08.06.06
22:56
Една колежка на маиками е отслабнала с 23 кила само за 8-9 месеца ... аз тва немом да си го осбясня .. била е 89 а сега е 66 .. и казва че нито е пила нещо нито се е подлагала на няква сложна диета .. единственото нещо е че след 6 часа вечерта несе яде нищо до 10 часа ситрунта на другия ден ... а през останалото време ядеш квото си искаш .. без да се тъпчеш разбира се .. немога да си го обясня тва ..
извинявам се :D поправих го
Може би е трябвало да я питаш преди да почне диетата какво и е било менюто. Може да е закусвала със печено прасенце :oops: :lol:
09.06.06
14:09
Междо другото ова с яденето до 6 часа го практикувам от 2 месеца и като че ли плочките започват да се отличават повече.Но може и да си вьобразявам :)
09.06.06
14:51
Нe се и съмнявам за , това което е постигнала колежката на майкати. Когато бях на 14г. бях 109кг. сега вече съм 85кг. като спрях да ям след , като се стъмни приблизително 5-6-7ч.
‘’Закуската си изяж сам, обяда раздели с приятел , а вечерята даи на врага си’’ :)
САМО с това едва ли ще е. Храната е отново от значение. Яж мазнотии и сладко и ще отслабнеш по часовник друг път.
Иначе и аз съм чел такива материали. Вечерята трябва да е до 18-19 часа и да не бъде обилна.
10 сутринта е много късно за първо ядене :!: :!: :!:
а и ако вечерята в 6 вечерта е от 2 килограма картофи :P и 2 пържолки пак се обесмисля начинанието
09.06.06
16:50
Ами то има една поговорка. - Закуската си изяж сам. Обяда раздели с приятел а вечерята даи на врага си . :)
И аз от днеска ще почвам тва след 18 часа да не ям нищо до сутринта :) иначе не ям хляб и сладко и сам станал от 77 на 75 за 2 седмици при тренировки 6 пъти в седмицата :D
искам да питам понеже през целия ден съм зает и тренировката ми е от 18:30 до 19:15-20 някаде там зависи , та вапроса ми е след като се прибера от трен което е СЛЕД 18:00 проблем ли е яденето на 70-90 гр мюсли/овесени ядки дребно смляни +прясно мляко
09.06.06
23:10
[quote author=“sp3n5”]искам да питам понеже през целия ден съм зает и тренировката ми е от 18:30 до 19:15-20 някаде там зависи , та вапроса ми е след като се прибера от трен което е СЛЕД 18:00 проблем ли е яденето на 70-90 гр мюсли/овесени ядки дребно смляни +прясно мляко
Ами ако целта ти е да отслабнеш не е препоръчително да взимаш толко въглехидрати вечер ... щото ноща ще ти се натрупат ... разбери колко въглехидрати ти трябват за въстановяване след тренировка и реши сам http://cal.muskulibg.com/ ( линка е предоставен от |Chosen| :)
10.06.06
13:59
заболя ме чак главата :twisted:
Всеки организъм възприема различно промени.Ако два човека се подложат на диета, като ядат едно и също храна по едно и също време , то единият ще отслабне по-бързо от другия.
Ако тая приятелка на майка ти е свикнала да тъпчи обилно вечер може тая промяна да и се е отразила сериозно.А може и нещо друго да е правила но да неще да сподели тайната на мистериозното и отслабване.
16.06.06
14:19
Хормона на разстежа бе хора! това е цялата истина!
Стига глупости.
който ми е махнал отговора ,явно си няма хабер за хормона на растежа (РХ)! не съм казал да си го купува синтетично, това е причината за този ефект, че сваля ! прочетете всичките ми писания до момента, и ще видите че много пъти съм обяснил за антагонизма на инсолина и РХ (растежния хормон). А и оше нещо, проверете дали до сега съм пропагандирал стероиди или подобни средства. Не мисля ,че изказването ми е глупост!
16.06.06
15:23
[quote author=“PoSTFracTioN”]Една колежка на маиками е отслабнала с 23 кила само за 8-9 месеца ... аз тва немом да си го осбясня .. била е 89 а сега е 66 .. и казва че нито е пила нещо нито се е подлагала на няква сложна диета .. единственото нещо е че след 6 часа вечерта несе яде нищо до 10 часа ситрунта на другия ден ... а през останалото време ядеш квото си искаш .. без да се тъпчеш разбира се .. немога да си го обясня тва ..
това след яденето след 6 е много добро но не е лесно и елементарно за изпълнение
Не зависи ли това до кога ядеш и от това кога си лягаш? Аз като си лягам в 1 през нощта това значи, че 7 часа преди лягане трябва да не ям ли?! Пък и ставам в 6 сутринта после и малко не ми се връзва последното ми ядене да е в 6 следобед. От 19 часа в които съм будна да не ям 7… Вие как мислите?
