14.06.06
21:26
Здравейте. Имам следното питане. В момента съм на ВВД и гледам да поемам по 375г въглехидрати + 160г белтъчени дневно (75 кг. съм).
Предполагам, че пропорциите трябва да се спазват стриктно. Въпросът ми е какво става с тези въглехидрати, които идват повечко - примерно, ако вместо 375 поемам с храната 420 г. Дали тези extra carbohydrates се натрупват под формата на мазнини?
И за да не отварям нова тема, оше едно питане. Впоследствие, вероятно след месец, ще започна да чистя мазнини, което предполага придържане към НВД. Как обаче ще поддържам теглото си (става въпрос за качените кг по време на ВВД), ако мина на НВД? Няма ли да започна да свалям кг?
И последно....някой да знае 100 г хляб колко филии са (предполагам, че са 4, но не съм сигурен).
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 09:11.
14.06.06
21:29
Въглехидрати = енергия , а неусвоените на мазнини;
Белтъчини = на белтъчини или мускули;
Мазнини = мазнини и енергия ;
[quote author=“voland”]И за да не отварям нова тема, оше едно питане. Впоследствие, вероятно след месец, ще започна да чистя мазнини, което предполага придържане към НВД. Как обаче ще поддържам теглото си (става въпрос за качените кг по време на ВВД), ако мина на НВД? Няма ли да започна да свалям кг?
И последно....някой да знае 100 г хляб колко филии са (предполагам, че са 4, но не съм сигурен).
Естествено, че ще почнеш да сваляш, нали това е целта.
14.06.06
23:22
[quote author=“voland”]
1хляб(600гр) е 24филии следователно сметката ти е точна :wink:
Добре де, тогава как да запазя натрупаните кг по време на ВВД и същевременно да чистя мазнини?
Не е ли по-добре то ВВД да премина на балансиран хранителен режим, понеже, струва ми се, ако започна НВД, ще загубя доста килограми, а в момента се стремя да качвам такива. Пропуснах да кажа, че имам доста бърз метаболизъм - трудно качвам, но бързо свалям. Any ideas….?
[quote author=“voland”]Добре де, тогава как да запазя натрупаните кг по време на ВВД и същевременно да чистя мазнини?
Ами килограмите не можеш да запазиш, а и не виждам защо. Целта е да запазиш мускулите.
И след като трудно качваш и бързо сваляш, сигурен ли си, че имаш много излишни мазнини за чистене?.