Има ли спасение от страничните ефекти?

Темата е заключена.

15.06.06
21:50

тревожи ме най-много митът или реалност(не знам вече) за оплешивяването от би анабола и изобщо от така наречената “химия” има ли някакво спасение от това?

15.06.06
21:56

Тук не се обсъждат стероиди !!! :x

15.06.06
22:13

пише се “бионабол”
тук не е мястото на тоя въпрос, но с една дума - “митът” не е мит - има много странични ефекти
за повече инфо - http://www.gohard.org/forum/

16.06.06
11:01

[quote author=“HoBaKa”]тревожи ме най-много митът или реалност(не знам вече) за оплешивяването от би анабола и изобщо от така наречената “химия” има ли някакво спасение от това?

Реалност е, ако си предразположен.
Спасението е да не ползваш химия или да не си предразположен към оплешивяване. Има и други начини да се намалят страничните ефекти, но както ти казаха, в този форум химия не се обсъжда.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1