Серията анимал

15.06.06
21:06

Какво представлява Серията анимал на Universal :twisted:

AL

17.06.06
11:04

представлява витаминчета и глупости за хора с много пари.Като искаш ефект да има от добавките едиственото което ще ти помогне е качествен протеин.И нищо друго.Те затова и културистите карат само на протеини и стероиди.Протеин+стероид по-добро няма кото и да пишете.Найвниците които дават сумати и пари за глупости няма да успеят казвам го защото и аз сам бил така и го знам

17.06.06
18:35

това мнение много ми хареса, но не може все на  хап, нали? ако искаш прогрес е добре да ползваш добавки, а че 70% от рекламираните не вършат никаква работа е факт. Така че внимавайте за какво си давете паричките!

[quote author=“Aleksandr0v”]представлява витаминчета и глупости

Не пита за Анимал Пак, а за Анимал серията

18.06.06
15:15

[quote author=“Aleksandr0v”]представлява витаминчета и глупости за хора с много пари.Като искаш ефект да има от добавките едиственото което ще ти помогне е качествен протеин.И нищо друго.Те затова и културистите карат само на протеини и стероиди.Протеин+стероид по-добро няма кото и да пишете.Найвниците които дават сумати и пари за глупости няма да успеят казвам го защото и аз сам бил така и го знам

Нещо не си схванал основната идея на на Анимал серията... и това че ти нямаш парички за нея не значи че са глупости ;)

Културистите карат само на протеин и химия само в БГ, защото и те са бедни като теб. И определено има ефект от разните други скъпи “глупости”. Ама защо ли обяснявам... всеки пие каквото иска и каквото му е по джоба нали?

18.06.06
19:06

ползвал съм всичко което е било добавка ,а също така и почти всички стероиди,мога да ви кажа ,че по ефективни добавки от серията Анимал и workout pak на genesis няма ,повтарям по ефективно чудо което да е добавка НЯМА така че някой който куца с кинтите или пак не знае как да тренира нека не изказва крайни мнения!

AL

18.06.06
19:13

добре какво искаш да кажеш че за 1 месец тренировки и нещо от анимал серията ще има по добър ефект отколкото за същите пари някои кило проин на Scitec ili Biotech?Ако успееш да ме убедиш че е така само анимал ще зимам.

FI

18.06.06
19:18

[quote author=“Aleksandr0v”]Те затова и културистите карат само на протеини и стероиди.Протеин+стероид по-добро няма кото и да пишете.Найвниците които дават сумати и пари за глупости няма да успеят казвам го защото и аз сам бил така и го знам

Слава Богу, че има толкова много културисти във форума, че да ни обяснят какво да вземаме.
За серията Animal и аз съм съгласен, че е далеч от рекламата, която има. Това за наивниците с добавките, може веднага да го пратиш на Иван Николов примерно, или на другите натурални културисти, че горките, нищо не разбират и само си дават парите.
Освен това като не вземат стероиди, могат да вземат много други неща, но добавките с доказан ефект наистина се броят на пръстите на ръцете.
Много хора обаче забравят, че 2 неща.
1. Ефект имат само качествените добавки, взети във ДОСТАТЪЧНА доза. Иначе само се дават пари на вятъра.
2. Максималният ефект е само, когато храненето и тренировката са наред. Ако не се храниш и протеин от 200лв да си купиш, все едно.

Накрая мога само да кажа, че и от зоб и протеин явно понякога има и по-добро, защото познавам хора дето зобят и ВЪОБЩЕ не им личи, както и натурални, за които зад гърба им постоянно някви мишки говорят, че са зобани до козирката.

[quote author=“3230”]Какво представлява Серията анимал на Universal :twisted:

ами ветеринарен препарат!
:)
шега!

19.06.06
14:30

Мм... ДА тук за пореден път се убедих че има хора които не са наясно с нищо. как може да правиме сравнение между протеин и добавките от серията ANIMAL - хахахахахаха!!!

[quote author=“cleaner”]Мм... ДА тук за пореден път се убедих че има хора които не са наясно с нищо. как може да правиме сравнение между протеин и добавките от серията ANIMAL - хахахахахаха!!!

американската политика в добавлите -гръмки имена и големи (полупразни) кутии!

