производни на трибулуса(на 16 едва ли ще ти трябват), азотните бустери, витамин В12, ....... списъка стига да си напълниш средноголяма аптека. това е без истинската химия

14.06.06
23:36

По - добре си купи първо гейнър, иначе комбинацията е добра Optimum имат готова такава и Musashi също и двете са много добри  втората е с глюкоза, фруктоза и BCAA

15.06.06
11:37

Пи4 какво то4но иска6 да постигне6 за да знам какво да ти препоръ4ам?

15.06.06
11:38

Пи4 какво то4но иска6 да постигне6 за да знам какво да ти препоръ4ам?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1