[quote author=“Nihilist—-”][quote author=“PoSTFracTioN”]Една колежка на маиками е отслабнала с 23 кила само за 8-9 месеца ... аз тва немом да си го осбясня .. била е 89 а сега е 66 .. и казва че нито е пила нещо нито се е подлагала на няква сложна диета .. единственото нещо е че след 6 часа вечерта несе яде нищо до 10 часа ситрунта на другия ден ... а през останалото време ядеш квото си искаш .. без да се тъпчеш разбира се .. немога да си го обясня тва ..
това след яденето след 6 е много добро но не е лесно и елементарно за изпълнение
Аз лично не бих го опитал, дори и да имаш наднормено тегло, имам странното усещане, че лесно докарва стомашен проблем.
Изобщо подобни деверсии, каквато е да не ядеш в продължение на толкова много време.
/ако някой го прави поне вода да пие, че обезводняването е сигурно./
Като вечеряш към 18-19 не виждам какъв е проблема да пиеш вода само 4-5 часа до лягане. :roll:
Аз го правя без усилия.
17.06.06
00:30
23 килограма за 9 месеца не мисля, че са чак толкова много.Даже ми струва нормално да не кажа леко малко. Най-добрия ми приятел спря хляба и сладкото и почна да потренирва вкъщи-лицеви опори,коремни преси, такива неща и свали 25кг за около 3 месеца. Дадох му да пие кленбутерол, той го пи 2 дена и го изхвърли.
17.06.06
01:14
[quote author=“power_hammer”]23 килограма за 9 месеца не мисля, че са чак толкова много.Даже ми струва нормално да не кажа леко малко. Най-добрия ми приятел спря хляба и сладкото и почна да потренирва вкъщи-лицеви опори,коремни преси, такива неща и свали 25кг за около 3 месеца. Дадох му да пие кленбутерол, той го пи 2 дена и го изхвърли.
тоя твоя приятел треа да е бил над 150 кила ?
17.06.06
10:29
Не. Беше 85 и стана 65 като е висок 1.75. Нищо нереално.
[quote author=”|Chosen|”]Като вечеряш към 18-19 не виждам какъв е проблема да пиеш вода само 4-5 часа до лягане. :roll:
Аз го правя без усилия.
Ами аз съм свикнала да ям много често (понякога на всеки кръгъл час), но ям адски малко (може 1 хапка сирене да е, но виняги ям нещо) и към 9 спира да ми се яде. Тогава ми е последното “хранене” ако може така да се нарече.
[quote author=“power_hammer”]Не. Беше 85 и стана 65 като е висок 1.75. Нищо нереално.
Значи е бил с наднормено и после е станал с поднормено... Ако перефразирам: от трън та на глог :wink:
19.06.06
11:30
Който не разбира ,ПИТА!
Хайде да обобЩим малко неЩата. Това с неприемането на храна след 18 и преди 10 часа си е пълна глупост. Който се е хванал да го практикува, съЗдава 15 часова хранителна дупка, т.е. сподпомага Забавянето на метаболиЗма. Може да се яде и вечер(след 19 часа) стига калориите да не надвиШават дневната норма(БМР - ... ккал) както е и препоръчително да има 4 часа м-у последното хранене и лягането, За да си осигурите спокоен сън. От друга страна да предположим(говоря чисто хипотетично),че дадения индивид Х приема последната си порция калории в 19 часа, ляга си в 23 часа, спи 8 часа и се събужда към 7 часа на другата сутрин. То Х трябва да приеме в най-лоШия случай (КР За понижаване на теглото) първата си порция храна около час след ставане, т.е. към 8. С други думи - не слуШайте бабини деветини,не ги приемайте За “чиста монета” и най вече не ги практикувайте беЗ да помислите малко, За да не си докарате беля на главата. :)
ПОЗДРАВИ :wink:
19.06.06
14:01
проблем с математиката ли имаш big_foot?
в колко часа трябва да спре баба ти храната, ако си ляга към 22:00, и ако не трябва да яде поне 4 часа преди сън “за да спи спокойно”. и кой е казал ,че като се събудиш, не трябва да ядеш. точно обратното казах.
а що се отнася до забавянето на метаболизма по време на сън... ти д-то да си скъсаш не можеш да го предотвратиш. при сън тялото харчи около 0.7-8 ккал, на кг тегло и тва е.
[quote author=“bgtrener”]проблем с математиката ли имаш big_foot?
в колко часа трябва да спре баба ти храната, ако си ляга към 22:00, и ако не трябва да яде поне 4 часа преди сън “за да спи спокойно”. и кой е казал ,че като се събудиш, не трябва да ядеш. точно обратното казах.
а що се отнася до забавянето на метаболизма по време на сън... ти д-то да си скъсаш не можеш да го предотвратиш. при сън тялото харчи около 0.7-8 ккал, на кг тегло и тва е.