19.06.06
16:07

Пил съм единствено Animal Pak, но имам наблюдения върху много познати, ползващи други стакове и пакове. Не мога да кажа, че няма ефект, но е далеч от обещавания в рекламите. Все пак е не е лош избор, особено след стероиден цикъл.

19.06.06
21:33

От днес почвам Анимал Кътс ..... пък да видим какво ще стане :)

19.06.06
22:41

Пил съм Workout pak -a на Genesis супер е!

[quote author=“hawk”]Пил съм Workout pak -a на Genesis супер е!

Е тва е приказака! Да си дойдем на думата!

HA

20.06.06
22:28

много приказки за нищо...и все пак и според мен протеинчето си е най добре

21.06.06
07:33

[quote author=“Aleksandr0v”]добре какво искаш да кажеш че за 1 месец тренировки и нещо от анимал серията ще има по добър ефект отколкото за същите пари някои кило проин на Scitec ili Biotech?Ако успееш да ме убедиш че е така само анимал ще зимам.

пич всеки с мнението си, но не изпадай в такива крайности.. защото някой ще прочете кво си написал и ще бъде повлиян от него.. имай го впредвид, според мен нямаш грам идея какво представлява animal серията, грам понятие си нямаш ... а говориш :)

и ДА определено с 1месец консумация на animal m-stack и стабилно хапване ще имаш в пъти по-голям ефект от колкото ако си пиеш българското протеинче от 20лева килото...

AL

21.06.06
10:20

много добре знам какво предсавляват сичките продукти от анимал серията.Единствено мога да кажа че тия с прохормоните вътре може да има някъкъв забележим ефект.И не сам казал че не са хубави исках да кажа друго че за парите си не си заслужават.

[quote author=“Zashev”]и ДА определено с 1месец консумация на animal m-stack и стабилно хапване ще имаш в пъти по-голям ефект от колкото ако си пиеш българското протеинче от 20лева килото...

Хах. Точно за тоя продукт не е сигурно 200 кинта дадох за анимала и протеин на Сайтек и грам ефект нямаше.

Анимал Кътс пробвах .. това вече е друго. Последните два дни обаче пулса ми в спокойно състояние минаваше 90 :shock:  (при 1 пак дневно!)

21.06.06
14:19

[quote author=“Zashev”]
и ДА определено с 1месец консумация на animal m-stack и стабилно хапване ще имаш в пъти по-голям ефект от колкото ако си пиеш българското протеинче от 20лева килото...

това от личен опит ли го твърдиш или наизуст говориш :?:

21.06.06
15:15

[quote author=“Aleksandr0v”]представлява витаминчета и глупости за хора с много пари.Като искаш ефект да има от добавките едиственото което ще ти помогне е качествен протеин.И нищо друго.Те затова и културистите карат само на протеини и стероиди.Протеин+стероид по-добро няма кото и да пишете.Найвниците които дават сумати и пари за глупости няма да успеят казвам го защото и аз сам бил така и го знам

Донякъде съм съгласен с това мнение! Защо ли? Ами защото много от познатите ми, които дават сума ти пари за подобни добавки, дори не са си усигурили достатъчно белтъчини в диетата, а да не говорим за протеини като суплемент! Там е работата, че всички добавки си имат своето действие, но то би се проявило само при необходимата база!
Демек ако не можеш с храна да си набавяш необходимите хран. в-ва, а си тръгнал да пиеш анимал пакове и стакове, по-добре не си давай парите напразно, а си оправи хранителния режим, ако не с храна, то със задължителните в случая - протеин и аминокиселини!

22.06.06
08:11

[quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“Zashev”]

личен опит. не мисля че има някой който да е взимал метокси и да не е имало ефект... особено за hard-gainers, хора които трудно качват е перфектно,

@manson 2x2седмици ли го взимаше m-stacka или как ? да не е имало ефект ми е много странно...ти специално знам че знаеш че добавките сами по себе си не правят чудеса... режима тогава добре ли ти беше ?

AL

22.06.06
09:15

Pc_genius разбрал си ме какво искам да кажа

22.06.06
10:20

[quote author=“Zashev”][quote author=“Kyokushin-Baka”][quote author=“Zashev”]

личен опит. не мисля че има някой който да е взимал метокси и да не е имало ефект... особено за hard-gainers, хора които трудно качват е перфектно,

а кое ти се отрази по-добре и в каква насока- м-стака или стак2 :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1