07.09.04
17:35
айде давайте
колко ви е рекорда за лицеви опори
и за набирания на лост широк надхват
Темата беше редактирана от Петко К на 24.04.10 21:59.
08.09.04
00:28
Рекордът ми е: нито едно!!!
По - малко от това просто няма как!!!
Чудно, ти защо не си писал колко правиш? Искаш да ликуваш накрая или да се оттеглиш скришом, ако се появи по - голям изрод в лицевите ли?
И какво значение може да има това? Ти може да си 50 кила да правиш с 25 бицепс и да правиш 30 набиранки. Аз може да съм 110 и да правя 10. Това значи ли, че си по - як от мен?
Ако си много уверен в себе си - пробвай с рекордите на Гинес.
И сори за офтопика, ама коя поред ти е тая тема с дълбок смисъл? Имаш там разни косми, манекенки?
Какво очакваш да отговоря.. освен иронична усмивка.. това е тема която трябва да бъде изтрита..
Ще се аргументирам:
1. Собствено тегло..
2. Методика/Техника на изпълнение..
3.. Рекорд? Мисля, че това не е сайта на “Гинес”..
Още?
08.09.04
10:38
D3BEP нещо бъркаш за космите ми се струва
а ако аз съм 60 кила, а ти си 110
и аз дигам 90 на лежанка, а ти 100
значи ли че си по як от мен
опитах се да го напиша в твой стил, ама май не стана толкова глупав въпроса
трийте я темата щом не е за този форум
исках да проверя къде сме ние
но явно ще ида в някой кулинарен форум
тук предизвиква иронични усмувко по лицата на големите дълбокосмислени билдери
08.09.04
12:02
пич аз щи кажа къв ми е рекорда. Прая по 10х3 гръбни набирания във серия. Като ина4е мога да направя макс 13. Лицеви упории... ее там съм много зле, но все пак прая 40-тина. Кофички са похваля правя 30 сухи. 70 кила съм :) и съм доволен от постиженията си. БТВ аз ще си подобря резултатите с малко повече ходене на лостовете нооо нямам време за сега :)
Аз са ще ви кажа като бях по-малак кви експерименти за тестване на издражливоста съм си правил. Та бицпепсожо згъване с 12 килограма дъмбел в една ръка правех около 2 хиляди повторения. Без почивка 45 минути някаде сгъвания.
по-здрави
Лицеви опори макс съм правил преди на започна с фитнеса при тегло 70 кг. 90. (това след седмица “тренировки”) Наскоро започнах да правя и по 200-250 набирания за около 30 мин в началото на тренировката ми за гръб. Естествено не ги правя в 1 серия, първите са по 10 и накрая по 2-3.
[quote author=“sinner”]трийте я темата щом не е за този форум
исках да проверя къде сме ние...
тук предизвиква иронични усмувко по лицата на големите дълбокосмислени билдери
Много отдавна съм зарязал правенето на единични серии от по 100-на лицеви опори. Съвременният ББ диктува 4-12 повторения.. като зависи какво целиш. Правене на 30-80-120 повторения и т.н. за каквито и да е упражнения за маса и сила са безсмислени.. и за това въпросът ти е поставен некоректно... и придизвика бурните аплаузи на “публиката”.
08.09.04
13:58
на мен ме интересува максимум повторения в една серия
просто за сравнение
няма да давам награда “Най-як билдер”
да видя колко трябва да поработя, за да вляза във форма
emil_mlo тва 2000 е голяма цифра
незнам за физическа издръжливост ама търпение имаш
Mr. Muskul 90 лицеви предполагам за няколко серии не за една
а и по колко серии набиране правиш
250 повторение по 5 средно в серия май прави към 50 серии за 30 минути
на мен поне ми трябва време да го асимилирам
Е не са точно 250 де, към 200 отиват айде. :) Между другото почивките са ми по 10-20 сек, колкото да се възстановя за още 2-3 повторения.
А за лицевите опори в 1 серия.
08.09.04
16:48
значи си този от аватара ти
абе скоро ще те стигна
само 50-60 бройки да кача (за лицевите)
:lol: Когато правех лицеви бях сигурно 2 пъти по-малък от този на снимката. Аз тогава бях доста издръжлив, плувам от много години. Наскоро обаче не съм правил лицеви, но предполагам ще направя 50-60.
Това е Христо Пелов. :)
08.09.04
20:08
[quote author=“sinner”]
няма да давам награда “Най-як билдер”
да видя колко трябва да поработя, за да вляза във форма
Аха, ими братле, с това трябваше да започнеш. А не с лафа: аде ся, хвалете са.
И да продължиш с това на колко години си, колко кила тежиш, тренирал ли си нещо, какво искаш да постигнеш.
Вардя...... :lol:
Чакам въпроса ти да стане умен, за разлика от моите глупави.