Мисля че ти имаШ проблеми и по-точно с четенето и раЗбирането на прочетеоното, bgtrener, а не аЗ с математиката.
Прочети поста ми внимателно, вникни в него, ако можеШ, погледни после
http://www.bb-team.org/articles/000036.php
и после пак прочети написаното от мен.
А относно Забавянето на метаболиЗма по време на сън, две мнения по въпроса няма. Това което исках да кажа е че 15 часа са прекалено дълго време(почти 2/3 от деня), За да не се яде ниЩо. Ако Ще се смъкваШ килца се яде 5-7 пъти на ден в диапаЗон от 2-3 часа, но това ти го ЗнаеШ, предполагам.
ПОЗДРАВИ
19.06.06
18:16
водим излише спор! извинявам се на останалите потребители! Не е мястото тук, да се затапваме и да се обиждаме един друг.
Извинявам се!
abe hora kak go praite tva?25 kg. sa stra6no mnogo za svalqne pone spored men vupreki 4e vsi4ko e vazmojno.Az trqva da svalq ne pove4e ot 6kg. tova e maksimuma i sea se 4uda kak da stane.Az sam 167 i teja 59kg,oba4e imam stra6no mnogo muskulna masa i ne trqbva da q gubq.Iskam samo da si oformq tqloto da stane po relefno bez izli6ni maznini.Za trenirovkite nqma problem 6tot treniram qko profesionalno-6 ili 7 pati sedmi4ko,dosta 4esto i dvurazovo.Problema mi e v hraneneto-poneje do sega izob6to ne obru6tah vnimanie kakvo qm i si pozvolqvah vsi4ko-sladko,testeno….i t.n. :) sega napravo kato 4eta vsi4ki tiq statii i se pla6a kolko vredni raboti sam qla oba4e sea kvo da praim po4vam da se u4a!Ob6to vzeto dosega se hraneh kogato mi padne i sam sviknala da ve4erqm dosta kusni4ko kam 10 to4no predi da si legna ili po- to4no togava da mi e deserta :P Ina4e prez denq izob6to ne mi se qde v sravnenie s ve4er!Razbrahte li sega kakuv e problema- trqbva da se hranq taka 4e da topq maznini i ednovremenno da imam dostata4no sila I ENERGIQ ZA DA MOGA DA TRENIRAM PALNOCENNO, ZA6TOTO TOVA MI E NAI-VAJNOTO!Aide pls napi6ete nqkva primerna programa podhodq6ta za moq slu4ai-ako mojete pomagaite 8)
A I SORRY MNOGO OBA4E KIRILICATA NE6TO NE MI RABOTI I ZA TVA PI6A TAKA NAISTINA SORI I NA MENE TAKA MI E GADNO ZA 4ETENE AMA SEA TVA E.BLAGODARQ ZA MNENIQTA PREDVARITELNO!!!!!! :D
Петко К - съжалявам, има си правила относто латиницата.
20.06.06
11:49
[quote author=“tpd”][quote author=“power_hammer”]Не. Беше 85 и стана 65 като е висок 1.75. Нищо нереално.Значи е бил с наднормено и после е станал с поднормено... Ако перефразирам: от трън та на глог :wink:
Мммм да така излиза. Не се бях замислял за това. Пък и момчето е щастливо :wink:
monika как може да говориш че тренираш професионално а не си обръщала внимание на това какво ядеш и въобще какво тогава имаш предвид под мускулна маса нещо да не си се объркала ??
[quote author=“cleaner”]monika как може да говориш че тренираш професионално а не си обръщала внимание на това какво ядеш и въобще какво тогава имаш предвид под мускулна маса нещо да не си се объркала ??
vi6 sea izob6to ne sam se oburkala za muskulnata masa prosto moje bi naistina ne sam obqsnila tolkova dobre.zna4i az se opitvah da qm po malko sladki ne6ta i po malko testeni tova e vsi4ko,no ne vinagi izdurjah na izku6enieto i zatova sega imam malko podkojni maznini nad muskulite.prosto iskam sega da gi mahna i tqloto mi da e po relefno tova e. :D a ina4e vav nikakav slu4ai ako me vidi6 nqma da kaje6 4e izglejdam zle,prosto iskam o6te po dobre 8) i 4etoh za nvd kvo 6e kajete podhodq6to li e za moq slu4ai?
i sori moje da se izrazqvam malko glupavo no to e 6toto burzam 4e otivam na tren.i pak se izvinqvam za bukvite za posledno obe6tavam sledva6tiq pat 6e pi6a normalno 6toto 6e doidat tuka da mi briji4kat ne6to po kompiutara i 6e go opravat problema s bukvite :roll:
Петко К - тук се пише на кирилица и извинения не се приемат. Форума си има и Кредор от горе на всичко!