И да прочетеш правилата чакам :)
Щото инак мястото на “проучването” е най - много в общите приказки.
[quote author=“sinner”]
emil_mlo тва 2000 е голяма цифра
незнам за физическа издръжливост ама търпение имаш
Да ма то щото на бас се хванахме иначе съм го правил тва 4 пъти.
по-здрави
В една от тренировките си гледах как Брус Ли прави перфектни лицеви опори на една ръка...само на два пръста :!: :shock: :shock: :shock: .Прави си ги човекът без никакви усилия...
09.09.04
22:38
имам го това филмче
ама като го гледам след като гледам примерно мистър олимпия и ми става смешно
още по смешно ще е ако Брус Лий натръшка първите трима от мистър олимпия на куп
[quote author=“sinner”]имам го това филмче
Хах напълно е възможно... знае се, че не обема(масата) мускули определя силата. Примерите за това са много! Достатъчно е да видите някой от състезателите по канадска борба... как някакъв “50” кг-мов размазва 90 кг здравеняк :) Силата е нещо което може да се развива с минално мускулно проявление... а и факторът скорост е много важен - пример пичовете дето трошат плочки с ръце :) Така че според мен един Брус Лий ще размаже Мр.Олимпия :lol: :lol:
Е че какво му пречи да натръшка няколко нозобени до пръсване с анаболи 150 килограмови животни.А и от тях е многократно по-пъргав и бърз.Брус Ли е изумителен...човек!!!А и виж бързината на действие, която е развил!!!Серии лицеви опори на една ръка с два пръста без усилия!!!!Това е феноменално и не само това!Тоя човек ще ме накара да се занимавам с бойни изкуства!!!
80 лицеви мога, ама набирания наведнъж ли как а и има 100 различни захвата как точно, баси тъпия вупрос, но както и да е, аз много тежа в краката(от колелото) имам огромни бера и много много не мога да се набирам!!!
кофички: 25-28
набирания (широк хват пред глава, пълни) : 19
лицеви (гледам в земята) - 70-80
лицеви (гледам напред) - 50
Това е горе долу. Сигурно мога и повече само че не гоня релеф:)
[quote author=“emil_mlo”]Аз са ще ви кажа като бях по-малак кви експерименти за тестване на издражливоста съм си правил. Та бицпепсожо згъване с 12 килограма дъмбел в една ръка правех около 2 хиляди повторения. Без почивка 45 минути някаде сгъвания.
по-здрави
това какво означава че можеш да направиш 10 - 20 сгъвания за бицепс с 60-70 кг дъмбел ли при това чисти и без да се измориш, а ако следваме замисъла на тая таблица за килограмите незнам каква фантастична цифра ще излезе http://atom.data.bg/Fitnesss/34.JPG
12.09.04
01:20
Аз правя 80 -100 лицеви в една срия ,зависи в каква форма съм!
[quote author=“electric”]Аз правя 80 -100 лицеви в една срия ,зависи в каква форма съм!
Зависи и по какъв начин ги правиш! Ако ги правиш чисто, т.е.: в позитивната посока бързо, при негативната бавно с пълен ход на упражнението (от 1см от земята до изпънати лакти), то се съмнявам да направиш и 50 :lol: Сериозно 8)
[quote author=“Ant-X”][quote author=“emil_mlo”]Аз са ще ви кажа като бях по-малак кви експерименти за тестване на издражливоста съм си правил. Та бицпепсожо згъване с 12 килограма дъмбел в една ръка правех около 2 хиляди повторения. Без почивка 45 минути някаде сгъвания.
по-здрави
това какво означава че можеш да направиш 10 - 20 сгъвания за бицепс с 60-70 кг дъмбел ли при това чисти и без да се измориш, а ако следваме замисъла на тая таблица за килограмите незнам каква фантастична цифра ще излезе http://atom.data.bg/Fitnesss/34.JPG
хахаха тая таблица е тъпа ве а и 70 кила 20 сгъвания нема мога да направя е са с 50 кила 10 ще направя или с 52 примерно иначе тва с 2те хиляди згъвания когато ги правех бех по слаб от са тва според мене просто издражливост до капацитет на гликогена е
по-здрави
24.04.10
16:19
казано от sinner на 09.09.04, 22:38:
имам го това филмче
ооо ако става въпрос за бой, вярвай ми ще ги натръшка
Лицеви: 70 отказ в една серия
Набирания: 20 отказ в една серия
Като нито лицевите опори, нито набиранията към края са ми стриктни. И не намирам разумна причина да нападате момчето. Нападнахте ли автора на “Колко вдигате?” темата? Не разбирам.. Имаше такава тема преди време, но отдавна я няма и никой не я помни.
edit: опаа, ма тя темата от коя година бре?! Аз си помислих, че е нова някаква, без да гледам датата. :lol:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.04.10 17:04.